Şimdi Ara

ASUS N56VZ S4402H

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YA ARKADAŞLAR BAZILARI PAYLAŞIMLI DİYOR BAZILARI PAYLAŞIMSIZ AYNI LAPTOPTA NASIL BÖYLE MUHABBET OLUYOR ANLAMADIM? S4402H MODELİNİ KULLANAN ARKADAŞLAR EKRAN KARTI BELLEGİNE BAKILAN YERDEN FOTO CEKİP GÖNDEREBİLİRMİ YADA NET BİLEN BİRİSİ BU KONUDA AYDINLATSIN BİRİ. OYUN GRAFİK İŞLERİ İÇİN NVİDİA GT650M ,OYUN GRAFİK HARİCİ İŞLER İÇİN İNTEL VAR BUNU BİLİYORUMDA BUNLARI AYRINTILI Bİ ŞEKİLDE BELLEKLERİYLE BİRLİKTE SÖYLERSENİZ SEVİNİRİM (GÖRSELDE OLURSA İYİ OLUR)

• Anlatılacak pek bir şey yok zaten kendin kendine cevap vermişsin yazında.İmzanda bile paylaşımsız yazmışsın ki doğrusuda bu.
  • kara041 kullanıcısına yanıt
    Paylaşımlı olan hd4000 dahili kart 32 mb kapasiteyle çalışır ve bu kartı kullanan uygulamalarda 1600mb kapasiteye çıkabilir ramden beslenerek.GT650m harici kart olarak işlev yapar,n56'da 2gb ve 4gb bellek kapasitesiteli kartlar var,Ağır oyunlarda bu bellekleri kullnır bu bellek sistemden ram alımını azaltır ama bu sistemin oyunda ram kullnamadığını göstermez sadece üzerindeki bellek kapasitesi yetmezse ramden tamamlar mesela 2gb bellek kapasiteli bir kart ağır oyunda mesela test ettiğim için örnek vereyim bf3 2gb ekran kartı belleğine rağmen sistemden 3-3.5gb aralığında ram kullanabiliyor zaten şimdiki oyunlarda 4gb olan sistemler az gelmeye başladı.Kendi üzerindeki bellek sistemden bağımsız olduğu için haricidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 30 Haziran 2013; 18:43:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver53

Paylaşımlı olan hd4000 dahili kart 62 mb kapasiteyle çalışır ve bu kartı kullanan uygulamalarda 1600mb kapasiteye çıkabilir ramden beslenerek.GT650m harici kart olarak işlev yapar,n56'da 2gb ve 4gb bellek kapasitesiteli kartlar var,Ağır oyunlarda bu bellekleri kullnır bu bellek sistemden ram alımını azaltır ama bu sistemin oyunda ram kullnamadığını göstermez sadece üzerindeki bellek kapasitesi yetmezse ramden tamamlar mesela 2gb bellek kapasiteli bir kart ağır oyunda mesela test ettiğim için örnek vereyim bf3 2gb ekran kartı belleğine rağmen sistemden 3-3.5gb aralığında ram kullanabiliyor zaten şimdiki oyunlarda 4gb olan sistemler az gelmeye başladı.Kendi üzerindeki bellek sistemden bağımsız olduğu için haricidir.

yani 4gb kesinlikle paylaşımsız ram'la hiç alakası yok.İnternet vb. işlerde kullanılan intel ise ram'dan beslenerek 1600mb'ye kadar çıkabiliyor ki 16gb ramdan nekadar alabilir?

• Kıymeti yok 16gb rami normal bir kullanıcı günümüz şartlarında kullanamaz birçok ağır uygulama çalıştırmanız gerekir 8gb bile fazla geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 30 Haziran 2013; 18:46:27 >
  • quote:

Paylaşımlı olan hd4000 dahili kart 32 mb kapasiteyle çalışır ve bu kartı kullanan uygulamalarda 1600mb kapasiteye çıkabilir ramden beslenerek.GT650m harici kart olarak işlev yapar,n56'da 2gb ve 4gb bellek kapasitesiteli kartlar var,Ağır oyunlarda bu bellekleri kullnır bu bellek sistemden ram alımını azaltır ama bu sistemin oyunda ram kullnamadığını göstermez sadece üzerindeki bellek kapasitesi yetmezse ramden tamamlar mesela 2gb bellek kapasiteli bir kart ağır oyunda mesela test ettiğim için örnek vereyim bf3 2gb ekran kartı belleğine rağmen sistemden 3-3.5gb aralığında ram kullanabiliyor zaten şimdiki oyunlarda 4gb olan sistemler az gelmeye başladı.Kendi üzerindeki bellek sistemden bağımsız olduğu için haricidir.

dahili olmayan kartı nerden bakacaz(belleği ile birlikte) win8 sistem var nerden baksam inteli buluyorum ??

• arkadaşlar bide benim laptop bluray filmleri açmıyor harici belleğimle takıyorum media player classic ile önceki bilgisayarımda açıyordum fakat şimdi açılmıyor codeclerde yüklü sorun ne anlamadım?
  • Başlıktaki modelde süper multi sürücü var blueray özellikli olanı değilki.Diğer sorunu gelecek olursak sistem mesela dxdiagda herzaman dahili kart görür aygıt yöneticisine bakabilirsin dahili kart ve harici kart aynı anda görünür
  • quote:

Başlıktaki modelde süper multi sürücü var blueray özellikli olanı değilki.Diğer sorunu gelecek olursak sistem mesela dxdiagda herzaman dahili kart görür aygıt yöneticisine bakabilirsin dahili kart ve harici kart aynı anda görünür

kardeş bluray film izlemek için illa bluray disc sürücüsümü lazım ben harici bellekten izlemekten bahsediyorum? (diskle alakası yok) (ayrıca önceki masaüstüm dvd idi bluray izliyordum :) )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara041 -- 1 Temmuz 2013; 18:26:36 >
  • kara041 kullanıcısına yanıt
    oraya bakmadım ama hangi programı kullnıyorsun vlc k-codec gibi programlarla denedin mi?
  • quote:

oraya bakmadım ama hangi programı kullnıyorsun vlc k-codec gibi programlarla denedin mi?

codec paketi yükledim media player classic açmıyor windows media player açıyor şimdide :D anlamadım yanlız görüntü çok iyi deil :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: kara041

quote:

codec paketi yükledim media player classic açmıyor windows media player açıyor şimdide :D anlamadım yanlız görüntü çok iyi deil :(

Gom player yukle

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.