Şimdi Ara

Asus Ms238 23' Led Monitör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
2
Favori
2.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al

Fiyat: 390 TL
    İzmir'de elden teslim yapabilirim. Ararsanız ayrıntılı konuşabiliriz. Numaram: 0541 251 29 53

Vatan Bilgisayar'dan alınmıştır. Faturası, kutusu ve bütün aksesuarları duruyor.Yaklaşık 1 yıldır kutusunda kullanılmadan bekliyor. Aldığımdan beri ayağinda ki ve arkasında ki jelatinleri çıkarmadım. Tertemiz ve sorunsuzdur.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lvthsgm -- 11 Mart 2013; 5:34:39 >

• bu modelde görüş açısı problemi olduğu söyleniyor.

Siz bu durumdan rahatsız oldunuz mu?

Satış nedeninizi de yazabilirseniz alıcıları daha kolay bulabilirsiniz sanıyorum.

İyi alış verişler.
  • Görüş açısı problemini şu şekilde yaşayabilirsiniz; Eğer oturduğunuz yerde arkaya doğru yaslanıyorsanız ve oturduğunuz yerin sırt kısmı geriye doğru gidiyorsa hafif bir kararma oluyor.

Satma nedenim; Sistemimi komple sattım ve sadece klavye ile monitör kaldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lvthsgm -- 18 Eylül 2012; 2:00:52 >
  • Bu monitör, düşük input lag süresi ile FPS oyuncuları tarafından gönül rahatlığıyla kullanılabilir. İmzamdaki konuda, önerdiğim monitörler arasında zaten.
    Lâkin sıfırının 480 TL civarlarında olduğu göz önüne alınırsa, fiyatında bir miktar revize gerekiyor.

Tasarım olarak da gayet şık bir monitör. Hayırlı satışlar.
  • Yorumunuz için teşekkür ederim. Fiyat konusunda haklısınız, revizeyi yapıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asusun hangi modeli bu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.