Şimdi Ara

ASUS N56VM-VZ Kullanıcıları Paylaşım ve Bilgi Platformu (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.269
Cevap
76
Favori
498.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rocker35

quote:

Orijinalden alıntı: Hotel California

quote:

Orijinalden alıntı: pininfarina

quote:

Orijinalden alıntı: Hotel California

quote:

Orijinalden alıntı: duranaki

N56-vm serisinde şimdilik en iyi fiyat sadecenotebook sitesinde görünüyor.Şu anda 2000 TL gayet iyi bir rakam gibi herhangi bir indirmle 100-150 TL altına alınması bedava seviyesinde sayılır.Kaldı ki İ7 2630-2670 işlemcili notebookların en dandiği 1600 TL.

nvidia 630 ile 650 arasında çok bir fark beklememek gerekir, nihayetinde her ikisi de ddr3 lük ekran kartları

Kendi adıma N56-VM alıp + 4 gb Ram ve + corsair SSD muhteşem bir birliktelik olur. Kısa dönemde oyunlarla ilgili ihtiyaçlara da cevap verir.

I-ih 630m ile 650m arasinda azimsanmayacak fark var. 630m=540m bu da eski seri kepler degil. Gt650m ise kepler ve ona gore cok daha iyi. Ddr3 olani gtx460m ile 560m arasinda ki gddr5 olani bundan da hizli ve gtx 560m'i bile gecebilir. Yani bu ikisi arasinda belirgin bir fark var ozellikle gddr5 olaninda. Ki sizler hangisini aliyorsunuz bilmiyorum ama bence alabiliyorken gddr5 olanini alin, pisman olmazsiniz, sizi daha da uzun sure goturur. Ve yine g75 serisinde bence hazir almisken gtx670m'lisni alin, malum teknoloji her zaman gelisiyor, her zaman yeni seyler cikiyor almisken en iyisini almak lazim.

@Hotel California,
    Durduk yerde birden ortaya çıkıp "ortalığı bulandırmaya çalışan, arı kovanına çubuk sokan, yoğun olarak kafa karıştırma çaba ve gayreti içinde" tavırlarınız dikkatimi çekmeye başladı

Onca insan kararını hiçbir baski altinda kalmadan çoktan vermiş, araştırmış-soruşturmuş, beğenmiş, kafasında son noktayı gayet rahat bir şekilde koymuş siz hala nelerden bahsediyorsunuz! Bu topikte bulunan arkadaşlarin %90'i modeli çoktan içine sindirmiş ve almak için sabirsizlaniyorlar. Hatta artik ürün çıkış tarihiyle ilgili sabırsızlıklarını paylaşiyorlar burada bu günlerde.

Siz ise birdenbire ortaya çıkiyor ve her cümlenizde; "ürünü bir tür karalama çabaları, siz boşverin onu almayın modunda tavsiyeler, alel-acele yazilmiş karişik ve düzensiz cümleler kurarak kafalarda soru işareti yaratma taktikleriniz vs dikkat çekmeye başladi. Hadi ilk msj'iniz da neyse ama ikinci msj'da da aynı amaç devam ediyor bariz olarak!

Açik konuşayim;
    Bariz olarak hissedilen bu tavirlariniz sizin rakip bir marka veya firmanin "itelenmiş (görevlendirilmiş) karalama kampanyasindan sorumlu insani olduğunuzu düşündürtmeye başladi. Bilginize

Bu ciddi miydi yoksa saka mi? Bana ne sizin ne aldiginizdan, adamlara tavsiye veriyorum adamlar tesekkur edecegine kufrediyor resmen. Gidin ne isterseniz alin, tek dedigim almisken en iyisini alin, baska bir firmaya calisiyormusum. Ne garip insanlar var ya, sizin icin burda tavsiye veriyorum yaptiginiza bakin...

@hotel california hıcbıyerın calısanı degıl kardesım bana msi konusunda yardımcı olan da kendısıdır hatta benım ılk actıgım konuda bana yardımcı olan kısıdir actıgım konuda sudur bana cok yardımcı olmustur kendısıne hep tesekkur etmısımdır..

http://resim.donanimhaber.com/m_55334209/mpage_1/f_/key_//tm.htm#55334209

konuyu fazla takıp edemedıgım ıcın dıyalogları kacırdım ama markayı vs kotuleyecek bırı degıldır tanıdıgım kadarıyla.. bize yardımcı olacaktır her konuda tavsıyelerını dınlememızde fayda var bence..

