Şimdi Ara

ASUS N56VZ-S4016 SORUN ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    BEN YAKLAŞIK 6 SENEDİR ACER MARKA LAPTOP KULLANIYORDUM VE ÖZELLİKLERİ AÇISINDAN PERFORMANSINDAN GAYET MEMNUNDUM
    ANCAK ÖZELLİKLERİDE BİR YERE KADAR YETTİ VE SON ÇIKAN YÜKSEK ÇÖZÜNÜRLÜKLÜ SÜPER OYUNLARDA İLGİLİMİ ÇEKTİ VE BİLGİSAYARI DEĞİŞTİRMEYE KARAR VERDİM
    İNTERNETTE 1 AY KADAR ARAŞTIRMA YAPTIM FİYAT FAZLALIĞI DOLAYISIYLA HP SONY VE TOSHİBAYI ELEDİM
    ÇOK SIK SORUNTU YARATTIĞINI DUYDUĞUM İÇİN LENOVOYUDA ELEDİM
    ELİMDE ÇOK FAZLA ALTERNATİF KALMAMISTI ASUS MSİ SAMSUNG BU 3 MARKA ARASINDA KALDIM MSİ'Yİ HENÜZ TÜRKİYEDE BU PİYASADA BİRAZ YENİ OLDUĞU İÇİN VE KULLANAN ARKADASLARIMIN ŞİKAYETLERİ YÜZÜNDEN ELEDİM
    SAMSUNGU İSE LAPTOP PİYASASINDA PEK DE AHIM ŞAHIM GÖRMEDİM VE ELİMDE KALAN TEK SEÇENEK OLAN ASUSA YÖNELDİM (ŞİMDİ NEDEN BUNLARI ANLATTIN SORUNUN VARSA DİYECEKSİN BEN HANİ ŞU MODEL DAHA İYİ OLURDU FALAN O GİBİ ŞEYLER OLMAMASI İÇİN YAZDIM FORUM KARDEŞLERİM)

BİLGİSAYAR TAM 36 GÜN ÖNCE MAL ALDIĞIM FİRMADAN HEDİYE OLARAK GELMİŞTİR
    KARŞILAŞTIĞIM SORUN
    2 3 GÜN ÖNCESİNE KADAR SON SES MÜZİK DİNLERKEN KULAĞIMI HOPARLÖRE DAYAYIP(FORUMDAKİ ARKADAŞLARIN CIZIRTI GELİYOR DEMESİ ÜZERİNE) TEST ETMİŞTİM EN UFAK CIZIRTI GELMİYOR ANCAK ŞUAN İTİBARİYLE GÜZELİM BİLGİSAYARIMA NAZAR DEĞDİ :( SES %75 ÜZERİNE ÇIKINCA MÜZİĞİN AKICILIĞINI VE SESİNİ BOZACAK BİR CIZIRTI ALIYORUM İLK SORUNUM BU
    2. SORUNUM İSE BİLGİSAYARIN AÇILIRKEN VE DEVAMINDA BİLGİSAYARIN ÖZELLİKLERİNİN VERECEĞİ PERFORMANSIN ALTIN BİR HIZ
    BİLGİSAYARIMDA ÖYLE YÜK OLUŞTURACAK AŞIRI BİR PROGRAM YÜKLÜ DEĞİL HATTA SİZE YÜKLÜ OLAN UYGULAMALARIN LİSTESİNİ VERİYİM
    ESET SMART SECURİTY V5 1 YIL LİSANSLI SÜRÜM
    GOOGLE CHROME
    MOZİLLA FİREFOX
    HYPERCAM 3
    METİN 2
    KNİGHT ONLİNE
    LEAGUE OF LEGENDS
    WOLFTEAM
    ADVANCED SYSTEM CARE V3 LİSANSLI FULL SÜRÜM
    EXA RADYO3
    TEAM SPEAK3
    AC BROTHERHOOD
    CALL OF DUTY MWF 1
    WİNDOWS LİVE UYGULAMALARI
    MİCROSOFT UYGULAMALARI
    ASUSUN YÜKLEDİĞİ TEMEL PROGRAMLAR
    SÜRÜCÜLERDEKİ DOLULUK ORANI
    C SÜRÜCÜSÜ: 294BOŞ 372GB TOPLAM
    D SÜRÜCÜSÜ: 474BOŞ 533GB TOPLAM(BUNDAKİ FAZLALIĞIN SEBEBİ DOSYALARIMI YEDEKLEDİĞİM İÇİNDİR YAKLASIK 20 30GB YEDEKLEME DOSYASIDIR)
    EVET ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIM EDİN BIKTIM BU CIZIRTIDAN VE BİLGİSAYARIN YAVAŞLIĞINDAN
    GARANTİ İÇİN BİLGİSAYARIN 2 YIL RESMİ ASUS SERVİS GARANTİSİ VAR
    BELGELERİNİ DERSENİZ BİLGİSAYARIN FATURASI GARANTİ BELGESİ İÇİNDE GELDİĞİ KUTUSU KUTUNUN İÇİNDEN ÇIKAN CDLER KULLANIM KLAVUZU MİNİK KUTULAR YANİ KISACA HERŞEYİ DURMAKTADIR CDLERİ ZARFINDAN BİLE ÇIKARMADIM YANINDA GELEN HOPARLÖR 1 KERE BİLE KULLANILMADI HALA TORBASININ İÇİNDE BİLGİSAYARA GELİNCE ÜSTÜNDE UFACIK 1 ÇİZİK BİLE YOK LEKE BİLE YOK DİYEBİLİRİM ÜSTÜNDEKİ YAPIŞKANLARDAN SONİCMASTERİN O KABA YAPIŞKANINI BİLE KALDIRMADIM(SAĞÜST KÖŞEDEKİ BÜYÜK KATLANABİLİR REKLAM YAPIŞKANI) BİLGİSAYARIN İLK İÇİNDEN ÇIKAN KLAVYE İLE EKRAN ARASINDAKİ BEYAZ KARTON BİLE DURUYOR
    NE YAPABİLİRİM BEN BU DURUMDA PERFORMANS İÇİN YADA HOPARLÖR İÇİN ÖNERİLERİNİZ NEDİR DEĞERLİ FORUM KARDEŞLEİRM YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM
    İYİ FORUMLAR

