Şimdi Ara

ASUS N56VZ-S4283H mı ASUS K56CB-XO033H mı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar pc bakıyorum bu aralar bu iki model arasında kaldım sizce hangisi daha iyidir amacım oyun photoshop 3d max falan olucak bunlarda sorun çıkarsın istemiyorum takılma gibi fiyat olarak iyi gibi geldi K56CB birde size soriyim dedim

http://www.darty.com.tr/e_commerce/Notebook/ASUS/N56VZ-S4283H-p-101210-c-24.htm

http://www.darty.com.tr/e_commerce/Notebook/ASUS/K56CB-XO033H-p-98430-c-24.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sorunlupırasa -- 27 Ağustos 2013; 20:25:54 >

• N56vz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: amönyak

N56vz

neden peki ?
  • sorunlupırasa kullanıcısına yanıt
    n56 ya 2800 vermeyin sakın.
    ram 16gb tamamen gereksiz ve boşa gidecek. günümüzde 8 bile fazlasıyla yeterli.
    pc de geleceğe yatırım diye birşey yoktur. zaten ömrü 4-5 sene...
    8 ram li olanlara bakın.
    sanalmarketim ve pcdepo dan birer pc aldık sorunsuzlardır. ve daha ucuzlardır.

paraya göre alın veya almayın derim.

k56 daki işlemci daha zayıf ve ekran hd panel, kasa ince ultrabook havasında. araştırın forumda iki ürünü de. farklı klasman ürünler. biri orta biri üst
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan1010

8 ram li olanlara bakın.

k56 daki işlemci daha zayıf ve ekran hd panel, kasa ince ultrabook havasında. araştırın forumda iki ürünü de. farklı klasman ürünler. biri orta biri üst

yani k56cb iyi diyosunuz ekran kartıda baya iyi bunun ama i7 3537U - N56 i7 3630QM buda piyasanın en iyi işlemcisiymiş gerçi arasında çork fark yaratırmı bilemem
  • k56 nın i7 u serisi ultrabook işlemcisidir. dengi normal i5 tir. 2 gerçek 2 sanal 4 çekirdek var.

n56 nınki ise 4 gerçek 4 sanal 8 çekirdeklidir.

ekran kartları yaklaşık aynı güçte.

k56 nın ekran kartı kaç bit bi araştırın. 128 ise alın.

n56 nın ekran kartı gt650m ddr3 modeli.oyun için mükemmel ötesi değil. gt650m in ddr5 modelleri de var.

n56 nın işlemcisi de en iyisi değil daha üstü de var notebook için haberiniz olsun ama onlar extrem
    üst klasmanın orta seviyesidir 3630.
    3632 üst klasmanın alt seviyesidir mesela.
    3740 üst klasmanın üst seviyesidir ok

• quote:

k56 nın i7 u serisi ultrabook işlemcisidir. dengi normal i5 tir. 2 gerçek 2 sanal 4 çekirdek var.

n56 nınki ise 4 gerçek 4 sanal 8 çekirdeklidir.

ekran kartları yaklaşık aynı güçte.

k56 nın ekran kartı kaç bit bi araştırın. 128 ise alın.

n56 nın ekran kartı gt650m ddr3 modeli.oyun için mükemmel ötesi değil. gt650m in ddr5 modelleri de var.

n56 nın işlemcisi de en iyisi değil daha üstü de var notebook için haberiniz olsun ama onlar extrem
    üst klasmanın orta seviyesidir 3630.
    3632 üst klasmanın alt seviyesidir mesela.
    3740 üst klasmanın üst seviyesidir ok

çok teşekkür ettim bunları dikkate alıcam birazdaha araştırıyım zaten k56 yı bulamadım ürün mecüt değil diyo çoğu sitelerde packard bell nasıl markadır bilginiz varmı ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dandik ve ucuz dusuk ozellikte pc leri var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

8 ram li olanlara bakın.

Arkadaşın bahsettiği 8gb olanı.Fiyat farkı ram ve blue ray sürücüden kaynaklanıyor.300-400 tl fark var.Bunu almak daha mantıklı.Ram i hiç kafaya takma zaten.8gb bile fazla 3 hafta önce falan 2250tl idi bu ürün.Dolardan dolayı yükseldi sanırım.Ama düşüşe geçicek dolar 1-2 hafta sonra 100 tl daha ucuza alabilirsin bence.
    http://www.pcdepo.com/asus-n56vz-s4400d-notebook-urun9102.html

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.