evet arkadaşlar soğutucu kullanmadanki sıcaklık değerlerinizi yazarsanız sevinirim ona göre soğutucu önerilerimizi yazalım benim şuanda bilgisayar 50-60 arasında
mrb aga bu soğutucu olayından anlıyormusun?? ben soğutucu almayı düşünüyorum ama işe yararmı bilmiyorum birde her laptoba göre farklı soğutucu gerekiyormuş galiba...
arkadaşım logitech n200 modelini kullanıyor gayette memnun üründen baya da soğutma garantisi veriyor kendi sitesinde bende n200 almayı düşünüyorum şu aralar pc fazla ısınmıyor ama alacağım yinede bilgisayarın ekran inç ine göre soğutucu seçiyoruz
biraz araştırdım dediğin soğutucuyu usb bağlantılı...bilgisarın gücünü kullanıyor..soğutucuların birde direk priz bağlantılıları varmış onlar daha iyi diyorlar...
evet forumda satan birisi vardı şu aralar hem usb den hemde prizden güç alabiliyor 100 küsür liraydı galiba yalış hatırlamıyorsam ama bütün soğutucular adaptör vasıtasıyla prize bağlanabilir onuda düşünmek lazım
Bilgisayarın gücünü kullanması oyunlarda fps yada performans düşüşüne neden olurmu?
ben sanmıyorum öyle çok performans kaybı yaşanacağına ama yinede belli bir oranda olur diye dşünüyorum