Şimdi Ara

ASUS N550JK-CN168H NOTEBOOK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
14.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar linkteki bilgisayarı almayı düşünüyorum.teknosa da 349 tl.lik hediye çeki var..

http://www.teknosa.com/urunler/125032845/asus-n550jk-cn168h-notebook

kullanan, tecrübeli arkadaşları tavsiyelerini bekliyorum...teşekkürler....

• arkadaşlar kampanya süresi doluyor, 58 kişiden biri bi yorum yapsın lütfen...alınır mı alınmaz mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: rscn

arkadaşlar kampanya süresi doluyor, 58 kişiden biri bi yorum yapsın lütfen...alınır mı alınmaz mı
    Bende konuyu uzaktan takip ediyodum dün hediye çeki 350 liraydı şimdi 175 TL'ye düşmüş.Bilgisayarın özellikleri bence gayet güzel ekran kartı özellikle benim için yeterli keşke alsaydın dün ama teknosanın işi belli olmuyor bayramda kaldırmışlardı turuncu indirimi şimdi yine getirdiler bi süre sonra yine gelir ama ne zaman bilemem ben kasım ayında alıcam laptopu yoksa dün direk siparişi verirdim teknosadan
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetsoyturk

Bende konuyu uzaktan takip ediyodum dün hediye çeki 350 liraydı şimdi 175 TL'ye düşmüş.Bilgisayarın özellikleri bence gayet güzel ekran kartı özellikle benim için yeterli keşke alsaydın dün ama teknosanın işi belli olmuyor bayramda kaldırmışlardı turuncu indirimi şimdi yine getirdiler bi süre sonra yine gelir ama ne zaman bilemem ben kasım ayında alıcam laptopu yoksa dün direk siparişi verirdim teknosadan

Alıntıları Göster
    dün siparişi versim 349 tl hediye çekiyle..bakalım....hayırlı olsun...deneyip yorumlarımızı paylaşalım...

• Fiyat 3450 memnun muyuz? Bende almayı düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: boQ7niz

Fiyat 3450 memnun muyuz? Bende almayı düşünüyorum.
    Niye teknosa'dan alıyorsunuz anlamıyorum. Piyasada 2900 TL'den satılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: balkan82

Niye teknosa'dan alıyorsunuz anlamıyorum. Piyasada 2900 TL'den satılıyor.

Alıntıları Göster
    Valla 2900e falan yok piyasada ben aldım 15 gün falan oldu. Grafikte kullanıyorum. Gayet başarılı ve performanslı bir makine. Lakin tek gördüğün şarjda değilken performans düşüyor. Batarya donanıma yeterli gelmiyor. Ama şarjdayken istedğiniz işi verin. Son performans testim 7 GB render aldım Adobe Premiere ile. Shopta bütük tabelalar tasarladım... 60 sayfalık derig çalıştım tık demedi...

Ama dikkat : Şarjdayken sıkıntı yok. Ama pilde doğal olarak donanıma yetmiyor batarya... Zaten gömülü harici bir bataryası yok. Pildeyken asla 100% şarj göremezsiniz. 98 civarında gelince pilden kullanmıyor direk elektirikten kullanıyorsunuz buda bataryayı öldürmüyor. isteyen bana şu işi yapta performans gönder diyebilir... Her işte video çeker atabilirim.. Bence güzel. Grafiker işini görür...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ASUS X550VX BATARYA
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: atmxeon

Valla 2900e falan yok piyasada ben aldım 15 gün falan oldu. Grafikte kullanıyorum. Gayet başarılı ve performanslı bir makine. Lakin tek gördüğün şarjda değilken performans düşüyor. Batarya donanıma yeterli gelmiyor. Ama şarjdayken istedğiniz işi verin. Son performans testim 7 GB render aldım Adobe Premiere ile. Shopta bütük tabelalar tasarladım... 60 sayfalık derig çalıştım tık demedi...

Ama dikkat : Şarjdayken sıkıntı yok. Ama pilde doğal olarak donanıma yetmiyor batarya... Zaten gömülü harici bir bataryası yok. Pildeyken asla 100% şarj göremezsiniz. 98 civarında gelince pilden kullanmıyor direk elektirikten kullanıyorsunuz buda bataryayı öldürmüyor. isteyen bana şu işi yapta performans gönder diyebilir... Her işte video çeker atabilirim.. Bence güzel. Grafiker işini görür...

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bende asus n550jk-cn168h almayı düşünüyorum. Bunun asus n550jk-cn090h ile arasındaki fark nedir? sadece ram dağerleri mi? biri 12gb biri 16 gb tek fark bumudur? blu-ray writer mı ikisi de acaba? ekranında yada başka donanımında bir fark varmıdır? net bilgiye ulaşamadım da acil yardımcı olursanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: tazzger

arkadaşlar bende asus n550jk-cn168h almayı düşünüyorum. Bunun asus n550jk-cn090h ile arasındaki fark nedir? sadece ram dağerleri mi? biri 12gb biri 16 gb tek fark bumudur? blu-ray writer mı ikisi de acaba? ekranında yada başka donanımında bir fark varmıdır? net bilgiye ulaşamadım da acil yardımcı olursanız sevinirim.

