Şimdi Ara

ASUS N56VZ-S4283H SICAKLIK DEĞERLERİNİZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar soğutucu kullanmadanki sıcaklık değerlerinizi yazarsanız sevinirim ona göre soğutucu önerilerimizi yazalım
    benim şuanda bilgisayar 50-60 arasında

• mrb aga bu soğutucu olayından anlıyormusun?? ben soğutucu almayı düşünüyorum ama işe yararmı bilmiyorum birde her laptoba göre farklı soğutucu gerekiyormuş galiba...
  • arkadaşım logitech n200 modelini kullanıyor gayette memnun üründen baya da soğutma garantisi veriyor kendi sitesinde bende n200 almayı düşünüyorum şu aralar pc fazla ısınmıyor ama alacağım yinede bilgisayarın ekran inç ine göre soğutucu seçiyoruz
  • biraz araştırdım dediğin soğutucuyu usb bağlantılı...bilgisarın gücünü kullanıyor..soğutucuların birde direk priz bağlantılıları varmış onlar daha iyi diyorlar...
  • evet forumda satan birisi vardı şu aralar hem usb den hemde prizden güç alabiliyor 100 küsür liraydı galiba yalış hatırlamıyorsam ama bütün soğutucular adaptör vasıtasıyla prize bağlanabilir onuda düşünmek lazım
  • Bilgisayarın gücünü kullanması oyunlarda fps yada performans düşüşüne neden olurmu?
  • ben sanmıyorum öyle çok performans kaybı yaşanacağına ama yinede belli bir oranda olur diye dşünüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ASUS X550VX BATARYA
    8 yıl önce açıldı
    Asus FX550VX sorunları
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.