Şimdi Ara

Asus'mu ? Msı'mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Başlıkdanda anlayacağınız gibi ben asus ve msı Markaları arasında kararsız kaldım.GTX570 Ekran Kartı Almak İstiyorum.Siz Bana Kendi Bilgilerinizden Yola Çıkarak Hangisini Önerirsiniz.Önerdiğiniz Ekran Kartını Hangi Özelliklerinden Dolayı Önerdiğinizi Yazarsanız Sevinirim.Ürünlerin Linklerini Aşşada Paylaşdım.Ürünü Bu Hafta İçinde Almayı Düşünüyorum.Ben Kendim Msı Markasını Daha Küçük Diye Tecih Etmişdim.Fakat Hiç Bir Yerde Stokda Bulamayınca Bende Asus'u Sizlere Sormak İstedim.Şimdiden Yorum Yazan Arkadaşlara Teşekkürler.

• BENCE MSI AL. HEM DAHA HIZLI
  • İkisi de donanım dünyasının devleri arasındalar.Gönül rahatlığıyla ikisinden birini seçebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOLBART

Arkadaşlar Başlıkdanda anlayacağınız gibi ben asus ve msı Markaları arasında kararsız kaldım.GTX570 Ekran Kartı Almak İstiyorum.Siz Bana Kendi Bilgilerinizden Yola Çıkarak Hangisini Önerirsiniz.Önerdiğiniz Ekran Kartını Hangi Özelliklerinden Dolayı Önerdiğinizi Yazarsanız Sevinirim.Ürünlerin Linklerini Aşşada Paylaşdım.Ürünü Bu Hafta İçinde Almayı Düşünüyorum.Ben Kendim Msı Markasını Daha Küçük Diye Tecih Etmişdim.Fakat Hiç Bir Yerde Stokda Bulamayınca Bende Asus'u Sizlere Sormak İstedim.Şimdiden Yorum Yazan Arkadaşlara Teşekkürler.

MSI almanı öneririm ASUS çok slot kaplıyor MSI'ın soğutmasıda iyidir MSI alabilirsin.

• Asusun soğutma sistemi mükemmel.
    Bence daha iyi.
  • Teşekkür ederim Arkadaşlar Gene Yorumlarınızı Bekliyorum.Dediğim Gibi Özellik Ve Küçüklük Bakımından Bende Msı Tercih Ettim Fakat Hiç Bir Yerde Bulamadım.Stokda Olduğunu Bildiğiniz Bir Site Varmı Acaba? Birde Asus Benim İçin Büyüklükde Önemli Deil Zaten 2 Tane Ekran Kartı Almam İmkansız Gibi Diyebilirim.Asus Şuan İnventus.com'da Stokda Pazartesi Günü İtibaren Gelicek.Asus Beni Kaç Yıl Götürür Popüler Oyunlarda?
  • quote:

Teşekkür ederim Arkadaşlar Gene Yorumlarınızı Bekliyorum.Dediğim Gibi Özellik Ve Küçüklük Bakımından Bende Msı Tercih Ettim Fakat Hiç Bir Yerde Bulamadım.Stokda Olduğunu Bildiğiniz Bir Site Varmı Acaba? Birde Asus Benim İçin Büyüklükde Önemli Deil Zaten 2 Tane Ekran Kartı Almam İmkansız Gibi Diyebilirim.Asus Şuan İnventus.com'da Stokda Pazartesi Günü İtibaren Gelicek.Asus Beni Kaç Yıl Götürür Popüler Oyunlarda?

bence şimdi ekran kartı almasan iyi olur çünkü bu ayın sonunda amd'nin yeni modelleri çıkacak ve çok güçlü geliyorlar onları bekleyebilirsin ama illa alcam diyorsan burdan alabilirsinhttp://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=7541 ama senin yerinde olsam amd yi bi beklerdim

• İki marka arasında hangisi seçersen seç pişman olmazsın. Verdiğin paranın karşılığını alırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

quote:

Teşekkür ederim Arkadaşlar Gene Yorumlarınızı Bekliyorum.Dediğim Gibi Özellik Ve Küçüklük Bakımından Bende Msı Tercih Ettim Fakat Hiç Bir Yerde Bulamadım.Stokda Olduğunu Bildiğiniz Bir Site Varmı Acaba? Birde Asus Benim İçin Büyüklükde Önemli Deil Zaten 2 Tane Ekran Kartı Almam İmkansız Gibi Diyebilirim.Asus Şuan İnventus.com'da Stokda Pazartesi Günü İtibaren Gelicek.Asus Beni Kaç Yıl Götürür Popüler Oyunlarda?

bence şimdi ekran kartı almasan iyi olur çünkü bu ayın sonunda amd'nin yeni modelleri çıkacak ve çok güçlü geliyorlar onları bekleyebilirsin ama illa alcam diyorsan burdan alabilirsinhttp://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=7541 ama senin yerinde olsam amd yi bi beklerdim

