Şimdi Ara

###** Asus N55SL - S1011V Kullanıcıları Klübü**### (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
272
Cevap
9
Favori
21.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gudubetcan

Bağlantı kurulamadığından dosya gönderilemedi. Bluetooth radyosunun takılı olup olmadığını denetleyin.
    arkadaşlar laptopta bluetooth daha 1 gün öncesinde çalışıyordu ne olduysa oldu çalışmamaya başladı her yolu denedim nasıl yapacağım lütfen yardım... acaba ben farkına varmadan bluetoothu deaktif mi ettim?

Sürücü büyük ihtimal hata verdi sürücüyü tekrar kurup aygıt eşleştirmesini yapın düzelme olur.

Orijinalden alıntı: vercenik53

quote:

Orijinalden alıntı: gudubetcan

Bağlantı kurulamadığından dosya gönderilemedi. Bluetooth radyosunun takılı olup olmadığını denetleyin.
    arkadaşlar laptopta bluetooth daha 1 gün öncesinde çalışıyordu ne olduysa oldu çalışmamaya başladı her yolu denedim nasıl yapacağım lütfen yardım... acaba ben farkına varmadan bluetoothu deaktif mi ettim?

Sürücü büyük ihtimal hata verdi sürücüyü tekrar kurup aygıt eşleştirmesini yapın düzelme olur.
    sürücü elimde yok nereden indirebilirim, bir de kurduktan sonra aygıt eşleştirmesi nasıl yapılıyor acaba, yardımcı olabilir misiniz?

• arkadaşlar bende n55sl kullanıcısıyım,
    windows 8 yüklemek istiyorum ama cd yi takınca boot yapmıyor bios'dan enable yaptım esc f1 ile boot deviceları seçtim olmadı

recovery yapınca windows 7 yükleyecek gene nasıl yükleyceğim anlamadım

birde temiz format hikayesi var uefi, onu yaparsanız bölümler gider diyor internette, bende c ve d 2 bölüm bütün yedekler d'de nasıl iş anlamadım şimdi uefi format atmassam bilgisayar yavaşlıyormuş galiba anlamadım birisi yardımcı olabilir mi

Orijinalden alıntı: tahago

arkadaşlar bende n55sl kullanıcısıyım,
    windows 8 yüklemek istiyorum ama cd yi takınca boot yapmıyor bios'dan enable yaptım esc f1 ile boot deviceları seçtim olmadı

recovery yapınca windows 7 yükleyecek gene nasıl yükleyceğim anlamadım

birde temiz format hikayesi var uefi, onu yaparsanız bölümler gider diyor internette, bende c ve d 2 bölüm bütün yedekler d'de nasıl iş anlamadım şimdi uefi format atmassam bilgisayar yavaşlıyormuş galiba anlamadım birisi yardımcı olabilir mi

valla windows 8 olayında yardımcı olamayacağım,hiç denemedim.fakat sen uefi vs. yazdıktan sonra biraz araştırmayla şu siteyi gördüm,belki işine yarayabilir :http://8.enpedi.com/2012/12/windows-8-uefi-modunda-temiz-kurulum.html (siteyi belki görmüş olabilirsin bilemiyorum)
    -recovery olayını 1 kez gerçekleştirdim pc üzerinde,ve sanırsamda işlemde bir hata yaptım,c ve d de ne var ne yok sildi temizledi,recovery olayından sonra da win7 kurar bilgisayara muhtemelen.(yanlış bilgilendirme yapmak istemiyorum fakat fabrika çıkışında hdd'de erişilemeyen recovery bölümünde win7 var diye biliyorum)yani win8 kurduktan sonra recovery yaptıktan sonra win8 kurmaz tekrar.

