Şimdi Ara

||| ASUS N53(SN-SV) SERİSİ KULLANICILARI KULÜBÜ (170. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.538
Cevap
97
Favori
784.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: goksenin1


    quote:

    Orijinalden alıntı: by.eko


    quote:

    Orijinalden alıntı: by.eko


    quote:

    Orijinalden alıntı: goksenin1


    quote:

    Orijinalden alıntı: by.eko

    Arkadaşlar şimdi bende sz182v var.full hd.şimdi ben çözünürlüğü kötü br filmi bu laptop ta full hd izleyebiliyor muyum.Bunun için özel bir şey yapmam gerekiyo mu.Acil cevaplarsanız çok sevinirim.


    o öyle olmuyor indirdiğin film full hd yani 1080p yani 1920*1080 olacak filmin kalitesine göre bu ekranlar sihirli değil malesef :D


    saçmalamışım herhalde teşekkürler cevap için.


    Peki bir şey daha sorabilir miyim.Benim pc 4 gb ram e sahip.Bunun 4 gb ını kullaıyor mu,yoksa duruma göre kendi ayarını kendi mi yapıyor


    ilk laptop un heralde gerekli gördüğü müddetçe gerektiği kadarını kullanıyor ram ler yani laptop un hiçbir parçası durduk yere %100 performans ile çalışmaz zaten. ram in bir miktarı her zaman çalışır.


    uzun zamandır masaüstü pc kullanıyorum ama böyle şeylerle ilgilenen birisi değildim.Bir laptopa o kadar para verince insanın ilgilenesi geliyor




  • quote:

    Orijinalden alıntı: runo15


    quote:

    Orijinalden alıntı: pntgrmyk


    quote:

    Orijinalden alıntı: Mühendis77


    quote:

    Orijinalden alıntı: yusufavcu


    quote:

    Orijinalden alıntı: Mühendis77


    quote:

    Orijinalden alıntı: yusufavcu

    arkadaşlar benim leptopa bişey oldu programsal mı yoksa aletde mi bişey var anlamadım . bazen böle resim acınca ekran gidip gidip gelmiş gibi oluyo sağa sola titreme yapıyo . birde açılış ekranında gelen mavi resim hoş geldiniz yazan böle çözünürlük çok kötü gibi kat kat duruyo bilen varmı bu sorunu bilmisyarım sz007v modeli iki hafta oldu alalı yardım lütfeeennn.


    Sayın Yusuf Bey,

    Benzer sorunu bende yaşıyorum. Muhtemelen pil ile kullanırken ve Baterry Saving modunda kullandığınız zaman bu gerçekleşiyordur. Fişe taktığınız zaman otomatik olarak yüksek performansa geçtiği sorunda gidiyor.

    Veya Power4Gear programına girip pil ile çalışken ki ayarlarda biraz değişiklik yapar iseniz sorun gider.

    Ben HDMI çıkışında da sorun yaşıyorum. FullHD LCD televizyonda da ekranda kayıp giden bir çizgi oluşuyor. Siz hiç denedinizmi? Sizde sorun varmı?

    Saygılar

    Fatih


    ewet kardeşim aynı sorun bendede var hdmı yı takıyorum sony kdl40nx700 led tv var görüntü ikisndede olunca mutlaka birinsde yukarıdan aşağı çizgilar inip çıkıyo :D ekran titreme olayınıda rekovery mi ne işte sistemi baştan aldım dediğiniz gibi pil ayarları f,lan değişti sanırım düzgün ondan sonra titremeyi göremedim ama hdmı kablosu ile çıkan sorunu halen yaşuıyorumda bence kanaatim windows 7 işletim sistemi ile alakalıdırrr ayrıca elektrik kaçağıda var :D ne şanşsızım yaaa :S


    Merhaba,

    Ben Laptopu servise verdim ve detaylı olarak problemelerin yazılı olduğu birde kağıt bıraktım. 3-4 gün sonra gelin alın dediler. Pil modunda iken ekran titreme olayı giderilmiş. Yaptıkları tekşey windowsu başadan kurmak. Diğer sorunlar aynen devam ediyor.

