Şimdi Ara

ASUS N56VZ-S4402H

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, laptop almadan once buradan yorum almak farz oldu bu topraklarda :)
    Baya bi piyasa arastirmasi yaptim ozellik ve kalite olarak en uygun bu gozuktu. Kullananlardan verim ve sikintilari yonunde yorum alsak hazir eliniz degmisken anlayanlardan da laptop ozellikler hakkinda oneriler alsak. Hatta 2600 liraya kadar butcem var bu ayarda laptop tavsiyesi de yapabilirseniz sevinirim tesekkurler.

ASUS N56VZ-S4402H
    Ozellikleri:

BELLEK 16 GB
    BELLEK TİPİ DDR3
    EKRAN BELLEĞİ 4 GB
    EKRAN BOYUTU 15,6"
    EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ 1920 x 1080
    EKRAN ÖZELLİĞİ FHD
    ETHERNET Var
    GARANTİ SÜRESİ 2 Yıl
    GRAFİK TİPİ NV 650
    HOPARLÖR Var
    İŞLEMCİ Intel Core i7 3630QM
    İŞLEMCİ TİPİ Intel Core i7
    MARKA ASUS
    MODEL N56VZ-S4402H
    OPTİK SÜRÜCÜLER 8X Super Multi
    SABİT DİSK 1 TB
    YAZILIM Windows 8 64 Bit
    WİRELESS Var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pier0ws -- 28 Mayıs 2013; 21:18:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Alacağın cihazdan beklentilerini bilemediğim için 2000 üzeri önerilerimi yapayım sırasıyla;

http://www.pcdepo.com/asus-n56vz-s4400d-notebook-urun9102.html

http://www.hizlial.com/msi-ge60-0nd-412xtr-i7-3630qm-24ghz-8gb-750gb-2gb-gtx660m-156-freedos/30.001.1473.0147

http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/lenovo-59-352499-y500-notebook-core-i7-8gb-16gb+1tb-2gb-156-win8-tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=64360

Oyun performansında Y500SLI -GE60 -N56VZ sıralaması doğru olur
    Mobilite beklentin varsa; İçlerinde en hafifi MSI GE60 en ağırı Y500 SLI
    Diğer özellikler eşeldir. Üç cihazda kalitelidir,sağlamdır, kronik sıkıntı yaşatmaz

• Herkese tekrardan selamlar, bugun vatancomputer a ugradim ve su laptop dikkatimi celb etti tekrardan;

ACER V3-771G
    Özellikler
    İşlemci Markası INTEL
    İşlemci Ön Bellek 6 MB
    İşlemci Teknolojisi Intel Core i7
    İşlemci Hızı 2.2 GHz
    İşlemci Numarası 3632QM
    Hafıza (RAM) Tipi DDR3
    Hafıza (RAM) Kapasitesi 32 GB
    Disk Kapasitesi 1 TB
    Ekran Kartı Markası NVIDIA
    VGA Chipset Modeli GT730M
    Ekran Kartı Hafızası 4 GB
    Ekran Kartı Tipi Paylaşımsız Hafıza
    Ekran Boyu (inch) 17.3 inch
    Çözünürlük 1920 x 1080
    Bağlantı Özellikleri USB 3.0, Audio IN, Ethernet (10/100/1000), HDMI, VGA
    İşletim Sistemi Windows 8
    Optik Sürücü DVDRW

Bu sefer ilgilenen kisi, acer i ölümüne kötüleyen insanların aksine tavsiye etti, bu fiyata alinabilcek en iyi laptop oldugunu soyledi. Daha onceden baska bir gorevli bilgisayara sag tus yaparak gorulen derecelendirme puanlarini gosterip baska daha siradan bir laptopla kiyaslayarak kotulemisti acer i.
    Siz acer in bu laptopu hakkinda ne dusunuyorsunuz, bu derecelendirmeler gercegi yansitiyor mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: pier0ws

Herkese tekrardan selamlar, bugun vatancomputer a ugradim ve su laptop dikkatimi celb etti tekrardan;

