Şimdi Ara

Asus N17U Ping Sorunu (Çıldırıcam)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biraz uzun oldu ama okuyup cevaplarsanız sevinirim..

Arkadaşlar yaklaşık 2 - 3 haftalık Asus modemim var. Ve sebebini bir türlü çözemediğim bir ping sorunu yaşıyorum. İlk başlarda ISS (TürkNet) kaynaklı olduğunu düşünüyordum. Daha sonra Vodafone Net ile de denedim, aynı şeyleri yaşadım. Burdan sonra yaşadıklarım Vodafone Net ile denendi. Öncelikle sabahın bir vakti ağ üzerinde bir tek bilgisayar varken denedim, çok olmasa da yine de oyunda ping dalgalanmasını yaşıyordum 100 lerden 200 - 300 lere fırlıyor sonra tekrar düşüyordu. Modem bağlantısını kesip Android telefonumun internetini wifi ile paylaşıp bilgisayara bağladım sorun yoktu. Sonra sorunun modemde olup olmadığını anlamak için modemin dsl kablosunu çektim telefonu usb ile modeme bağladım, bilgisayarıda modeme bağladım sorun çıkmadı. Daha sonra usb yi çektim tekrar dsl' i taktım oyuna girdim yanınada modeme telefonla bağlanıp youtube dan 1080p video açtım yine sorun olmadı. Tabi bu durumda ben çıldırdım. Biraz vakit geçtikten sonra ping yine dalgalanmaya başladı.. Şuan hala sorunun neyden kaynaklandığını çözemedim arkadaşlar. Ama bana modemdenmiş gibi geliyor.

Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheNightMare. -- 20 Ağustos 2019; 20:51:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus RP-N12 Router Kopma Sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Wifi ping sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.