Şimdi Ara

Asus Modem Kullanıcı Adı Şifre Tanıtma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
26.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar arkadaşıma internet bağlatıcaz interneti aldık 3 aylık modem eski bir tane var asus marka.

Modemde eski bir kullanıcı adı ile şifre tanımlı. Bizim aldığımız internet bilgilerini yani kullanıcı adı ile şifreyi nasıl tanıtabilirim bu alete.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Commander -- 30 Haziran 2009; 23:03:05 >

• modeminin marka modelini yaz kardeş yardımcı olalım.

asus modem arayüzüne girebiliyorsanız hızlı modem kurma bölümünden kullanıcı adı ve şifrenizi girip internete bağlanabilirsiniz.

örnek :

• arayüze giremiyorum sorun orda zaten.

192.168.1.1 adresilerini denedim ama kullanıcı adı şifre istiyodu admin yazıyodum kabul etmedi.
  • asus modemo : 192.168.1.1 > şifre : admin k.adı : admin
  • Asus Adsl 2+2 Modem Ayarları
    Bilgisayarınız Ağ yapılandırmasında Otomatik IP Al seçeneği etkin ve modem ile Bilgisayarınız arasındaki ethernet kablosunu taktınız. Modeminizin fabrika çıkış ayarlarında DHCP etkin ve modeminize erişim için
    http://192.168.1.1 Internet explorer in adres satırına yazdıktan sonra aşağıdaki resimlere göre modeminizin ayarlarını yapabilirsiniz.
    Kullanıcı adı :Admin
    Parola:Admin

asus modem kurulumu :http://4440145.net/asus.htm

• İşin garibi bu kabul etmiyor bunu.. Neden böyle yapıyor. Daha önce biri tarafından kullanılmış ve içinde başka kullanıcı adı ile şifre olmasından dolayı olabilirmi ?
  • modemi resetle sorunun çözülür .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nasıl resetleyeceğim ?
  • Şu bölümde hata veriyorum.
    192.168.1.1 adresine girip admin admin yazdığım bölümde Admin Admin admin admin Admın Admın admın admın ne yazdıysam girmedi. Sizce bu modemi eski kullanan kişi burayı değiştirmiş olabilirmi
  • kadı : admin
    şifre : admin boşluklu yazmamaya dikkat et el ile admin yaz ama ilk önce reset atalım.

bazı modemdeki reset düğmeleri gösterilenden biraz içeridedir bir kibrit çöpü yardımıyla resetliyebilirsiniz.

resimde görülen reset tuşuna modem açıkken 15 sn sürekli basın modem resetlenecektir. modemi resetledikten 1 dk sonra kapatınız ve telkrar açın 1 dk bekleyin ve yukarda anlatmış olduğum şekilde ayarları yapın en yukarda size 444 lü bir link verdim ordaki komutları uygulayarak modeminizi kurabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayati54 -- 1 Temmuz 2009; 2:47:22 >

• Çok sağol hemen uygulamaya başlıyacağım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.