beyler 2+1 ekran kartım vardı. pes 13 ü harici ekran kartı olmadan calıstırınca hata veriyodu ama yine giriyodu.hariciyle birlikte çalıştırınca hata vermeden giriyodu.crysis 3ü harici ekran kartı olmadan calıstırdıgımda hata verdi ekstra gpu ya ihtiyacınız vardır diye.hariciyle calıstırınca tıkır tıkır calıstırdı kasmadan.pc yi formata verdim.aldım şimdi pes 13 ü grafik işlemciyle çalıştırıyorum normal çalıştırıyomusum gibi hata veriyor.crysis 3 ü de öyle yapıyorum normal çalıştırıyomusum gibi ekstra gpuya ihtiyacınız vardır diyo ve özelliklerde 2 gb gözüküyo ekran kartı.ekran kartı guncellemesi falan mı yapmam gerekiyo yada ekran kartının 1 gb sini falan almış olabilirmi bilgisayarcı yardımınız gerek neden böyle
Defalarca yazmışızdır nvidia denetim masasından 3d ayarlar bölümünden kart seçeneğini hariciye ayarlamalısınız. Yoksa oyunlarda özellikle sisem gereksinimi düğşük oyunlarda geçiş yapmaz.Format attırmanızda gereksiz olmuş
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme