Şimdi Ara

asus n53sn-sz129v alacağım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşalr bu laptobu alacağım ama kararsızım doların düşmesini bekleyem dedim üzerine artıyor. Sizce ne yapmalıyım alsam mı ? beklesem mi düşer mi ki dolar :S üç beş ay öncesindeki mesajları okuyorum bu model 500 tl kadar daha ucuza alınabilirken şmdi kazık yicek gibi hissediorum kendimi bayrama kadar bekleyebilirim ama bu fiyatlar o zamana düşmez derseniz alacağım

• Tereddüt etmeden direk al . Düşünme bile . Aynısını kullanıyorum gerçekten çok iyi bir makina . Soruların olursa bununla ilgili forumdan bana ulaş :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: KarLn

Tereddüt etmeden direk al . Düşünme bile . Aynısını kullanıyorum gerçekten çok iyi bir makina . Soruların olursa bununla ilgili forumdan bana ulaş :)

zaten karar verdğim model bu kesinlikle başka model almayacağım, alacağım laptop asus n53sn -sz129v olacak=)) ama işte beklesem mi ucuzlar mı ki diye tereddütteyim.. 3-4 ay önceki fiyatlarına bakıorm içim gidio :(
  • http://www.sanalmarketim.com/urun/46ee37c071c6401e07d9949bd847ca95/ASUS-N53SN-SZ129V-Core-i7-2630QM-6GB-640GB-15.6#39;#39;-GT-550M-2GB-Win7-Prem-Blu-ray-Combo

Sanırım en uygun fiyat burada.Yazdan önce 2000 seviyesinde satılmıştı,fakat dolar 1400 civarıydı o zamanlar.
  • Ben 2.300 denn aldim o aralar 2.400 falandi internettn aldim yaninda canta mouse fan felan da verdilrr ama bilemem simdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: KarLn

Tereddüt etmeden direk al . Düşünme bile . Aynısını kullanıyorum gerçekten çok iyi bir makina . Soruların olursa bununla ilgili forumdan bana ulaş :)

nereden aldın ürünü?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.