-kendi soruma geçeyim,makinaya aynı anda ssd ve hdd kurabilirmiyiz?yani ssd üzerine işletim sistemi vs. ve diğer hdd yi depolama gibi işlerde kullanabilirmiyiz?
    bir arkadaşıma sorduğumda dvd sürücüsü iptal olur fakat yapabilirsin gibi birşeyler dedi yardımcı olabilecek varmı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F996CAA7D -- 1 Nisan 2013; 0:42:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: breathofhorus

-kendi soruma geçeyim,makinaya aynı anda ssd ve hdd kurabilirmiyiz?yani ssd üzerine işletim sistemi vs. ve diğer hdd yi depolama gibi işlerde kullanabilirmiyiz?
    bir arkadaşıma sorduğumda dvd sürücüsü iptal olur fakat yapabilirsin gibi birşeyler dedi yardımcı olabilecek varmı acaba?

teşekkür ederim hocam verdiğiniz linki bulmuştum zaten biraz daha araştırmayla öğrendim biraz daha olayı sizin sorunuzada cevap vereyim;

128gb ssd alıp windows 8 kurdum uefi ile çok memnunum şuan, evet yapabilirsin hdd'ye bilgisayarın arkasında 2 vida sökerek ulaşabiliyorsun zaten hdd kutusunada ssd yi vidalayabiliyorsun 2.5 inch olduğu için cuk oturuyor zaten vida yerleride oturuyor fakat kendi hdd'ni kullanmak için dvd yerine takabileceğin bir kutu gerekiyor yada usb ile çalışan bir hdd kutusu alabilirsin (performans olarak kesinlikle tavsiye etmiyorum)
    bir başka seçeneğin dvd sürücüsü yerine ssd'yi takmak fakat orası sata2 olduğu için performans kaybı yaşarsın, bende şuanda dvd sürücüm yerine takabileceğim bir kutu vatanda elektro worldde felan yok maalesef.

**Bir soruda ben sorayım arkadaşlar windows 8 yükledim asusun sitesinden bütün driverlar için indirdiği şey aynı indirdim kurdum fakat nerede ne yapıyor hiç birşey anlamadım nasıl yükleyeceğim driverları yardımcı olabilecek varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahago -- 1 Nisan 2013; 3:15:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tahago

quote:

teşekkür ederim hocam verdiğiniz linki bulmuştum zaten biraz daha araştırmayla öğrendim biraz daha olayı sizin sorunuzada cevap vereyim;

128gb ssd alıp windows 8 kurdum uefi ile çok memnunum şuan, evet yapabilirsin hdd'ye bilgisayarın arkasında 2 vida sökerek ulaşabiliyorsun zaten hdd kutusunada ssd yi vidalayabiliyorsun 2.5 inch olduğu için cuk oturuyor zaten vida yerleride oturuyor fakat kendi hdd'ni kullanmak için dvd yerine takabileceğin bir kutu gerekiyor yada usb ile çalışan bir hdd kutusu alabilirsin (performans olarak kesinlikle tavsiye etmiyorum)
    bir başka seçeneğin dvd sürücüsü yerine ssd'yi takmak fakat orası sata2 olduğu için performans kaybı yaşarsın, bende şuanda dvd sürücüm yerine takabileceğim bir kutu vatanda elektro worldde felan yok maalesef.

**Bir soruda ben sorayım arkadaşlar windows 8 yükledim asusun sitesinden bütün driverlar için indirdiği şey aynı indirdim kurdum fakat nerede ne yapıyor hiç birşey anlamadım nasıl yükleyeceğim driverları yardımcı olabilecek varmı

Asus un sitesinde iki cesit driver kurma sistemi var biri otomarik program indiriyo o butun driverlari bukup kurmaya calisir senin indirdigin bu . Tavsiye etmem . Yandaki mirrorlar ise direk driver zipleri . Zipler iindir kur . Ama fast boot ile ilgili olan driveri kurma sakin . Ben kurdum bilgisayari kapatamama sorunu bas gosterdi . Microsoft turkiye ile irtibata gectim o driveri kaldirmami ve guc ayarlarini degistirmemi soylemislerdi .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hangisiki o bios'ları kurmadım zaten windows 8 için her driver yok touchpad için windows 7'ninki çalışıyor eksik driver olan varsa onu kullanabilir

nvidia kontrol panelde renk seçeneklerinde nvidia seçeneklerini kullanıyorum bilgisayarın renkleri kendine geliyor ama yeniden başlatınca tekrar ayarlamak zorunda kalıyorum nasıl sabitlerim?

