Bildirim
Asus N550JV-CN127H Güzel kampanya
Galaxy M15 128 GB Gri Cep Telefonu (Samsung Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0D2RKMNB7
4 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Şu golda bi türlü ısınamadım.. -
Peki bu laptop ince gozukuyor, isinma problemi yok mu? Ayrica GT750M ekran karti da cok aham saham bir kart degil, buna 3000 lira verilir mi simdi? -
Kardeş 1 hafta önce golddan 3000 tlya aldım cn127h modelini, ısınma derdi yok şu anda call of duty mw3 ü en iyi çözünürlük ve detayda oynadım, ancak assasin creed black flagda baya zorlandım . laptopun en iyi yönü tasarımı, ses kalitesi ve hızı ancak eksileri de var tabi... mesela5400 rpm hdd, gt750m in orta sınıfta kalması ve subwooferın girişinde bozukluk çıkarması gibi.. ben lenovo y510p ile bunun arasında kaldım gt755 sli yi gerçekten istiyordum ancak laptop çok kalas duruyo ve içinde 2xgt755m bulunması gerekirken 1xgt755m ve 1xdvdrw var. 2. gt755mi bulabilir miyim diye biraz araştırdım ancak net bir cevap bulamadım. amzaonda 300-400$ arası birşeyler vardı galiba. bunun dışında bütün yönlerden asusu daha iyi buldum... tercih senin
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X