Şimdi Ara

###** Asus N55SL - S1011V Kullanıcıları Klübü**### (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
272
Cevap
9
Favori
21.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Normalde ekran kartı 1gb'dir.Bunda bellek artırımına gitmişler yerleşik olan 2gb'dir ama performans bir katkısı yoktur,128 bittir ddr3'tür.Bu ürün ara ürün olarak üretildi kendisinden önceki n55 serisiyle n56 serisi arasınaki geçiş dönemine rastladı akabinde n56 serisi aynı fiyata makul özelliklerde olunca bu makine onun gölgesinde kaldı ondan pek fazla satılmadı büyük mağazalarda teknosada varhttp://www.teknosa.com/kategori/bilgisayar/notebook/63/125032156/asus_n55sls1011v_notebook ama şunu söylwywyim sana dediğin programlar bunu ekranında kullnışlı olmaz neden bu programları kullanan arkadaşlar 15'' fhd ekrandan hiç hoşnut kalmadılar hatta hatırlıyorum yine bir arkadaş almak istemişti dedim git bişekilde bu bilgisayarda programları dene nasıl olduysa birtane buldu autocad programını denedi ve hiç kullnışlı olmadığını söyledi bu şekilde bir sürü arkadaş görüş bildirdi.Dikkat etmen gereken 15'' alacaksan ekran çözünürlüğü olarak hd ya da 1600x900 olmalı fhd çözünürlülük için en küçük 17'' olmalı şekiller ekrana sığmıyor ölçeklendirme yaptığında program menülerini görmek zorlaşıyor fhd çözünürlülükte netlik bozulabiliyor.

• Alcak olan arkadaşlar, şuan Teknosa sitesinde 1999TL gözüküyor!

Orijinalden alıntı: archers09

quote:

Orijinalden alıntı: cyln05

Arkadaşlar win 8 rtm kurdum gerçekten performans müthiş

nasıl bütün programları düzgün çalıştırdımı bende düşünüyorum

hiçbir sorunla karşılaşmadım tavsiye ederim

Orijinalden alıntı: teto_sefa

arkadaşlar ben laptopu 2 ay önce aldım ekran sol alt tarafında aldğımın 3.günü asus yazısında atma meydana geldi orası kalktı sonra servise gönderdim garanti dışı dedi asusu falan araddık yaptırdık sonunda.. laptopun klavyesi çok sağlam değil hoparlarü cızırtı yapıyor.. pc geç açılıyor ve çok performanslı değil.. benim görüşlerim böyle parasına değmeyen bi laptop bence..

laptopun klayvesinin pek sağlam olmadığı konusuna katılıyorum,ekstradan klavye aldım öyle kullanıyorum sıkıntı olmuyor
    yalnız yerden yere vurmuşsun aleti yok hoparlör cızırtılı yok geç açılıyor,hoparlördeki sıkıntı senin pcden kaynaklı bir durum gibi görünüyor,yani donanımsal bir durum.geç açılma konusundada sana katılamayacağım malesef,bilgisayar gayet hızlı bir şekilde tamamen kullanıma hazır bir hale gelebiliyor.
    çok performanslı değil dediğin aletin ekran kartı işlemcisi belli,az çok bilgisayardan anlayan birileri alacağı pcnin sınırlarınıda bilmeli.
    edit: multimedia açısından beklentileri tatmin edecek bir makina ama üstün performansa gelince ekran kartı makinayı çok kısıtlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F996CAA7D -- 1 Eylül 2012; 4:58:56 >

• Slm arkadaşlar bende aldım çok çok memnunum.Klavye konusunda söylenenlere katılıyorum.Ama harici klavye aldım onun için.Şimdi tek moralimi bozan şey şu: ben alalı bir buçuk ay olacak ama aldığım fiyattan aşağıya düşmüş ona çok moralim bozuldu.Teknosadan indirimdeyken almıştım 2300 Tl idi.Geçen bir baktım 2000 Tl olmuş.
  • arkdaşlar bilgisayarımda bir sorun oluştu sonradan.açılışta w7 logosundan sonra siyah bir ekran 10 saniye kadar duruyor sonra açılıyor bu durum canımı sıkmaya başladı çünkü önceden yoktu.Bu sonradan oldu arkadaşlar yardım edermisiniz.
  • güncelleme yapmış olabilir böyle olabiliyor birde bios güncel mi?Başlatta programlar birikmiş olabilir onlarda yavaşlatır başlata msconfig yaz açılan pencerede başlatma bçlümündeki programların tikini kaldır yeniden başlat.

