Şimdi Ara

ASUS N550JV-240H Performans

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Geçtiğimiz pazar günü Teknosa'dan Asus n550jv-240h model bilgisayarı satın aldım. Bildiğiniz üzere özellikle gayet iyi. Açıkçası ben de donanımsal özelliklerine vurulup aldım. Ancak şöyle bir sorunum var ki, bilgisayar beklediğim performansın yarısını bile karşılamıyor.
    Facebook'ta açtığım bazı videolar kasıyor, veya internetsiz ortamda da bazı işlemlerde bilgisayar ciddi anlamda yavaşlıyor. Genel olarak da hızı çok düşük. Nasıl bir problem olabilir acaba ? Bana Önerebileceğiniz bir çözüm var mı ? Performans testi tarzında herhangi bir program var mı ölçebileceğim veya performans artırıcı herhangi bir şey ? Bilgisayarın özelliklerini aşağıda belirttim.
    İlginiz için çok teşekkürler.
    Saygılar.

Teknosa Linki :http://www.teknosa.com/urunler/125032669/asus-n550jv-cn240h-notebook

Ürün Kodu 125032669
    BELLEK: 16 GB
    BELLEK TİPİ: DDR3
    BLUETOOTH PORTU: Var
    EKRAN BOYUTU: 15,6"
    EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ: 1920x1080
    EKRAN ÖZELLİĞİ: TFT LCD
    GRAFİK TİPİ: NVIDIA GeForce GT 750
    İŞLEMCİ: Intel Core i7 4700HQ
    İŞLEMCİ HIZI: 2.40 GHz
    MARKA: ASUS
    MODEL: N550JV-CN240H
    SABİT DİSK: 1 TB
    TV-OUT ÇIKIŞI: HDMI
    USB BAĞLANTI ADEDİ: 3 x USB 3.0
    YAZILIM: Windows 8 (64bit)
    Kart Okuyucu: Var

• Para etsin diye koyulmustur ama belki parcalar dar boğaz oluyordur tam uyumlu degildir. Isınma sorunun varmi veya harddiskten degisik sesler geldimi hic

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayır hocam hard discten hiç ses gelmedi, bir kere cd taktığımda cd çizik olduğu için biraz ses yaptı ama çıkarınca durdu. onun haricinde daha hiç ısındığını görmedim. yavaşlama genelde bilgisayarı açtıktan sonra ilk iki dk oluyor sonrasında yine biraz olsun rahatlıyor.
  • hocam bahse konu bilgisayar gerçekten çok performanslı bir makina acizane ben yaklaşık 10 yıllık IT ciyim sizin anlattıklarınıza göre bilgisayarda bir sıkıntı var ama o özellikteki bir makine bırakın donmayı kasmayı ilk açılışı bile 15 sn de yapması lazım size bir önerim olacak bilgisayar ve network dilinde bir tabir vardır SENİN HIZIN EN DÜŞÜK ÖZELLİKLİ BİRMİNİN HIZI KADARDIR. Bence senin o makinada tek sorun HDD yani hdd bozuk demiyorum sapasağlamdır ama klasik 5400rpm bir disk dir ve bilgisayarın performansına yetişmiyordur sen onun dvd sürücü bölümünü sök at oraya bir tane 128 gb lık SSD disk tak SSD diske işletim sistemini kur eski diskini de yedek partition olarak kullan bak bakalım makine ne hale gelecek haaa buna rağmen performansı hala düzelmezse ben alabilirim :)
    Asus K55VD SSD TAVSİYESİ
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.