Cevabınız için Tekrar Teşekkür ederim.Nova Bilgisayar Önsipariş Var Fakat Ön sipariş butonu yok :S Nasıl ön sipariş vericem bilmiyorum:) Mesaj attım.Bildiğiniz Başka Msı GTX570 Olan Site Varmı Yardım Ederseniz Gerçekden Çok Sevinirim.Birde Ben Amd Ekran Kartı İçin Pek Sıcak Bakmıyorum.Kullanan Arkadaşlarım Pek Memnun Deiller.Şimdiden Yardımlarınız İçin Teşekkür Ederim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

quote:

Cevabınız için Tekrar Teşekkür ederim.Nova Bilgisayar Önsipariş Var Fakat Ön sipariş butonu yok :S Nasıl ön sipariş vericem bilmiyorum:) Mesaj attım.Bildiğiniz Başka Msı GTX570 Olan Site Varmı Yardım Ederseniz Gerçekden Çok Sevinirim.Birde Ben Amd Ekran Kartı İçin Pek Sıcak Bakmıyorum.Kullanan Arkadaşlarım Pek Memnun Deiller.Şimdiden Yardımlarınız İçin Teşekkür Ederim.

http://www.vatanbilgisayar.com/msi-n570gtxtwinfiiipeoc-gtx570-twin-frozr-iii-peoc-gddr5-1280mb-320bit-geforce-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=56447 burası var burdan alabilirsin

• aldın mı ?
  • @Hümiyettin;
    Bana Stokda Olan Site Lazım Bende Çok Bakdım 7 Sitede Bu Msı Ürünü Var Fakat Stokda Yok.Artık Alamazsakda Ne Yapalım Asus Alırız :)Sizce 1, 1.5 Hafta İçinde Bu Ürün Gelirmi.Ben Uzun Zamandır Bakıyorum Fakat Göremedim.7 Aralıkda Tekno Biyotikde Bitmişdi 9 Aralıkda Gelicek Yazmışlardı 1 Saat Sonra Yazıyı Kaldırdılar.Zaten Teknobiyotik Bitmişdir Benim İçin.
  • quote:

@Hümiyettin;
    Bana Stokda Olan Site Lazım Bende Çok Bakdım 7 Sitede Bu Msı Ürünü Var Fakat Stokda Yok.Artık Alamazsakda Ne Yapalım Asus Alırız :)Sizce 1, 1.5 Hafta İçinde Bu Ürün Gelirmi.Ben Uzun Zamandır Bakıyorum Fakat Göremedim.7 Aralıkda Tekno Biyotikde Bitmişdi 9 Aralıkda Gelicek Yazmışlardı 1 Saat Sonra Yazıyı Kaldırdılar.Zaten Teknobiyotik Bitmişdir Benim İçin.

senin için bir sakıncası yoksa forumun 2.el bölümündede alabilirsin ?
  • Çok Teşekkürler :) 0 Almakdan Bile Korkuyorum.2. el Asla.Ben Teknobiyotikden Msı Z68A GD80 (G3) Anakart Aldım.Aldığım 2.Günü Ürünü Açma Fırsatım Oldu.Ürünün İşlemci Soketindeki 1 Tanecik Pin Kırık Çıkdı Ürünü Geri Yolladım.Ve Bana Kullanıcı Hatası Olabilir Dediler.Buna Akortek Firması Karar Vericekmiş.Ben İse 2 Haftadır Bekliyorum Cevap Yok :) Ki Ben Bu Ürünü 0 Aldım. 2.El Nasıl Alayım.Bozuk Çıksa Veyahut Sorunlu Çıksa At Çöpe Gitsin :)
  • imzamda yazan kart tabiki MSI
    Tozlanma yapmaz, ısınmaz.. ayrıca max. OC kapasitesi. vram ve RAM lerde soğutucu. daha ne olsun.
    Haaaa.! Asus kötümü hayır. ama MSI için dediklerimin bazıları yok. yoksa ikiside aynı işi yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dJ_bLoW

imzamda yazan kart tabiki MSI
    Tozlanma yapmaz, ısınmaz.. ayrıca max. OC kapasitesi. vram ve RAM lerde soğutucu. daha ne olsun.
    Haaaa.! Asus kötümü hayır. ama MSI için dediklerimin bazıları yok. yoksa ikiside aynı işi yapıyor.