Orijinalden alıntı: zigör

Ben de çok memnunum cihazdan, 1 ayı geçti herhalde alalı.

Klavyesi sağlam değil demiş birisi. Benim klavye gayet sağlam ve güzel duruyor. Tek sorunu açık renk olduğundan çok oyun oynadığımda kirlenmesi. Ama sildiğimde hiçbir sorun kalmıyor. Ben öyle klavye bozulacak diye onu kullanmayan, mousepad çizilecek diye onu kullanmayan bir kişi değilim. Çiziliyorsa çizerim, böyle şeyleri dert etmem.

Açılış konusunda hiç zaman tutmadım ama gayet iyi bir sürede açılıyor. Yavaş diyen arkadaş, Asus'un gereksiz programlarını siler ise sorun kalmaz. Bende Asus'un 2-3 programı ancak var.

Bir de sorum var, bu kapalı iken şarj etme işi nasıl oluyor? Sanırsam bunu sağlayan yazılım USB Charger+ . Bunu yükledim, bilgisayar açıldığında Charger+ etkin diye uyarı veriyor, ama kaaişkpalı iken ipodumu taktığımda şarj etmiyor. Doğru USB girişe takıyorum, başka ne yapmam gerek?

Son olarak bir sorum daha var. Touchpadi kapatma imkanımız var mı? Warrock falan oynarken yanlışlıkla elim değdiğinde ateş ediyor, yada yazı yazarken elim değdiğinde yanlışlıkla başka bir satıra yazmaya başlıyorum. Bu yazıyı yazarken bile en az 4-5 defa başka satıra geçtim

Ben denetim masasından baya bi asus temizlemek istiyorum. Silmememiz gereken 2 - 3 tanesini söyler misin?

• 15 tane Asus programı var, ama laptopu aldığımdan beri hiçbirini kullandığımı hatırlamıyorum. Hepsini tek tek araştırmak istemediğim için sormak istediğim bir şey var. Bunları silince pc'de bi sorun olur mu? Yoksa bunlara bi temizlik atıcam. Sadece kullanışlı programlar ise lazım oldukça alternatiflerini bulabilirim zaten.
  • Haberi sen veriyorsun sıkıntıyı sen yaşıyorsun kafana takma windows puanları hikaye normal bilgisayar performansında sorun varmı bencmark ve oyun oynuyorsan test et performans sorunu yoksa sıkıntı yok demektir puanların kaça düştü birde harici kart seçilimi?Bende yaptım güncellemeyi puan düştü kaale almadım diğer testler aynı şekilde windows kafasına göre takılıyor.
  • virüsmü geçti bilmiyorum ama şimdide masaüstü ve başlat menüsünde sorun var çalışmıyolar.

ıcındekı gt635m degıstırılebılır ekran kartı , fakat hangı ekran kartları desteklıyor ?

nıyetım , daha ıyı bır ekran kartı alıp, 635m ıle degısmek , konu ıle ılgılı yardım beklıyorum ...
  • Ekran kartı değişmez kim söylediki harici olarak isimlendirildiği için rahat değişeceğini zannedenler var ama öyle değil anakarta entegredir ve değişimi çok zordur değişen yerler var ama randıman almazsınız size 3 ay garanti verir okadar bile gitmez orjinal kartınızdanda olmuş olursunuz.Bu kartın çipset büyüklüğü gtx serisini desteklemez mxm2 slotludur yani orta segment kartları destekler gt serisi en fazla gt650m takılabilir onuda bulmanız zor ve pahalıdır dediğim gibi yaptırsanızda sıkıntı yaşama olasılığınız var değiştirenleri gördük hepsi sorun yaşadı.
  • Ekran kartı değişmez diyorum anlatamadım galiba amd,nvidia fark etmez amd orta segment kartları gt650 seviyesinde amd hd 7770 serisi kart var aynı çipsete sahip 7800 serisi gtx serisiyle aynı çipsettir.
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.