Eyvallah kardeşim.
    Elemanın günahını almışim öyleyse kusura bakmasın, özür dilerim kendisinden ...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Eyvallah kardeşim.

hatta konuda asusu övmüş bile n55i özellikle ses sistemini çok begendıgını soylemıs bu da aynı marka ve daha ust modelı bunu kotuleyecek degıldır..

neyse yanlıs anlasılma kalmadıysa sorun yok hadı işimize bakalım artık :D

bu arada harbıden eger msi almamıs olsaydım n56 yı kesınlıkle alırdım kacırmazdım yanı
  • Ya bu hafta gelsin artık görelim şu fiyatları da başlayalım araştırmaya yahu
  • Dayanın az kaldı :) kavuşacağız
  • Oyun arşivim hazır hale geldi:D bilgisayar gelmedi bide fiyatı da bilmiyoruz ki hevesimiz kursağımızda da kalabilir yani.
  • oyun için alıcam n56vz ama almışken üst sınıf ekran kartı olsun istiyorum, g75e kaymaya başladım hafiften ama sadece 650 yerine 660 başka donanım farkı olmayan g75ler fena pahalı be kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yafeshan

oyun için alıcam n56vz ama almışken üst sınıf ekran kartı olsun istiyorum, g75e kaymaya başladım hafiften ama sadece 650 yerine 660 başka donanım farkı olmayan g75ler fena pahalı be kardeşim.

Kasa farkı malzeme farklı olur o kadar ona bakarsan k55 ivy oda 3610 ama 1670 lira n serisi 2300 lira :)
  • Çok büyükler ya birazda taşınabilir olsun yani:D araba istemiyorum şahsen ben:D
  • g75in kasasına da vuruldum zaten. Pek fiyatı da inmiyo sanırım, 560lı eski g serisi asuslar hala pahalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yafeshan -- 11 Haziran 2012; 20:53:48 >
  • Seriler farklı gaming serisi ağır olur ve çoğu önemsemez soğutma iyi olsun yeter :) Alternatif olarak ben buna vuruldum

• Bende acaba g75 2049 dolar verene kadar acaba yeni cıkan macbook prolardanmı alsam demeye başladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rocker35

quote:

Eyvallah kardeşim.

hatta konuda asusu övmüş bile n55i özellikle ses sistemini çok begendıgını soylemıs bu da aynı marka ve daha ust modelı bunu kotuleyecek degıldır..

neyse yanlıs anlasılma kalmadıysa sorun yok hadı işimize bakalım artık :D

bu arada harbıden eger msi almamıs olsaydım n56 yı kesınlıkle alırdım kacırmazdım yanı

Bence hemen sahibinden.com a koy senin aleti satışa
    İşçilik, tasarım, malzeme ve kalite fukarası msi'i ne yapacaksin bu işin üstadi Asus dururken Anakart desen belki anlarım ama laptop'ta msi dersen ihhh! İşte orda iki defa düşünürüm

Not: Asus dünya da birçok markaya mainboard üretimi yapan ve gerçekten "laptop üreten konumundaki" firmalardan birisidir. Piyasadaki laptop'larin %60'i Asus ve diğer birkaç ülkemizde ismi çok bilinmeyen markalar tarafindan üretilir.

Konu için Bknz:
    www.enpedi.com
    Notebook Markaları Hakkında...
    http://www.enpedi.com/2011/10/markalar-hakknda.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pininfarina -- 11 Haziran 2012; 21:50:08 >

• aynı özelliklerde çok daha pahalı değil mi macler.hemde en önemlisi windows değil :)
  • pininfarina senin asus hayranliğin nerden geliyor? :) rpm düşüşünede tepki göstermedin bu hayranlığın sebebi ne ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: syberr2112

pininfarina senin asus hayranliğin nerden geliyor? :) rpm düşüşünede tepki göstermedin bu hayranlığın sebebi ne ?

