Şimdi Ara

asus mylogo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar bilgisayarın acılısındaki asus resmin nasıl degistirebilirim yardımcı olursanız sevinirim

• [Deleted by Admins]
  • pardon anlıyamadım kardes ne demek istedin
  • Evet arkadaşlar bu sorun bende önceden yoktu fakat biosta gezinirken anlayamadığım biçimde başıma geldi. Ne yapılabilir?
  • hangi sorun yoktu kardes sende anlıyamadımki resmi degistirdin simdi bulamıyormusun bende resmi degistirmek istiyorum
  • yokmu arkadaslar bilen
  • bendede cıkıyor ama olsun cıksa ne olur cıkmasa ne olur.senin için önemliyse bilemem ama...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    asus h61m-pro
    9 yıl önce açıldı
    Asus ROG-STRIX-850G 850 W
    3 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bios'tan değiştiriliyor. tam yerini bilmiyorum ama anakartın kitapçığını kurcalasan iyi olur.. orada yazmaması imkansız
  • bios'tan degistirilemiyor en azindan benim board'da my logo yazilimi var, bunu kullanarak yukleme yapacaksiniz. ancak once uygun boyutlarda ve ozellikteki your logo'nuzu hazirlamaniz gerekiyor. burda da renkler on plana cikiyor. vazgecin bu sevdadan. asus'un sitesinde logo ornegi bile yok.
  • mylogo programı ile bios ile aynı anda logonuzu yüklüyorsunuz. yalnız logo 256 renk olması ve boyutlarınında belirtilen boyutlarda olması şart. program önce bios dosyasını istiyor onun yerini gösteriyorsunuz sonra logoyu istiyor onunda yerini göstereiyorsunuz ve yüklüyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysroguz -- 15 Ağustos 2005, 19:56:06 >
  • arkadaslar bu program elinde olan varsa gonderebilirmi acaba
  • asusun yanında cd veriyolar ya onun içinde yani anakartın cdsinde asus bios update diye program var onunlar beraber zaten yüklüyo
    ondan sonrası kolay
    resim 256 renk olmasa bile o kendisi 256 renk yapıyo sen merak etme
  • asus cd ile gelen yazılımla degisiyor ancak once bıos update yapıp sonra resmi degistiriyor yedek almak lazım
    ondan sonra resim 256 renk olmlı vede en fazla 640x480 olmalı yuksek cozunurlukte hata veriyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.