• GÜNCEL ARKADASLAR YOKMU YARDIM EDECEK
  • Cızırtı ilk etapta gelmiyor zaten sonradan ortaya çıkıyor alanlar memnunlar ama sonradan şikayetler başlıyor,alanlar genelde bu konuda şikayetçi önceki n55 serisindede aynıydı.Başlangıçtaki yavaşlıklar programlardan kaynaklıdır genelde başlat çalıştır bölümüne msconfig yazın açılan pencerede başlatma bölümündeki programlardaki işareti kaldırıp yeniden başlatın,cclaner gibi bellek temizleyici programları kullnın gereksiz depolama alanlarını boşaltır makine rahatlar birde windows ve sürücü güncellemelerini düzgünce yapıyormusunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

Cızırtı ilk etapta gelmiyor zaten sonradan ortaya çıkıyor alanlar memnunlar ama sonradan şikayetler başlıyor,alanlar genelde bu konuda şikayetçi önceki n55 serisindede aynıydı.Başlangıçtaki yavaşlıklar programlardan kaynaklıdır genelde başlat çalıştır bölümüne msconfig yazın açılan pencerede başlatma bölümündeki programlardaki işareti kaldırıp yeniden başlatın,cclaner gibi bellek temizleyici programları kullnın gereksiz depolama alanlarını boşaltır makine rahatlar birde windows ve sürücü güncellemelerini düzgünce yapıyormusunuz?

Hocam cevabınız için çok teşekkürler öncelikle
    Cızırtıyı bende yaşamadım dediğim gibi şimdi ortaya çıktı bunun sebebi nedir ne için çıkıyor düzeltme yolu yokmudur onda takılıyorum yanlıs biseyler yapmak istemiyorum
    Asus live updateden bütün güncellemelerini yaptım suanda gösterdiği bir güncelleme yok nvidia sürücüsünüde 1 hafta güncelledim onun dışında otomatik güncelleştirmeler açık birşey oldumu güncelliyorum ama özellikle siteye girip driverlara bakmıyorum hani güncelleştirme var derse yada asus live updateden birşey görürsem yüklüyorum hemen

• güncel
  • cızırtıya pek çare bulunamıyor sırf o yüzden değiştirenler soğuyanlar var.başlangıçtaki programları kaldırdınız mı yavaşlık durumundan
  • quote:

cızırtıya pek çare bulunamıyor sırf o yüzden değiştirenler soğuyanlar var.başlangıçtaki programları kaldırdınız mı yavaşlık durumundan

hocam nazar değmesin inanmayacaksınız cızırtıyı halelttim :D :D
    ıslak mendil ile klavyeyi sildim ve ekran ile klavye arasındaki vidaları sıkıstırdım şükür şuan birşey yok
    başlangıctaki programlar içinse hocam 100e yakın program çıktı hangisini iptal edeyim şaşırdım varmı önemli önemsiz programlar listesi :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus K53sv boot hakkında
    11 yıl önce açıldı
    Lenovo G505 Kasma Sorunu Yardım
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • varsın hepsini sil yeniden başlat gerekli olanları sistem aktif ediyor zaten aa başlangıçta yer almıyorlar en azından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigbangem

quote:

cızırtıya pek çare bulunamıyor sırf o yüzden değiştirenler soğuyanlar var.başlangıçtaki programları kaldırdınız mı yavaşlık durumundan

hocam nazar değmesin inanmayacaksınız cızırtıyı halelttim :D :D
    ıslak mendil ile klavyeyi sildim ve ekran ile klavye arasındaki vidaları sıkıstırdım şükür şuan birşey yok
    başlangıctaki programlar içinse hocam 100e yakın program çıktı hangisini iptal edeyim şaşırdım varmı önemli önemsiz programlar listesi :D

Hocam kasadan dolayi asus alcam bende msi o cizirti vidalari sknca gciyomu cidden suan cok icim
    Rahatladi bu yorumu gorjnce :d

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• öncelikle iyi forumlar diliyorum bu bilgisayarı yeni aldım arkadaşların dediği gibi şu an için bir cızırtı sorunu yok acaba bu cızırtı duyan arkadaşlar bilgisayarla gelen subwoofer ı sürekli takılı tutuyorlar mı belki onun için olabilir dediğim gibi tam emin değilim...
  • cızırtı var anlamadım ne ıs
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.