Şimdi Ara

Asus N56VZ-S4400D Notebook

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Asus N56VZ-S4400D Notebook kullananlar biraz performans bakımından yardımcı olabilir mi ?Piyasada çıkan bütün oyunları iyi oynatır mı ? yardımcı olursanız sevinirim

• rahatlıkla oynatır
  • Full HD de orta seviye ayarlada bir çok oyunu rahatlıkla oyanayabilirsiniz.
  • oynarsın sorun yok
  • www.notebookcheck.net/Computer-Games-on-Laptop-Graphic-Cards.13849.0.html

Ekran kartları performans sıralaması. Kartların oyunlardaki fps ve diğer test değerlerine bakabilirsin. Kısaca gt650m; güncel oyunları ağırlığına göre orta-yüksek, karışık ve tam ayarlarda oynatabilir. Orta segmentin de en iyi kartlarından birisidir.
  • Teşekkurler aradığım cevabi buldum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Süper bir bilgisayardır ve ciddi anlamda tatmin olacağından eminim...

http://www.akakce.com/bilgisayar-dizustu/en-ucuz-asus-n56vz-s4400d-fiyati,964221,,,,2.html
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar ben de bu bilgisayarı almak istiyorum ama ben aslında özellikle muhasebe programı kullanmak için düşünüyorum. Çok oyunla falan alakam yoktur. Bana gereksiz mi sizce ? Önerebileceğiniz güçlü bir bilgisayar var mı ?
  • Orta segment ürünler de işinizi görür. Yalnız ; kalite , donanım-ekran kartı ve performans babında n56 da alternatif olabilir. Kullanacağın program vs. işlemci gerektirdiği için i7 hem yüksek randıman hem de ileriye dönük olarak düşünülebilir. Muadilleri de aşağı yukarı aynı fiyat aralığında satılıyor.
  • ben özellikle iyi işlemci ve iyi ram arıyorum. Ekran kartının dediğim gibi önemi yok. Oyun denince aklıma enduro yapmak offroad yapmak geliyor ;)
  • Sadece muhasebe işleri için kullanacaksanız bence N56VZ gereksiz bir yatırım. Hatta i7 bir işlemciye ve 4 gb ram'in üzerine bile çıkmanıza gerek yok bana göre.
    Mesela :
    http://www.indirimkenti.com/Products-URUN2565076-asus-k55vj-sx031d-i5-3210m-25ghz-4gb-750gb-156-hd-led-2gb-vga-dos-cam-bluetooth-40.html

veya daha düşük ekran kartına sahip modeli ise bu da olabilir:
    http://www.indirimkenti.com/Products-URUN2565123-asus-k55vd-sx023d-i5-3210m-25ghz-4gb-500gb-156-hd-led-2gb-vga-dos-cam-bluetooth-30.html

her iki bilgisayarda muhasebe programları için biçilmiş kaftan olmasına karşılık SX031D ile istediğiniz oyunları da oynayabilirsiniz. Ve tabii neredeyse 600-700 TL ,arasında tasarruf etmiş olursunuz...
    Üstelik bu paraya bir de SSD harddisk alarak bilgisayarınızın performanısnı tahmin edemeyeceğiniz kadar da arttırır ve RAM ilavesinden çok daha yüksek performans elde edersiniz.
    Bu olay tecrübeyle sabittir ve tavsiye ettiğim bir çok kişi şu an eski bilgisayarlarıyla bile mutlu mesut yaşamaktalar...
    Yani bir SSD terfisi (Ve hatta yeni bir bilgisayara bile bir SSD takmak) size tahmin edebileceğinizin çok üzerinde bir hız kazandıracağından emin olabilirisiniz...

Saygılarımla,

• çok teşekkür ederim Mursa46 bey... Dediğiniz gibi program aslında sabit çok yük olan da bir durum yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.