Şimdi Ara

###** Asus N55SL - S1011V Kullanıcıları Klübü**### (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
272
Cevap
9
Favori
21.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • degısmezse ekran kartı =) bızde satarız bılgısayarı olur bıter =)
  • O kadar idare edene kadar kullan satarsın

bu laptop dusunuyorum amma =)

amd a 10 4600 ıslemcıyı , mıllet yerden yere vuruyor , bız sımdı asusun i7 2.cı nesıl ıslemcılı laptopunu kullanıyoruz kısaca 1011v modelını, bundan amd ıslemcılı laptop gecersek ? sızce cok sırıtırmı ıslemcı ? cogunluk , amd a 10 ıcın , i5 bıle etmez dıyor =) anlamadım bırsey =)

• Bu makineyi almakla attan inip eşeğe binmek gibi birşey yaparsın işlemci i5 seviyesinde performans verir en fazla intel i7 işlemcilere rakip olarak çıkarılmış ama okara performans vermez.Bufiyata asus düşünüyorsan n56vz modelini al.

benım dusuncem , i7 makıne alıcaksak bıle ekran kart ati olsun istiyorm , fakat, monsterdan gayrı , suan butun laptopların ıcınde en yenı kart 7730 hd ati , ne rezıl bı durumdur, geforce, 620 den baslamıs hatta 610 bıle var =) 650 ye kadar , gıdıo , gt ler..

okadar marka var , bakın ati kartlı olanlara, en son bı 7730 okadar =) ne kadar SIĞ bır pıyasa .

ati kartlı hangı laptopları onerırsınız = monster harıc :D 3.5 mlyar verıcek param yok
  • Ati olarak eski işlemcili leptoplardan 7690xt en iyisi şuan için dediğin doğru 7730 serisi atilerde,7670 var ama düşük bu karta nazaran,ekran kartı seçenekleri var ama türkiye piyasasında pek yok en azından 7770m olabilirdi gt650m ekran kartıyla aynı seviyede.7800serisi kartlar gtx serisiyle aynı performans sınıfındalar.http://www.teknosa.com/kategori/bilgisayar/notebook/63/125032317/samsung_np350v5ct01tr_titan_silver_notebook
    senin bütçende başka kart yok 2500 altı piyasayı sorguladım yok.Genelde 7670m ekran kartı var

• aynen ole arastırmalarımı sızde onaylamıs oldunuz =)

tr pıyasasında bıraz daha hareket yapsalar ne guzel olur, geforce mubarek 293 tane kart avantajı saglıyor..

7800 serisi ati kartlar için onere bılecegınız laptoplar hangılerı ?

ben en fazla 2300 e cıkabılırım =) ondan dolayı sus otur gıbı oldu =)

gt 635m karttanda gt 650 m e cıkmak 500 700 lıra ekleyıp bana karı olmaz heralde =) yazık olur parama =)

gtx e donsek , ozamanda hesaplı bıseyler bulmak lazım , mesela asus rog lar da , eskı serı , gtx560 sunuyor ,

paran varmı verdıgın gıbı alıyosun =) yoksa karınca hesabı bole bunada sukur napalım
  • Atinin dediğin 7800 serisi oyun leptoplarında var seni aşar asus rog serisinden gtx560 alacağına n56 al gt650m,gtx560 ekran kartıyla aynı seviyede nede olsa.Atinin düşük yeni seri leptoplarda ekran kartı en fazla bunu gördüm 7730m.Dell hp gibi yurtdışında olan modellerinde de bu kart var.

Orijinalden alıntı: ceyhun237

aynen ole arastırmalarımı sızde onaylamıs oldunuz =)

tr pıyasasında bıraz daha hareket yapsalar ne guzel olur, geforce mubarek 293 tane kart avantajı saglıyor..

7800 serisi ati kartlar için onere bılecegınız laptoplar hangılerı ?

ben en fazla 2300 e cıkabılırım =) ondan dolayı sus otur gıbı oldu =)

gt 635m karttanda gt 650 m e cıkmak 500 700 lıra ekleyıp bana karı olmaz heralde =) yazık olur parama =)

gtx e donsek , ozamanda hesaplı bıseyler bulmak lazım , mesela asus rog lar da , eskı serı , gtx560 sunuyor ,

paran varmı verdıgın gıbı alıyosun =) yoksa karınca hesabı bole bunada sukur napalım

http://www.pcdepo.com/lenovo-ideapad-y580-59-332595-notebook-urun8121.html

GTX 660 lı yeni nesil i7 li müthiş bi laptop . 2300 civarı fiyatı var . Eskişehir media marktta 2299 du yanlış hatırlamıyorsam

• lenova yı biliyorum , takıpte ettım , o modelın konusunu , fakat kasası , ve tusları , hos degıl =) sız bu modelı kullandınızmı ?
  • ya ben pes 13 yukldm çlstrmadı sıstm oz yetmıyo dedi pesın settıng den bktm ekran kartna ıntek(r) hd grafıgı gosterıyo sora aygt yonetıcısınden devre dısı bıraktım ve blgsayar açılyo ama goruntu yok yardm pls

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _____________________________
  • slm arkadaşlar şimdi size çok ilginç birşey yazacağım.Geçen gün laptopu şarja bağladım açıktı.İşim bitince kapattım şarj jakını çıkarınca laptop yeniden açıldı bir daha denedim ve aynısı oldu nasıl ve neden oldu hala anlayabilmiş değilim.
  • arkadaşlar benim bir sorum olacak. bilgisayar şarja bağlı değilken şarjı bitince ekran kararıyor ama çalışmaya devam ediyor. sonra fişi pirize taktığımda ekran hala kararmış olarak kalıyor ama yine çalışmaya devam ediyor. güç düğmesine bassam bile ekran açılmıyor. ekranın geri gelmesi için güç düğmesine uzun basıp bilgisayarı kapatıp tekrar geri açmam gerekiyor. bilgisayar şarjı bitip ekran kararınca fişi pirize taktığımda ekranı geri getirmem için hangi işlemi yapmam gerekmektedir?

Orijinalden alıntı: theniz

1399 tl ye özel indirimde aldım arkadaşlar.

Oha bn 3.000 TL verip. Aldım. :(((((

Orijinalden alıntı: azsussan

win8 kurup deneyeniniz oldu mu? Gözle görülür performans artışı var mı?

Evet win8 yuklesek mi ki. Performansta artış olursa tmmda yoksa gerek yok. :) ..
    Up.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.