    - Mouse pad bence rezil, kullanımı son derece rahatsız edici. Resmen imleci itekliyerek götürüyorsunuz.
    - HDMI çıkışı kesinlikle sorun. Hala intel ekran kartı üzerinden çıkış yaptığını sanıyorum ve o da yetersiz klaıyor, ekranda rahatsız edici kayıp giden çizgiler oluşuyor.
    - Performans kesinlikle i7 işlemci için rezil. Ya bu i7 işlemci hikaye veya Windows7 kaynaklı genel bir sorun. Eskiden ekranda dönen kum saatini görürdük şimdi dönen bir halka görüyoruz. ilk PC kullanmaya başladığından buyana 16 sene geçti ama aslında PC performanslarında hiçbir gelişme yok. SSD ile PC performansın arttığını söylüyorlar ama oda eksra masraf.

    Açıkcası ben Asus dan hiç memnun kalmadım mümkün olsa kesin başka bir marka ile değişirim. Ben hiç kimseye tavsiye etmiyorum.



    Hocam ama sizinkine bir istisnada diyebiliriz çünkü bir çok kişi memnun acıkcası hiçbir sorunum yok bilgisayarla ilgili (donanımsal olarak)
    SSDler etkiliyo evet doğrudur. ancak unutulmamalıdırkı bilgisayar en yavas parcası kadar hızlıdır ve burada hdd dar boğaz yapıyor başka birşey değil açıkcası onuda çözebilirsiniz.
    Size bendeki sorunları ve sonuçlarını yazıyım
    klavye esnemesi (sorun giderildi)
    hoparlör cızırtısı ( sorun giderildi)
    ve hiçbir şekilde servise gitmedi açıkcası bu kadar sorunsuz bir seri çıkarmış bence yani. Özellikle ekran menteşesinin kırılacağınıda düşünmüyorum bilen bilir bu kronik sorundur ancak bilgisayarın içini actıgımda bu hisse kapıldm menteşe tasarımı k ve n61 serisine göre cok cok farklı


    haklısınız bilen bilir bende içini açtım. çok sağlam menteşesi var. kapı menteşesi gibi diyebiliriz. sağlam 5 vida ile kasaya tutturulmuş. oldukca güçlü bir yapıda. menteşenin kırılması imkansız gibi birşey. çok aşırı zorlarsanız menteşeye bağlı kasa kırılır ama bi zahmet zorlamayın o kadar



    ayrıca ''mühendis77''
    -mouse ped oldukca kaliteli. sizinkisi sorunluysa bilemem. elleriniz kuru iken kullanınız. terli veya ıslak kullanımda toucpedin kayganlığı azalıyor. yada sürücüsünü kurun vardır bi sorun.
    -hdmi cıkısındakı tek sorun birz içerde kalması. hdmi porunun tam oturtamassanız görüntüde bozukluk meydana gelebilir. imkan varsa biraz yontun kablouyu tam otursun. gine olmassa hdmi giriş portunda leğimlemesinde v.s bir sorun olabilir.
    -i7 konusunda ise işlemci oldukca hızlı. ona laf etmeye gerek yok. birden cok uygulamalarda windowsun yavaslanmas kitlenmesi sırasındakı işlemci kullanımına bakın. %100ü bulmuyorki. hem bulsada depğişmez. o kadr programlarla %100e zorladım o sırada nete girdim müzik actım. ginede banamısın demedi işlemci. kısacası burda hardisk dar boğaz yapıyor.
    zaten kitlenme ve donmalarda haridski zorlayuan birden cok uygulamalarda oluıyor. kurulum, rar dan dosya cıkarma. dosya tasıma gibi.





    denemezmıyım hocam soyle oldu aslında :D
    bılgısayar tozlanmasın dıye yanında gelen bezı kullanıyorum oda hoparlor ızgarasına yapısmıs bı kısmı sarkı dınlerken oynuyo o oraya bı buraya gıdıyo sınır ettı :D. Bende ufledım ufledım gıtmedı supurgeyı actım tutum ustunebu seferde cekemdım sankı resmen yapıstı oraya supurge kuvvetlıce bır cektım cat dedı ekranın ortaya yapıstı :D neysekı hıcbırseyı yok hala tas gıbı masallah hemde cok sert yapıstı yanı bılgısayarın kasa kısmı bıle havaya kalktı pılı olmasa arka taraf hafıf kalcak ekran agır o yuzden ekran masaya yapısırdı .




  • Arkadaşlar elinde asus a6000 lcd cover ve bezel olan varsa bana 0531 652 4848 numaralı telefondan ulaşabilirmi?
  • Beyler ben de 2 gün önce n53sn-sz007v aldım da birkaç sorum var.Oyunlarda falan 85 derece falan oluyo işlemci,acaba soğutucu gerekir mi?Gerekirse de thermaltake massive lx almayı düşünüyorum.Ayrıca kasa yapısından dolayı ne kadar etki edeceğinden de şüpheliyim(hava çıkışı solda malum).Kullananlar varsa kaç derece farkediyo sıcaklık?Ve almaya değer mi?

