Şimdi Ara

Asus N10E İlginç Bir Wifi Kopma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. TTNET Netlimitsiz 8MBPS'ye kadar olan internet tarifesini kullanıyorum. Speedtest üzerinden test yaptığımda 7 mbit görebiliyorum. Hız grafiği dalgalı değil sürekli aynı seyrediyor. Fakat modemdeki ışıklarda her hangi bir problem olmamasına rağmen ara ara evde kullanılan tablette,dizüstünde,telefonda WIFI kopuyor. Örneğin dizüstünde koptuğunda saatin oradaki wireless simgesine tıkladığımda otomatik olarak kendisi tekrar bağlanıyor, telefonda ise wireless'ı kapatıyorum açıyorum yine düzeliyor. Civarda 5-6 tane wireless ağı var sanmıyorum ki birbirini etkilesin. TTNET'i aradım bizden kaynaklanmıyor modemden uzaktaysanız kopuyordur diyor fakat modem yan odada ve aramda 1 duvar ve yaklaşık 5 metre mesafe var. normal şartlarda kopması imkansız ki, şu an dizüstümde 4 diş, dizüstünün hemen yanındaki telefonda 1-2 diş çekiyor.

ASUS N10E modemini kullanıyorum. Şifreleme türü WPA2.

Kullandığım şifreleme türü WPA2 olduğundan oluyor olabilir mi? yoksa başka sorun varsa ne olabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnderGelişenOsasunaAtağı -- 26 Ekim 2013; 21:04:58 >

• EnderGelişenOsasunaAtağı kullanıcısına yanıt
    bende aynı modemden var bende kopma olmuyor daha çok bağlantıyı kestikten sonra bağlanma sorunu oluyor o durumda wps butonuna basılı tutuyorum düzeliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.