Şimdi Ara

Asus N55SF (2GB nVidia GeForce GT 555M) (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.150
Cevap
27
Favori
397.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LazPacino

quote:

Orijinalden alıntı: brk8

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Brk8
    Kardes hayirli olsun yaa :D duz 2 ye mi aldin. Bu ucuzmuz. Burda bana erzurum bilgisayar diye magaza 2.2 cekti i5e ama canta mouse hediyeliymis goyaaa neyseh

Kardes hani modeli aldin 1235v mi ?? Ekran full hd mi ?? Ve jasasi nasil boyle tutnca saglam hissi veriyormu tek bir butunmus gibi yoksa parcalardan olustugunu alniyormusun. Garip bi tanimlama oldu ama insallah anlarsin..

vatan bugun erzurum da sube acıyormus hemde 25 indirim var i5 1880 lira kacırma bence

Ulan anasinin elini opeyim lan. Wallah dogru billah dogru. Ben aslen tarbzonluyum uni icin burdayim tarbzobda da con vatan girip cikardim yoklardim oiyasayi. Sonra bugunde merkez caridaydim wallahi iki uc genc ellerinde vatan computer brosuru arabalarin sileceklerine milletin eline veriyordu. Aklim gitti trabzona hmm zaten millet magazaya gidiyor niye brosur dagitiyonuz dedim icimden. Ulan unutmusum erzurumda vatan yok. Demek bu brosurler onun icin hahah :P anaaaa. Hahah vayy anasini beee. Ulan parada yokki suan yaa kredi karti da pederde. 400 pesinim var taksit de yapamam. Pffff. İster istemez somester tatiline kaldi yaaa. Tuhhh

olsun kısmet degılmıs kardes bak bende bugun gidip i7 alsam belki sorunlu cıkcaktı kısmet (teselli edıyorum kendımı:) sömestrda alırsın bende bekleyemedım benım bursta gelıyor dıger ay aldık artık

Walla evet bends burslari bekliyom iste ordan da kenara koyariz insallah (ben taksit sevmem ugrasmam o yuzden pesin verip geri kalan kucuk mitari taksit yapicam hem cabuk biter hem yormaz bizi) ama bu makinayi istiyorum wallahi

Kardes sende biriktir. Bide guzel ssd al buna okuma yazma 550mb olanlardann. Ucak ucak :P i5 olmasi kotu degil belki onbellek 3mb biraz kucuk ama olsun. Ssd ve islemci frekansi kapatir. Walla ben oyle yapcam.

tek yuva var su anda 128 gb ssd cok pahalı ve yetmez 128gb harıcı de kullanmak lazım sımdılık yeter bu 3 sene gotursun kafi :D

Ben sey dusunuyom. Uzerindeki harddiskin imajini alip ssdye atmak ve ssd kullanmak sonra orjinal harddisk formatlayip harici olarak kullanmak (kutu alncak tabi ) yada benim icin farket ssd alip 120,128 falan yeter bi win 7 ulti tamamdir fazla bilgi tutmam uzerinde masa ustu gibi. Sonra bise mi oldu garantilik durum orjinal hdd tak yerine gonder gitsin hahahh

Ve kardes bu nvidia ekrem karti kendisine ait 2 gb ram var demi. Yoksa sistem ramden mi aliyo veya 2gb + sistem ram mi yapiyo nasil bise ?? Ve mesela oyin actik direk intel hd den nvidia ya atliyor demi. Bazen oyunlar hariciyi gormuyo intel uzerinden acmaya calisiyo ve kasiyo :S. Lenovoda anahtar var seciyon nvidia yada intel hd falan. Aslinda guzel bise

kendi otomatik geçiş yapıyor ben nvidia yaptım mesela ama masaüstünde karta bakıyorum intel gözüküyor kendi geçiş yapıyor ekran kartıda harici hocam

