Şimdi Ara

Asus N53SN sesi açma/kapama problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
9.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 hafta önce bu laptopu aldım. Üzerinde bulunan ses açma/kapatma ve mute tuşları var en üstte solda ve birde F10-F11-F12 üzerinde var. Bunları kullanamıyorum işlemiyor hiçbiri ne F tuşlarındakini nede ayrı bağımsız bölgedekilerini kullanabiliyorum. İşlemiyor yani hiçbir şekilde... Ama ilk aldığımda sesi kısıp açıyordu ekranda da gösterge olarak çıkıyordu.. Daha sonra bilgisayarımda kurulu fuzuli bir dünya program oyun vardı kaldırdım onları.. Acaba birşeyimi kaldırdımda kullanamıyorum tuşları?

NOT: Audio sürücüleri yüklü ve ses geliyor onda bir sıkıntı yok ( Realtek HD Audio & Asus SonicMaster ) bu driverleride kaldırdım kurdum defalarca yine olmadı... FN kısa yollarıda çalışıyor sesle ilgili şeyler hariç... Acaba problem nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GLOCK-19 -- 6 Nisan 2011; 19:19:11 >

• ATK driverlarını asusun sitesinden indirip kendi işletim sistemine uygun olanı kurarsan büyük ihtimalle sorunun çözülür
  • sorun günceldir
  • arkadaşlar benimde bilgisayarımda aynı problem var.fn tuşuna basıp f12 ile ses açıp f11 ile kısıyordum malesef artık olmuyor.dediğiniz driweride indirdim yine olmadı.ayrıca ses açıp kapama ve medyaplayer butonlarıda çalışmıyor.bu sorun için format atmak istemiyorum. yardım edebilecek bi arkadaş varsa çok sevinirim.
  • aynı sorun bende de var hala çözüm bulamadım. fn tuşu uyku modu filan için çalışıyor ama f10 f11 f12 de işe yaramıyor. birde ses açma kapama tuşunda da aynı sorun var
  • Çözüm bulundu mu bu soruna
  • ATKACPI driver and hotkey-related utilities

bunu kaldırıp tekrar yüklermisin.

http://support.asus.com/download.aspx?SLanguage=en&p=3&s=271&m=N53SN&os=&hashedid=x8kw5iLRkgwTkczK
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop ses sorunu
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dostum yıllar geçmiş ama çözümü bulabildin mi acaba ? bende asus marka bi laptop aldım ve ses açma kapama da f11-12-13te sıkıntı yaşıyorum , bu problemi yaşayan arkadaşlar genel olarak internet ortamında bu problemin asusun sitesinden modele uygun olarak atk driverı yükleyip pcde yüklü olanı kaldırıp yeni indirilen atknın kurulmasıyla düzeldiğini söylemişler bende aynen öyle yaptım fakat sorunum devam ediyor ne yapmam lazım acaba ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.