birde şu renk ayarlarına çözümü olan Allah aşkına yazsın ya
  • arkadaşlar eskiden bilgisayarı hibernate yaptıktan sonra açınca mouse otomatik geliyordu şimdi usb'sini çıkarıp tekrar takmak gerekiyor (wireless kablosuz mouse) ve usb 3.0 da çalışıyor sadece 2.0da çalışmıyor acaba ne bozuldu

2. sorum
    nvidia kontrol panelde renk seçeneklerinde nvidia seçeneklerini kullanıyorum bilgisayarın renkleri kendine geliyor ama yeniden başlatınca tekrar ayarlamak zorunda kalıyorum nasıl sabitlerim?

3. sorum
    windows 8 kurdum ethernetle bağlanamıyorum etkinleştiriyorum etkinleşti yazıyor ekranda fakat hiç etkinleşmiyor durum hep devredışı gözüküyor ağ ayarlarına sağ altta kablo simgesi çıkıyor fakat kabloyude görmüyor

beyler yardımınıza ihtiyacım var,aletin klavyesi bozuldu.hiçbir tuş düzgün olarak çalışmıyor fonksiyonel tuşlar dahil.klavyeyi nasıl çıkartabilirim?kendim tamir edebilirsem nasıl yapabilirim?

Maalesef konu öldü. Bende aldım. Bilgisayar iyi ama ara modelmis. Keşke almasaydim. Kullanan yok gibi birsey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Diclonius

quote:

beyler yardımınıza ihtiyacım var,aletin klavyesi bozuldu.hiçbir tuş düzgün olarak çalışmıyor fonksiyonel tuşlar dahil.klavyeyi nasıl çıkartabilirim?kendim tamir edebilirsem nasıl yapabilirim?

Maalesef konu öldü. Bende aldım. Bilgisayar iyi ama ara modelmis. Keşke almasaydim. Kullanan yok gibi birsey

aynen.konu ölmüş orası belli.n55sl-s1011v ara model olarak piyasaya sürüldü,ardından n55sf gibi modeller geldi.n56vz var şu sıralar üst model olarak sayabileceğimiz.evde eski bi netbook vardı ona kaldım şimdi lgx130,mecburen servise gönderdim aleti.garanti sorumlusu firma 'teleservice' imiş.hakkında ekşi sözlükte yazılanları okuduktan sonra ciddi manada korktum,ama elden gelen birşey olmadığından gönderdim.umarım format falan atmadan bi klavyeyi değiştirip geri gönderirler.
    edit:keşke almasaydım demişsiniz,aldıktan sonra ara model olduğunu öğrenmek bende de keşke almasaydım gibi bir pişmanlık yarattı öncelerinde,almış bulundum.yılda bir laptop değiştiremediğimden,elimde kaldı model.fakat durduk yere klavyesinin bozulmasından başka (!) bir sorununu görmedim.ciddi manada klavye bir anda tak diye gitti.netbook kaç senelik alet,başına gelmeyen kalmadı hala taş gibi mübarek :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F996CAA7D -- 5 Mayıs 2013; 20:42:09 >

• arkadaşlar bnm de klavye gitti durduk yerde.yetkili servise göndermek istemiyorum malum fiyatlar biraz yüksek oluyor ucuza klavyeyi nereden temin edebilirim takması sorun değil ben onu halledebilirm.
  • Arkadaşlar bende de bu notebook var yaklaşık 11 ay önce aldım. Bilgisayarda aldığım günden beri aşırı derecede ısınma oluyor(soğutucu kullanmıyorum). son 1 aydır da neredeyse her gün mavi erkan alıyorum. Sizde de bu problemler var mı? Sorun ramlerde midir? Garanti bozulmasın diye kapakları da açmıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim..
  • bende kapanıp açılmama durumu olmuyor, mavi ekran alıyorum sonra tekrar açılıyor. mavi ekranlar sıklaşmaya balşayınca format atıyorum düzeliyor. ama ısınma sorunum her zaman var..
    http://www.youtube.com/watch?v=u3UHtkGXolc youtube de bir sürü video var.
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.