    Görüşleriniz için şimdiden teşekkürler.
  • O Kadar Memnun Kaldım Ki Bir Daha Yazıyorum.
    Asus N53 Sahibi Arkadaşlar, Advanced System Care 4 Mutlaka İndirin Ve Pc nizi Taratın.
    Biliyorsunuz Bu Seride Anlaşılmaz Bir Yavaşlık Var. Ama Bu Programla Laptopum Resmen Uçuyor, Hiçbir Takılma, Donma, Yavaşlama Kalmadı.
    İsteyenler İçin Link Verebilirim Pm İle Ulaşırsanız, Mutlaka Pro Versiyonunu İndirin.

    Edit: Bazı çözünürlük problemleri çıkabiliyor onu halledebilirseniz kullanmanızı öneririm.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goksenin1 -- 5 Ağustos 2011; 11:31:58 >
  • ARKADSLAR MERHABA SİZE BİRSEY SORMAK ISTYORUM YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM


    1)RECORY BASLATMISTIM ISIM CIKTIGI İÇİN YARIDA KESKEK ZORUNDA KALDI TEKRAR YAPAYIM DEDIM BIRKAC GUN SONRA AMA PROGRAM FALAN YUKLEMİŞTİR RECORY CALISTIR DIM OLMADI BENDE DENETIM MASASINA GIRIP SİSTEM ÜZERİNDEN YAPTIM BU SEFER DE HARDDİSK DE RECOVERY (R) YEDEKLEME İÇİN HAFIZA YETERLİ DEĞİL DEDİ BEN HARDİSK DE BASKA BÖLÜM OLUSTURDUM 50 GB LİK 36 GB YEDEK TUTTU TAMAMI AMA SORUN VERIYO YEDEGINI KONTRO EDIN DIYE YEDEKLEME OLMUS MUDUR SİZCE NE YAPMALIYIM YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM

    2) LAPTOPUM BIR HAFTALIK GECEN GUN SABAH ACAYIM DEDIM BIR TURLU MASAÜSTÜ GELMEDI SİYAH BI EKRAN VE FARENIN IMLEÇİ SONRA F8 LE UGRASARAK ACTIM NEDEN ACILMADI SİZCE SORUN NEDIR WİNDOWS BASLIYO AMA HOSGELDINIZ SAYFASINA GELINCE ACILMIYO YANI HOSGELDINIZ SAYFASI ACILMIYODU TEKRAR YAPARMI

    SİMDİDEN YARDIMLARINIZ İÇİN TESEKKUR EDERİM




  • Arkadaslar cok acil bir sorum var N53SN serisinde blurayli veya bluraysiz modellerde hdmi 1.4 kablo ile tvye bağlayan oldumu ve model nosu nedir. hdmi 1.4 muhim bir mevzu benim icin ona gore karar vericem.?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: huniboys

    Beyler ben de 2 gün önce n53sn-sz007v aldım da birkaç sorum var.Oyunlarda falan 85 derece falan oluyo işlemci,acaba soğutucu gerekir mi?Gerekirse de thermaltake massive lx almayı düşünüyorum.Ayrıca kasa yapısından dolayı ne kadar etki edeceğinden de şüpheliyim(hava çıkışı solda malum).Kullananlar varsa kaç derece farkediyo sıcaklık?Ve almaya değer mi?

    Görüşleriniz için şimdiden teşekkürler.


    Dostum bu serilere soğutucuların pek bir faydası olacağını düşünmüyorum, çünkü kasanın alt kısmı kapalı, işlemci, ekran kartı vs bulunan yerlerde ızgara yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: by.eko


    quote:

    Orijinalden alıntı: yusufavcu


    quote:

    Orijinalden alıntı: by.eko


    quote:

    Orijinalden alıntı: yusufavcu


    quote:

    Orijinalden alıntı: by.eko

    Arkadaşlar bir sorum olacak,pc kutusunun içinden çıkan cd yi bilgisayara yüklemeye gerek var mı,yoksa yüklü mü zaten.Bi de bu AI recovery burner ne işe yarıyor,kullanmak için elimizde 4-5 tane boş dvd mi olması lazım,kullanmamı tavsiye eder misiniz?


    cd yi yüklemene gerek yok yüklü zaten . 5 tane dvd lazım tavsiye ederim çek dvd leri ilerde lazım olur.


