Şimdi Ara

Asus N550JK-CN090H Notebook - 3099 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
2
Favori
3.522
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence ASUS olarak bu daha iyi bir fırsat. Yeni model hem de.

http://www.istanbulbilisim.com.tr/asus-gl551jm-dh71-notebook-fiyati,139027.html
  • Bu pcde autocad 2015i çok rahat çalıştıra bilirmiyim ??
  • sdd olmayan cihaz almayın artık msata yada m2 ssdler cıktı ufacık firmalar bunları alıp takabilir, bu saatten sonra bu firmalara itibar etmeyin.
  • gtx 850 olmamalıydı.
  • Ssd yok ve 850m bu laptopa düşük kalmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler siz çok zeenginsiniz heralde.gtx 850m ekran kartı x takısı olduğu için oyuncular içindir evet ekran kartında asıl önemli olanın bellek olmadığını bilmeyenler vardır 4gb görünce atlarlar evet ama bilmediğiniz çok şey var.bundaki mesela gtx 850m ddr3 belleğe sahip.bi de gddr5 diye bişey var ki ben gddr5li gtx850m yi sadece msi de gördüm.ddr3 ve gddr5 arasında ne fark var ki diyenler googlea yazsın bu siteden bi arkadaş farkını anlatmış girip baksınlar.çok çok önemli bir fark var bence.siz siz olun 3000tl nizi sokağa atmayın
  • SaWYeR53 kullanıcısına yanıt
    Hiç sorunsuz atocadi çalıştırır. Fazla bile gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demirer1 -- 11 Şubat 2015; 1:24:25 >
  • Beyler almayın çöp diyorsunuzda hiç biriniz aynı fiyata şunu alın bu daha iyi demiyorsunuz dediğiniz tek şey bu paraya bu cihaz alınmaz aynı paraya daha iyileri var.

Madem var ekleyin konu altına bizde bakalım. Sırf yazmak için yazıp sonra kaybolup gitmeyin.

Madem bilginiz var adam gibi yazınız her şeyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Volkan:

Bence ASUS olarak bu daha iyi bir fırsat. Yeni model hem de.

http://www.istanbulbilisim.com.tr/asus-gl551jm-dh71-notebook-fiyati,139027.html

Asus Türkiye garantisi olmayan ürün özellikleri iyi olsa ne olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaWYeR53

Beyler almayın çöp diyorsunuzda hiç biriniz aynı fiyata şunu alın bu daha iyi demiyorsunuz dediğiniz tek şey bu paraya bu cihaz alınmaz aynı paraya daha iyileri var.

Madem var ekleyin konu altına bizde bakalım. Sırf yazmak için yazıp sonra kaybolup gitmeyin.

Şu konuda ki en mantıklı yorum.

Her bilgisayar başlığında aynı tipler. O çöp, bu çöp, ne alalım peki onu da söyleyin madem çok biliyorsunuz!
  • quote:

Orijinalden alıntı: madmax50

SSD olmaması büyük eksiklik.

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: W.Amadeus

quote:

Beyler almayın çöp diyorsunuzda hiç biriniz aynı fiyata şunu alın bu daha iyi demiyorsunuz dediğiniz tek şey bu paraya bu cihaz alınmaz aynı paraya daha iyileri var.

Her bilgisayar başlığında aynı tipler. O çöp, bu çöp, ne alalım peki onu da söyleyin madem çok biliyorsunuz!

tam incelemedim ama karşılaştırmak istedikleri ürünler viktor ve monster

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

quote:

O zaman gönül rahatlığıyla Asus u alabilirim demek ki.
    Çünkü özellik olarak ne kadar iyi olursa olsunlar Monster ve Viktor gibi toplamavari ve estetikten yoksun, tuğla gibi laptoplara da ben para vermek istemem.

Hani şöyle; Dell, Packard Bell, Toshiba gibi bir alternatif varsa tamam inceleyelim, karar verelim. En azından şahsen olaya böyle bakıyorum..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

quote:

O zaman gönül rahatlığıyla Asus u alabilirim demek ki.
    Çünkü özellik olarak ne kadar iyi olursa olsunlar Monster ve Viktor gibi toplamavari ve estetikten yoksun, tuğla gibi laptoplara da ben para vermek istemem.

Hani şöyle; Dell, Packard Bell, Toshiba gibi bir alternatif varsa tamam inceleyelim, karar verelim. En azından şahsen olaya böyle bakıyorum..

aynen katılıyorum. Asus ile neydüğü belirsiz markaları karşılartırmak o markaların reklamını yapmaya çalışmaktan öteye geçmez.

• N550 serisinin anakartlari cok saglam kuzey koprusu uzerinde ozenle ugrasilmis. Monster, Victor vb firmalarda o kalitede anakart bulamazsiniz.

Diger yandan 3000'in ustunde bir makine alacaksan ssd olmali. Bu nedenle de fiyatini pahali buldum.

• Buna SSD takma işi nasıl olur peki? Yani garantiyi bozar mı?

Kendi laptopumda yaptığım gibi mesela DVD sürücüyü çıkartıp caddy ile çift SSD+HDD yapsak garanti bozulur mu?

Benim hatuna iş bilgisayarı olarak düşünüyoruz (mimar). Autocad ve 3D tasarım için SSD lazım olur sanırım. Zaten üzerindeki HDD 5200 olduğu için yavaş gelecektir.

Bu fiyat aralığında daha güzel bir alternatif bulamadık,
  • quote:

Orijinalden alıntı: T1ME

Buna SSD takma işi nasıl olur peki? Yani garantiyi bozar mı?

Kendi laptopumda yaptığım gibi mesela DVD sürücüyü çıkartıp caddy ile çift SSD+HDD yapsak garanti bozulur mu?

Benim hatuna iş bilgisayarı olarak düşünüyoruz (mimar). Autocad ve 3D tasarım için SSD lazım olur sanırım. Zaten üzerindeki HDD 5200 olduğu için yavaş gelecektir.

Bu fiyat aralığında daha güzel bir alternatif bulamadık,

evet direk garanti dışı. forumda asus un bu konuda maile cevabı vardı.
  • 3500 olmuş...
  • ben aldım gold tan. Normal kullanımda hiç ısınmıyor ve ses filanda yok. Pilide 4 hücreli diye laf atmışlar fakat tasarruf modunda internette dolaşırken video izlenmezse 5 saat gidiyor daha ne olsun.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.