Asus'un oyun için ürettiği ROG serisi bilgisayardır.Bilen bilir kaldıramayacağı oyun yoktur. Evde masa üstünde harici klavye ve mause ile kullanmıştır klavyesine ve touchpad'ine dokunulmamıştır.Touchpad üzerindeki koruma hala durmaktadır. Evde prize takılı kullanıldığı için bataryası ilk günkü gibidir.Sadece ölmemesi için birkaç kez boşaltılıp doldurulmuştur. İstanbul bilişimden alınma 11 ay daha garantisi bulunmaktadır. Kredi kartı borcumdan dolayı satmak zorundayım yoksa satılacak bir bilgisayar değildir.Bu yüzden takas yoktur Yanında 17.3'' lik çanta ve 130 filmlik 720p formatında film 100gb'lık son çıkan oyunlardan olusan arşivimi de yanında hediye olarak veriyorum(oyunların çoğu bilgisayarda kuruludur) Bilgisayarı ilk günkü gibi kullandım herhangi değişiklik yapmadım. İstanbulda elden teslim edebilirim.Bilgisayarın zarar görebilmesinden dolayı kargo ile göndermiyorum.Varsa bir tanıdığınız İstanbulda kendisine teslim edebilirim Alan arkadaşıma şimdiden hayırlı olsun.İyi alışverişler.