    Cevap için teşekkür ederim.peki bu recovery ne işe yarıyor.Bi de ben bu recovery tıkladım neymiş diye sonra kestim biraz ilerledikten sonra .Sorun olur mu?



    bilgisayarındaki orjinal windowsunu yedeklemiş oluyorsun . harddiskin filan bozulsa veya deiştirsen dvdler yardımı ile ilk aldığın günki gibi yaparsın bilgisayarı programları filan her şeyi ile . yarıda durdurman bieşy olmaz yaparken uzun sürüyo bence biran önce 5 dvd ye çek


    çok teşekkürler,bir an önce yapıcam.peki bu işlemi yaparken nasıl yapıcam,program beni yönlendirecektir heralde.Yani dvd leri ne zamn koyucam falan.Kusura bakma çok soru sordum ama bilmediğim için oluyo bunlar


    sen programı başlat o seni yönlendirir tek tek ister dvd leri. ricA ederim




  • arkadaslar n53sn serisinde hdmi 1.4 desteği konusunda bir bilgisi olan varmı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: goksenin1

    O Kadar Memnun Kaldım Ki Bir Daha Yazıyorum.
    Asus N53 Sahibi Arkadaşlar, Advanced System Care 4 Mutlaka İndirin Ve Pc nizi Taratın.
    Biliyorsunuz Bu Seride Anlaşılmaz Bir Yavaşlık Var. Ama Bu Programla Laptopum Resmen Uçuyor, Hiçbir Takılma, Donma, Yavaşlama Kalmadı.
    İsteyenler İçin Link Verebilirim Pm İle Ulaşırsanız, Mutlaka Pro Versiyonunu İndirin.



    ya bu dediğiin programı indrdim ama deneme maksatlı önce eski olan dell laptopumda uyguladım ama sanki daha kötü oldu gibi

    şimdi yeni olan asusa da korkuyorum kurmaya bi sıkıntı yapmasın diye
  • merhaba arkdaşlar ramlar 6 gb 1333 mhz bunu 8 gb yapmak istiyorum ve mhz değerınıde eğer ki yükseği varsa almışken 1666 mhzlık almak isterım varsa tabı laptaplarda ve bu 1666 mhz yı bu pc desteklıyor mu? ayrıca bırde hard dıskı değiştrmek ıstyrum yurtdışından ebaydan falan almak ramları hardıskı daha ucuza mal olur mu hiç araştrmadan soruyorum kusura bakmayın. bir sorumda daha öncede sordum bı arkdaş cevaplamış sağolsun ama oyun oynarken çok sıcak hava atıyor buda bıraz tedırgın edıyor benı soğutucunun fayda etmeyeceğini söyledıler sizce almama değer mı soğutucu_? birde ssd hardısk almayı düşnuyrum tavsıye eden kullanan var mı? teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: archieduke

    arkadaslar n53sn serisinde hdmi 1.4 desteği konusunda bir bilgisi olan varmı?

    Hocam sitesinde ayrıntılı bilgi mevcut oradan bakabılırsın. Ancak HDMI senin için önemliyse vede iyi bir kablo bulamam diyosan asus n53 serisine bulasma derim. Çünkü port biraz içeride konumlandırılmış ama iyi bir kablo ile ve birazda el becerisiyle sorun falan kalmıyo :D


    Ekleme: bilgisayar 148 günlük bataryam tam 2 saat 32 dk gitti sizce nasıl.
    Not: internette dolaştım sistemi tarattım temizleme ve bakım yaptım. iki üç kere yüksek sesde müzik dinledim. HDD birleştirdim. Ayrıca bir usb modem ve kablosuz mouseda sürekli takılı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pntgrmyk -- 3 Ağustos 2011; 16:38:23 >
  • asus n53sn 007z modelı yenı aldım sayılır. ıntel ve nvdia drıverları şuan olması gereken surumlerı hakkında bılgısı olan var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: omrgim


    quote:

    Orijinalden alıntı: goksenin1

    O Kadar Memnun Kaldım Ki Bir Daha Yazıyorum.
    Asus N53 Sahibi Arkadaşlar, Advanced System Care 4 Mutlaka İndirin Ve Pc nizi Taratın.
    Biliyorsunuz Bu Seride Anlaşılmaz Bir Yavaşlık Var. Ama Bu Programla Laptopum Resmen Uçuyor, Hiçbir Takılma, Donma, Yavaşlama Kalmadı.
    İsteyenler İçin Link Verebilirim Pm İle Ulaşırsanız, Mutlaka Pro Versiyonunu İndirin.