ACER V3-771G
    Özellikler
    İşlemci Markası INTEL
    İşlemci Ön Bellek 6 MB
    İşlemci Teknolojisi Intel Core i7
    İşlemci Hızı 2.2 GHz
    İşlemci Numarası 3632QM
    Hafıza (RAM) Tipi DDR3
    Hafıza (RAM) Kapasitesi 32 GB
    Disk Kapasitesi 1 TB
    Ekran Kartı Markası NVIDIA
    VGA Chipset Modeli GT730M
    Ekran Kartı Hafızası 4 GB
    Ekran Kartı Tipi Paylaşımsız Hafıza
    Ekran Boyu (inch) 17.3 inch
    Çözünürlük 1920 x 1080
    Bağlantı Özellikleri USB 3.0, Audio IN, Ethernet (10/100/1000), HDMI, VGA
    İşletim Sistemi Windows 8
    Optik Sürücü DVDRW

Bu sefer ilgilenen kisi, acer i ölümüne kötüleyen insanların aksine tavsiye etti, bu fiyata alinabilcek en iyi laptop oldugunu soyledi. Daha onceden baska bir gorevli bilgisayara sag tus yaparak gorulen derecelendirme puanlarini gosterip baska daha siradan bir laptopla kiyaslayarak kotulemisti acer i.
    Siz acer in bu laptopu hakkinda ne dusunuyorsunuz, bu derecelendirmeler gercegi yansitiyor mu ?

GT730M'den GT650M daha iyi.

Eğer ürün 2.000 üstü ise Y500 Sli tercih edin bence veya yukarda arkadaşın tavsiye ettiği ASUS.

Fiyatına baktımda tek artı yani 17.3 başka hiçbir üstünlüğü yok yukarda arkadaşın verdiği laptoplardan illa 17.3 istiyorsanız Msi bakın ozaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sawgiray -- 31 Mayıs 2013; 20:56:23 >

• Ram in 32 gb olusu biraz sisirme olabilir ama alacagim laptopu minimum 4 sene kullanmayi planliyorum bu yuzden gelecek teknolojileri de hesaba katarak bir laptop almak istiyorum. Gt650m ile 2gb ekran karti ve 4gb ekran karti arasindaki iliski nedir acaba? Ornegin oyunlarda min. System req. lerde 2gb ekran karti istiyor 4gb ekran karti istiyor. 4gb ekran karti isteyen bir oyunu acmada oynamada ekran kartinin modelinin rolu nedir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: pier0ws

Ram in 32 gb olusu biraz sisirme olabilir ama alacagim laptopu minimum 4 sene kullanmayi planliyorum bu yuzden gelecek teknolojileri de hesaba katarak bir laptop almak istiyorum. Gt650m ile 2gb ekran karti ve 4gb ekran karti arasindaki iliski nedir acaba? Ornegin oyunlarda min. System req. lerde 2gb ekran karti istiyor 4gb ekran karti istiyor. 4gb ekran karti isteyen bir oyunu acmada oynamada ekran kartinin modelinin rolu nedir ?

4 GB hangi oyun istiyor yahu ? Artık oyun sistem gereksinimlerinide şişiriyorlar iyiyce sırf bazı modeller için neyse.

32 gb ram tamamen boş iş ha eğer 10 sene sonra filan işe yararsa ozaman olabilir şuan için çok fazla zaten bir notebook ömrü 3-5 yıl bence.

3-5 yıl içinde 8 gb RAM gayet yeterli.

2.600 Acer verilmez Y500 modelini alın Lenovo pişman olmassınız 17.3 istiyorsanız dediğim gibi

Msihttp://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=8725

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sawgiray -- 31 Mayıs 2013; 21:01:58 >

• Kullanim amacin nedir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus X550CC-XO105D
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kullanim amacim oyun olucak oncelikli olarak, insaat muhenisligi okuyorum hafiften cizim icin de kullanicam

• Cizim icin 17 inc daha iyi olur.
    Msi ge70 417tr veya 413xtr ye bakabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: elano68

Cizim icin 17 inc daha iyi olur.

40 yılda 1 doğru tavsiye verdin bozuk saat gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GR1907

quote:

Orijinalden alıntı: elano68

Cizim icin 17 inc daha iyi olur.

40 yılda 1 doğru tavsiye verdin bozuk saat gibi.

Tamam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.