fiyat düşürmesi kaydıyla rpm düşüşü iyidir bence.
  • RPM düşüşüne bende tepki göstermiyorum ssd ile çokrahat çözülcek bir olay hem notebookun keyfi ssd siz çıkmazki...
  • quote:

aynı özelliklerde çok daha pahalı değil mi macler.hemde en önemlisi windows değil :)

biz windowscuyuz yıllarıdr alışmışız windowsa ama mac konularındada arkadaşalr öve öve bitiremeyince insanın aklında kalıyor acaba diyorum işte...
  • quote:

Orijinalden alıntı: syberr2112

pininfarina senin asus hayranliğin nerden geliyor? :) rpm düşüşünede tepki göstermedin bu hayranlığın sebebi ne ?

Hayran değilim ama buz gibi, hafif tuzlu ve köpüklü eker ile yayık ayranına bayılırım

Şaka bir yana buna hayranlık demeyelim. Benim için bir laptop'ta önemli "olmazsa olmaz" bazı kriterlerim vardır. Gerek kendi tecrübelerim gerek çevremde hatta dünyada yapilan birçok araştırmada asus'un çoğu zaman listede ilk sıralarda kendine yer buluyor olmasını görmezden gelememek diyelim.

Nedir bunlar:
    - Fan gürültüsü.
    Asus'un hemen hiçbir modeli bu konuda mimli markalar sony ve HP olmadı bu güne kadar. Yani en gürültülü asus modeli en sessiz sony, hp ve çoğundan daha sessiz olmayı başarmıştır.

- Sağlamlık.
    Adamlar yıllar önce yaşadıkları F3 serisindeki menteşe probleminden sonra bu güne değin neredeyse hiçbir modelinde "kronik fabrikasyon problemi görülmemiş" sayılı formalardan biri.

- Servis ve yedek parça.
    Bu konuyu anlatmaya fazla gerek yok sanırım

- Müşteri memnuniyeti.
    Özellikle ABD'de yapilan araştırmalarda asus listenin ilk ismi oluyor daima.

- Serin çalışma.
    Bu konuda da asus yine ciddi mesafeler kat etmiş deneyim ve tecrübe sahibi bir firma.

- Ve diğer birkaç detay daha vs.

Kil olduğum ve sevmediğim yönleri de var!
    - CES 2012'de tanıtılan modellerin öncesine değin asus'un çoğu modelinde berbat ötesi "kontrast engelli, renk fakiri" kötü ve sıradan tn paneller görürsünüz. Hatta sırf ekran kalitesinden memnun kalmadığım için zamanında iki aylık N61'imi sattığımı bilirim

- Yine birçok modellerinde kullandıkları berbat ve kalitesiz ötesi görünümlü klavyeler!
    Özellikle K53, K55 vs modellerinde tercih ettikleri "ucuz plastikten yapılmış, koyu siyah renkte olmayan, açık renkli (bizde "bozarttak" denir) griye kaçan renkte UCUZ ve BASİT GÖRÜNÜMLÜ TUŞ TAKIMI ile bastikça içeri esneyen klavyelerine gicik oluyorum!

Bu konuda Sony VAIO'dan öğrenmeleri gereken çok şey var derdim ki, N56'da bu gelenek bozulacak gibi görünüyor bakalım ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pininfarina -- 12 Haziran 2012; 0:00:18 >

• tecrübelerine dayandığını bilmiyordum varsayımsal konuştuğunu sanıyordum:) k.b
  • quote:

Orijinalden alıntı: la-bombonera

quote:

aynı özelliklerde çok daha pahalı değil mi macler.hemde en önemlisi windows değil :)

biz windowscuyuz yıllarıdr alışmışız windowsa ama mac konularındada arkadaşalr öve öve bitiremeyince insanın aklında kalıyor acaba diyorum işte...

Nesini övüyorlar anlamıyorum. adam gibi oyun bulamazsın, işin için yazılım bulamazsın, bulsan da fena pahalı olur. Yok efendim windowsdan şikayetçilerse şöle bi temiz ubuntu linux kurup rahatlasınlar bence. Şahsen eski laptopda ubuntu kurdukdan sonra aylarca windowsu açmamıştım.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.