    ya bu dediğiin programı indrdim ama deneme maksatlı önce eski olan dell laptopumda uyguladım ama sanki daha kötü oldu gibi

    şimdi yeni olan asusa da korkuyorum kurmaya bi sıkıntı yapmasın diye


    benim asus ta gerçekten bilgisayarı rahatlattı ama ben 'savunma eksikliklerini düzelt' olayına girmedim windows güncelleştirmeleri pc yi yavaşlatabiliyor. istersen sana benim kullandığım eski versiyonu vereyim ama gerek olacağını sanmıyorum ( 20mb lık bir patch farkı var sadece) . disk birleştirmeyi kesinlikle yap. ben hepsini yaptım windows güncelleştirme hariç. disk birleştirme 2 saate yakın sürdü ama korkma benim laptop da denendi dell de niye olmadı bilmiyorum ama.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ricikli

    asus n53sn 007z modelı yenı aldım sayılır. ıntel ve nvdia drıverları şuan olması gereken surumlerı hakkında bılgısı olan var mı?


    ben nvidia nın son 275.33 ünü denedim beta olan 275.50 ve 280.19 ü de denedim. 267.54 nvidianın sitesinde olmayan versiyonu da denedim. en memnun kaldığımsa ilk versiyon 270.61
    intel in sitesine gir ve otomatik driver bul sana son sürücüyü gösterir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pntgrmyk

    quote:

    Orijinalden alıntı: archieduke

    arkadaslar n53sn serisinde hdmi 1.4 desteği konusunda bir bilgisi olan varmı?

    Hocam sitesinde ayrıntılı bilgi mevcut oradan bakabılırsın. Ancak HDMI senin için önemliyse vede iyi bir kablo bulamam diyosan asus n53 serisine bulasma derim. Çünkü port biraz içeride konumlandırılmış ama iyi bir kablo ile ve birazda el becerisiyle sorun falan kalmıyo :D


    Ekleme: bilgisayar 148 günlük bataryam tam 2 saat 32 dk gitti sizce nasıl.
    Not: internette dolaştım sistemi tarattım temizleme ve bakım yaptım. iki üç kere yüksek sesde müzik dinledim. HDD birleştirdim. Ayrıca bir usb modem ve kablosuz mouseda sürekli takılı


    hocam sitesine bakamka benimde aklıma geldi tabiide hdmi konusunda acıklayıcı bilgi yok. hdmi onemli ve kablolarımda kaliteli ama benim merak ettiğim olay hdmi1.4 cıkıs var mı yokmu.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: archieduke


    quote:

    Orijinalden alıntı: pntgrmyk

    quote:

    Orijinalden alıntı: archieduke

    arkadaslar n53sn serisinde hdmi 1.4 desteği konusunda bir bilgisi olan varmı?

    Hocam sitesinde ayrıntılı bilgi mevcut oradan bakabılırsın. Ancak HDMI senin için önemliyse vede iyi bir kablo bulamam diyosan asus n53 serisine bulasma derim. Çünkü port biraz içeride konumlandırılmış ama iyi bir kablo ile ve birazda el becerisiyle sorun falan kalmıyo :D


    Ekleme: bilgisayar 148 günlük bataryam tam 2 saat 32 dk gitti sizce nasıl.
    Not: internette dolaştım sistemi tarattım temizleme ve bakım yaptım. iki üç kere yüksek sesde müzik dinledim. HDD birleştirdim. Ayrıca bir usb modem ve kablosuz mouseda sürekli takılı


    hocam sitesine bakamka benimde aklıma geldi tabiide hdmi konusunda acıklayıcı bilgi yok. hdmi onemli ve kablolarımda kaliteli ama benim merak ettiğim olay hdmi1.4 cıkıs var mı yokmu.

    Hocam bu jq modeli ama sanırım tüm modellerde 1,4 cıkısı var jfdede 1.4 var çünkü verdiğim linkte sayfanın en altına bakınız

    http://www.asus.com.tr/Notebooks/Multimedia_Entertainment/N53Jq/#features




  • selamlar ben de bugün n53sn-sz129v modelini alarak aranıza katıldım. ürün şu ana kadar çok güzel, sorun çıkarmadı. tavsiye ederim herkese..
  • oyunlarda çözünürlüğü 1920*1080 den daha düşük yaptığımda tam ekran olmuyor kenarlar siyah kalıyor. sizde de var mı bu olay?
    nasıl düzeltebilirim?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goksenin1 -- 3 Ağustos 2011; 23:47:49 >
  • 
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.