@dJ_bLoW;
    Bu Ekran Kartını Nerden Almamı Önerirsiniz.Artık Msı Kesin Tercihim Oldu.Siz Nerden Aldığızı Söylerseniz Sevinirim.
  • Stokta olan herhangi biryerden alabilirsin.
    Nerelerde var bilemiyorum.
    Yeni kartların çıkarılacağı bir doneme giriyoruz.
    Alacağınız bu kartı indirim zamanı almanız daha iyi olacaktır. Yada 2.el bölümüne bakın derim. Temiz halde satan var ise temasa geçin. Gerçi bu kartı kullanıp satmak isteyen kisi çok azdır. Pek denk gelmedim.
    Vatana bir bakın. İndirim olunca alırsınız. En uygun ordan bulabilirsin. 730 TL ye kadar düşüyor.
  • quote:

Çok Teşekkürler :) 0 Almakdan Bile Korkuyorum.2. el Asla.Ben Teknobiyotikden Msı Z68A GD80 (G3) Anakart Aldım.Aldığım 2.Günü Ürünü Açma Fırsatım Oldu.Ürünün İşlemci Soketindeki 1 Tanecik Pin Kırık Çıkdı Ürünü Geri Yolladım.Ve Bana Kullanıcı Hatası Olabilir Dediler.Buna Akortek Firması Karar Vericekmiş.Ben İse 2 Haftadır Bekliyorum Cevap Yok :) Ki Ben Bu Ürünü 0 Aldım. 2.El Nasıl Alayım.Bozuk Çıksa Veyahut Sorunlu Çıksa At Çöpe Gitsin :)

Resimlerini çektin mi göndermeden önce? Eğer tek pin kırık ise ve diğer pinlerde yada yanındaki pinlerde en ufak bir eğilme yansıma yoksa üretim hatası deyip yenisini yada ücret iadesini yaparlar. Ama yanındaki pinlerde de eğiklik varsa yanlış montaj yada elle temas gibi kabul etme ihtimali var. O zaman garanti dışı kalır ama tamir yükümlülüğü var ve 23 işgünü süresi var.......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi setek01 -- 18 Aralık 2011; 2:06:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: setek01

quote:

Çok Teşekkürler :) 0 Almakdan Bile Korkuyorum.2. el Asla.Ben Teknobiyotikden Msı Z68A GD80 (G3) Anakart Aldım.Aldığım 2.Günü Ürünü Açma Fırsatım Oldu.Ürünün İşlemci Soketindeki 1 Tanecik Pin Kırık Çıkdı Ürünü Geri Yolladım.Ve Bana Kullanıcı Hatası Olabilir Dediler.Buna Akortek Firması Karar Vericekmiş.Ben İse 2 Haftadır Bekliyorum Cevap Yok :) Ki Ben Bu Ürünü 0 Aldım. 2.El Nasıl Alayım.Bozuk Çıksa Veyahut Sorunlu Çıksa At Çöpe Gitsin :)

Resimlerini çektin mi göndermeden önce? Eğer tek pin kırık ise ve diğer pinlerde yada yanındaki pinlerde en ufak bir eğilme yansıma yoksa üretim hatası deyip yenisini yada ücret iadesini yaparlar. Ama yanındaki pinlerde de eğiklik varsa yanlış montaj yada elle temas gibi kabul etme ihtimali var. O zaman garanti dışı kalır ama tamir yükümlülüğü var ve 23 işgünü süresi var.......

S.a Çok Teşekkür Ederim Gerçekden Cevabın Beni Mutlu Etti Çünki Aynen Yazdığın Gibi,Resim Çekdim Yolladım Ve Sadece 1 Tane Pin Kırıkdı Diğer Yanındaki Ve tüm Pin'ler Sağlamdı.Bugün 15.Gün Bakıcam Artık İnş Ürünü Değiştirirler Parayı Yollasalar Bile Razıyım.Çünki Çok Sıkıntı Oldu.Bi Anakartın Gelemesini Bide Ekran Kartını Stokda Bulunması Bekliyorum Sonra Allah'ın İzni İle Pc Çalışacak.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: setek01

quote:

S.a Çok Teşekkür Ederim Gerçekden Cevabın Beni Mutlu Etti Çünki Aynen Yazdığın Gibi,Resim Çekdim Yolladım Ve Sadece 1 Tane Pin Kırıkdı Diğer Yanındaki Ve tüm Pin'ler Sağlamdı.Bugün 15.Gün Bakıcam Artık İnş Ürünü Değiştirirler Parayı Yollasalar Bile Razıyım.Çünki Çok Sıkıntı Oldu.Bi Anakartın Gelemesini Bide Ekran Kartını Stokda Bulunması Bekliyorum Sonra Allah'ın İzni İle Pc Çalışacak.

Tamamdır. Sadece tek pin diğerlerine hiçbirşey olmadan dışarıdan müdahele ile veya yanlış montaj ile kırılmaz. Bu konuda taviz verme ve resim çektiğini, kırık pinin yakın çevresinde hatta yanındaki pinlerde bir eğikli olmadığını zaten parmakla hafif bir temasta bile birkaç pinin hemen eğileceğini ve soket yuvasının yansıma yapacağını bildiğini, çok anakart alıp kullandığını deneyimli olduğunu üstüne basa basa vurgula. 23 gün konusunda ses çıkarma hatta bırak günü dolsun gerekirse.....

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.