Alıntıları Göster
    her şeyi çok güzel makina da şu hdd en azında 7200 rpm olaydı... aldım üstüne bir de ssd aldım gerçek yüzünü görelim bakalım

• quote:

Orijinalden alıntı: xside09

her şeyi çok güzel makina da şu hdd en azında 7200 rpm olaydı... aldım üstüne bir de ssd aldım gerçek yüzünü görelim bakalım

Alıntıları Göster
    Beklentilerimin çok altında kaldı, hard diskten garip garip sesler geliyor, ekran kartı sürekli uğraştırıyor, görev yöneticisi/disk %90 larda dolanıyor, oyun oynandığında klavyenin üst kısmı ısınma yapıyor,... Parası değerinde bi performansı yok görüşüme göre. Benim aldığım pc mi hatalı geneli mi böyle merak ediyorum.

• carpathia00 C kullanıcısına yanıt
    Önce forumdaki yazılanları okuyup sonra cihazı almaya karar verseydin keşke. Ne yazıkki geneli böyle. Kronik sorunlarla dolu bir model.

• quote:

Orijinalden alıntı: || 58ONuR58 ||

Önce forumdaki yazılanları okuyup sonra cihazı almaya karar verseydin keşke. Ne yazıkki geneli böyle. Kronik sorunlarla dolu bir model.
    Asus'a güvenerek aldık ama güvenimiz boşa çıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carpathia00 -- 1 Aralık 2014; 11:54:25 >
  • carpathia00 C kullanıcısına yanıt
    Maalesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: || 58ONuR58 ||

Maalesef.
    Bir sorum olucaktı, bu modelde batarya gömülü olduğu için çıkartıp kullanma şansı olmuyor, sürekli prize takılı kullanmak bataryaya zarar verir mi yoksa doldur boşalt yöntemini mi kullanmak daha sağlıklı olur? Bi de batarya %100'deyken devre dışı kalıp direkt prizden kullanılıyomuş diye bişey duydum, doğru mudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: carpathia00

Bir sorum olucaktı, bu modelde batarya gömülü olduğu için çıkartıp kullanma şansı olmuyor, sürekli prize takılı kullanmak bataryaya zarar verir mi yoksa doldur boşalt yöntemini mi kullanmak daha sağlıklı olur? Bi de batarya %100'deyken devre dışı kalıp direkt prizden kullanılıyomuş diye bişey duydum, doğru mudur?

Alıntıları Göster
    Ne gibi sorunları var? Bende almayı düşünüyorum da 3000 TL boşa gitmesin.

• Hard diskten ses geldiği doğrudur. Dvd kapağına dikkat edin. Kapanmayanlar oluyor. Ben bir tane ölü piksel, bir tanede dvd kapağı arizasi için değiştirdim. Ilk aldigim gunden 2 gun sonra.

• quote:

Orijinalden alıntı: anilcanmutlu

Hard diskten ses geldiği doğrudur. Dvd kapağına dikkat edin. Kapanmayanlar oluyor. Ben bir tane ölü piksel, bir tanede dvd kapağı arizasi için değiştirdim. Ilk aldigim gunden 2 gun sonra.
    arkadaşlar ben de şunu alıcam.

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-n550jk-core-i7-4700hq-24ghz-16-gb-1tb-156-4gb-w8-notebook-bilgisayar.html?stk=True&srt=PU#ozellikler

sormak istediğim, bu alet 16 gb ram le satılıyo. acaba anakartın maksimum desteklediği ram kaç gb dir. bu bilgiye nasıl ulaşabiliriz?

• quote:

Orijinalden alıntı: bigboom

arkadaşlar ben de şunu alıcam.

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-n550jk-core-i7-4700hq-24ghz-16-gb-1tb-156-4gb-w8-notebook-bilgisayar.html?stk=True&srt=PU#ozellikler

sormak istediğim, bu alet 16 gb ram le satılıyo. acaba anakartın maksimum desteklediği ram kaç gb dir. bu bilgiye nasıl ulaşabiliriz?

Alıntıları Göster
    yok mudur bi bilgisi olan?

• quote:

Orijinalden alıntı: bigboom

yok mudur bi bilgisi olan?

Alıntıları Göster
    ben de aldım yeni... riske girip sıfır ama 2.el garantisiz aldım 2000 tl ye... çok memnunum şu ana kadar. hakkaten sıfırdı şarja bile takılmamış... ben açtım. 8,1 yüklü geldi... ama makinenin bence de tek ayıbı 5400 rpm li hardiski...
    şu an ilk planım bluray diski çıkarıp ssd takıp C: yapmak ve işletim sistemini ondan başlatmak... bunun için bana kadıköyde uygun bir yer önerebilir misiniz?
  • bigboom B kullanıcısına yanıt
    O makineye o kadar para vereceğine kliksada şuan n550jk cn168h 3000 lira onu al.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.