Şimdi Ara

ASUS N53SN-SZ002V Format çekmek istiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
13.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Meraba arkadaşlar. ASUS N53SN-SZ002V modelini satın aldım. Asusun kendi birtakım programları var içinde.
    Bu programlar pcnin yavaş açılmasını sağlıyor. Notebookda Win7 Home Premium kullanıyorum ve ilk kurulumda dil olarak ing seçtim bu şekilde kullanıyorum.
    Format çekmek istiyorum, yalnız yanında Win7 Home Premium CD si çıkmamıştı.
    CD ile format atmak istiyorum CD yi nereden temin edebilirim. Yada bu programlardan hangilerini silersem hız konusunda biraz yararı olur.
    Bu konuda önerilerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaykuy -- 9 Haziran 2011; 22:59:43 >

Bende bugünlerde bu bilgisayarı almayi planlıyorum, alan ve kullanan biri olarak tavsiye edermisin?

Artıları ve eksileri nelerdir?

Bu bilgisayarlarda maalesef cd vermiyorlar. Format atmak için pc acilirlen yanılmıyorsam F9'a bir kaç kez basınca recovery ekranı geliyor ve format atıyorsun. İçindeki programların bana göre %90'i gereksiz ama sen kullanıp karar versen daha iyi olur.

Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TraLoNe -- 11 Haziran 2011; 9:17:52 >
  • Meraba. Bu notebooku cok arastirip aldim ve cok memnunum. Yaninda win 7 cd si cikmamasi haricinde her seyiyle dort dortluk tavsiye ederim.
  • 2007 den beridir notebooklarda işletim sisteminin cd veya dvd si çıkmaz. Yanlarında Recovery discleri verilirdi artık onuda vermiyorlar. Bilgisayarı kurulum yaptıktan sonra kendiniz oluşturuyorsunuz recovery dvd lerinide. Kendin bir win 7 dvd si bulup yapman lazım. Yada internette aratıp indirirsin sonra laptopun altındaki keyi girmen yeterli.
    Desktop: İntel Core2Quad Q9550, Zalman 9700-LED, Gigabyte EP43-S3L, ASUS GeForce® GTX 650 Ti Boost DirectCU II, Kingston 4x2 GB HyperX 1066 Mhz, Samsung T260HD 26" LCD, Sandisk 250 GB SSD, Seagate 640 GB 7200rpm 32MB Cache, Seagate 250 GB 7200 16MB Cahce,Creative X-FI Titanium, Creative SaundBLaster 7.1, Logitech Z-5500, Jaguar 5.1, TT Armor, High Power Absolute 850W, Logitech G15, 3x1,5 TB WD 3,5"External HDD, 1,5 TB Maxtor 3,5" External HDD, 2 TB Seagate 3,5" External HDD, Seagate 250 GB 2,5" External HDD, WD 320GB 2,5" External HDD, WD 640GB 2,5" External HDD,Inform Compact 3000VA, Informer 600VA,
    Laptop: ASUS N53SN-SZ002V i7-2630qm, 4x2 GB 1333 MHz DDR3,GT550M 2 GB Gddr3, Sandisk 250 GB SSD,4x Blu-Ray, 1920x1080,
  • ilk notebook'um bu benim. Ve bu recovery hakkında pek bir bilgim yok.
    Şimdi Recovery ile format attığımızda sadece C sürücüsümü formatlanıyor yoksa C-D ikisi berabermi ilk günkü ayarlarına dönüyor?
    Ve recovery ile sistemi kurma ortalama kaç dk da tamamlanıyor? Bu konuda bir bilginiz varmı acaba.

Orijinalden alıntı: kaykuy

Arkadaşlar hiç recovery kullanan yokmu içinizde? Ortalama kaç dk sürüyor Sadece C sürücüsünü foratlamak için ne yapmam gerekiyor cevaplarınızı bekliyorum. İyi çalışmalar.

recovery işlemi 15 dk falan sürüyor fakat yine asus programlarıyla beraber geliyor..

onun dışında bu konudan win7 yi indiirp dvd ye çek ve kendin format at istersenhttp://forum.donanimhaber.com/m_48854054/tm.htm

ben bu konuya göre format atmıştım fakat win7 pencereleri %125 yapınca pc açılırken hoşgeldiniz yazısı gidip 1-2 snliğine gri ekran geliyodu o yüzden recovery yaptım ve asusun programlarını temizledim..şu anda performansı da açılış süresi de oldukça iyi..129v benim makina ama farkedeceğini sanmıyorum pek seninkiyle..2 yol var ikisinden birini seçeceksin..
    Dünü geçmiş yapan yaşanmış olmasıdır.Yarını gelecek yapan hayallerimizdir.Bugünün önemi ise dün yaşadıklarımızdan çıkardığımız tecrübelerle,yarına yani hayallerimize ulaşmak için vereceğimiz mücadelenin başlangıcıdır.O gün de bugündür.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: foxwoods

2007 den beridir notebooklarda işletim sisteminin cd veya dvd si çıkmaz. Yanlarında Recovery discleri verilirdi artık onuda vermiyorlar. Bilgisayarı kurulum yaptıktan sonra kendiniz oluşturuyorsunuz recovery dvd lerinide. Kendin bir win 7 dvd si bulup yapman lazım. Yada internette aratıp indirirsin sonra laptopun altındaki keyi girmen yeterli.

ASUS N53SN-SZ007V içinden Rcovery CD si çıkıyor,en azından benden çıktı:))
    Stereo: Marantz PM-14MK2 KI Signature / Analog Players: Thorens TD321 MKII Turntable, SME 3009 II Arm, Sumiko Blue Point Special EVO III Cartridge & Teac V-8030S Cassette / Digital Players: TEAC DAT R9 / JVC XL-Z611 AV Receiver: Onkyo TX-NR818 / Projection & Screen: Panasonic AT-6000, Specta Tensioned Contrast Grey 110'' / Blu-Ray & DAC: Oppo BDP-105D / Equalizer: Jvc Sea-M770 / Speakers: Dynaudio Contour s5.4, Dynaudio Focus 200C Center, Aon 2, ForceField 4 Subwoofer / Power Conditioner: Monster HTS5100 Signature / System Cables: Furukawa Elect. by Oyaide Power Cords (3pcs) / CVT Terminator 2 by MIT Speaker Cable, MIT Terminator 2 (3pcs) &; Oyaide Tunami Terzo XX V2 XLR, Audioquest King Cobra Interconnect's
  • recovery den atarsın yine programlar gelir bi tek işine yarayan bence sonic master programı onuda yanında verilen cd nin içinde var onla kurabilirsin..ben ultimate kurdum sonra sonic master programını kurdum sadece bilgisayar acayip rahatladı daha hızlı açılıyo ve ramdan çok fazla yemiyo..

Orijinalden alıntı: slh3772

recovery den atarsın yine programlar gelir bi tek işine yarayan bence sonic master programı onuda yanında verilen cd nin içinde var onla kurabilirsin..ben ultimate kurdum sonra sonic master programını kurdum sadece bilgisayar acayip rahatladı daha hızlı açılıyo ve ramdan çok fazla yemiyo..

Lisans konusunu nasıl hallediyorsunuz? Ayrıca ben Win7 x64 Eng. olarak kullanııyorum, Eng. Win7 yi nasıl ve nereden bulucam ? :))
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.