• Bu 1194 için Vatan daki indirim gerçekten çok güzel oldu, 2.352 TL tam bütcem aslında ama müsait değilim maddi anlamda şu sıralar maalesef.Bu indirim ne kadar sürer arkadaşlar,birde sadece nettemi geçerli bu fiyat yoksa mağazadanda alabilirmiyiz?
  • arkadaşlar şu fps olayını nasıl açıyorsunuz oyundayken hangi tuşlara basıp açıyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslansanin

arkadaşlar şu fps olayını nasıl açıyorsunuz oyundayken hangi tuşlara basıp açıyorsunuz

Aşağıdaki linkten Fraps'ı indirip kurun ve oyuna girmeden önce bu programı çalıştırın.

http://www2.fraps.com/setup.exe
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrhusnu

Bu 1194 için Vatan daki indirim gerçekten çok güzel oldu, 2.352 TL tam bütcem aslında ama müsait değilim maddi anlamda şu sıralar maalesef.Bu indirim ne kadar sürer arkadaşlar,birde sadece nettemi geçerli bu fiyat yoksa mağazadanda alabilirmiyiz?

Bu kampanya kaç gün sürüyor?Hafta sonuna sarkarsa alırım.
  • Alışveriş için internettenmı yoksa çağrı merkezindenmı sipariş vermek sağlıklı olması açısından daha iyi olur???
  • quote:

Orijinalden alıntı: vural1967

Alışveriş için internettenmı yoksa çağrı merkezindenmı sipariş vermek sağlıklı olması açısından daha iyi olur???

2 side aynı şey farketmez bakın vatana ön yargılı yaklaşmışsınızda indirimi harika şu anda 2352 gibi bi fiyatı var alın internetten.
  • Arkadaşlar acaba cihazda Touchpad kapatma anahtarı bulunuyor mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anahtar olmasa bile fn tuşu kombinasyonu vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NetX

Arkadaşlar acaba cihazda Touchpad kapatma anahtarı bulunuyor mu ?

Touchpad, Fn+F9 ile kapatılıyor.

Asus N55SF (2GB nVidia GeForce GT 555M)
  • Dün geceki fiyatı 2.352 TL olan 1192,şu an 2.378 TL olmuş. 26 TL zamlanmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrhusnu

Dün geceki fiyatı 2.352 TL olan 1192,şu an 2.378 TL olmuş. 26 TL zamlanmış

Dolar'in degeri artmis desenize :(
  • Fazla verdik diyen arkadaşlarım ben size 1 haftadır yazıyorur en son 2 gün önce yazdım bekleyin en fazla 10 gün beklersiniz diye aceleniz neydi :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: -K@-

Fazla verdik diyen arkadaşlarım ben size 1 haftadır yazıyorur en son 2 gün önce yazdım bekleyin en fazla 10 gün beklersiniz diye aceleniz neydi :)))

hocam haklısın biyerimiz kasındı da
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarppy

quote:

Orijinalden alıntı: NetX

Arkadaşlar acaba cihazda Touchpad kapatma anahtarı bulunuyor mu ?

Touchpad, Fn+F9 ile kapatılıyor.

Asus N55SF (2GB nVidia GeForce GT 555M)

Tesekkurler bilgilendirme icin
    Alsam mi , almasam mi arasinda gidip, gidip geliyorum.

Klavyenin ne farkliligi var acaba alismak zaman alacak seklinde yorumlar goruyordum, ney var acaba klavyenin

• arkadaşlar bunu okuyosanız kurban olam cevap yazın.1.sorum şu bu vatandaki 2378tl olan indirimden kendimiz gidip elden alsak sipariş vermeden yararlanabilio muyuz 2. side bu indirim kaç gün sürecek ne zaman bitecekk

• yaw indirimler ne zaman bitcekk

• 2 numara full hd ekranlı...Full hd ekran olmasının oyun performansını düşürdüğü konusundan bahseden yazılar vardı forumda...Bu konuda bilgisi olan var mı ?
    1 numaranın işlemcisi i7 ve ekran hd degil...acaba daha mı iyi performasn verir ??
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.