Şimdi Ara

Asus Memo Tablet HD 250 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Tablet Marka #Diğer Markalar Kapasite #8 GB #WIFI
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kendim kullandığım Asus Memo Pad Tablet bilgisayarımı satıyorum. Fiyat konusunda pazarlık payı vardır. Ürün yaklaşık 3 aylıktır, Media marketten alındı. faturası, garantisi mevcut. yeni alınmış bile olsa herhangi bir nedenden tamire gönderilmiş değil. Bataryası diğer tabletlere göre çok iyi, kullanmadığınız zaman bile yaklaşık 2 gün giiyor. Bunun için ekran parlaklığını biraz düşürmek yeterli. Diğer özelliklerini aşağıda yazıyorum. istanbul içindeki alıcılar irtibata geçerse sevinirim, kargoyla falan uğraşmak niyetinde değilim. Koruyucu kabınıda beraberinde vericem.

Ürüne resmi siteden aldığım linkten bakabilirsiniz, ayrıca fotoğraflarıda ekledim.

http://www.asus.com/tr/Tablets_Mobile/ASUS_MeMO_Pad_HD_7

Özellikleri:
    * 7 inç,
    * geniş görüş açılı IPS HD panel içeren tablet
    * 1280-800 çözünürlük
    * 5 MP arka ve 1.2 MP ön kameralar
    * 10 saate varan batarya ömrü
    * Ultra hafif, sadece 302 gram
    * 8 GB dahili hafıza
    * 4 çekirdekli işlemci
    * Wifi

Asus Memo Tablet HD 250 TL Asus Memo Tablet HD 250 TL Asus Memo Tablet HD 250 TL Asus Memo Tablet HD 250 TL
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eagle_eagle -- 13 Ocak 2014; 0:34:57 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

kliksa.com'da İade ve Değişim

Üründen vazgeçme nedeniyle, 4822 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanun'da belirtilen, müşterinin 7 gün içinde hiçbir gerekçe göstermeden ürünü reddetme hakkı dâhilinde iade ve değişim işlemleri gerçekleştiriyoruz.

İade edilecek ürünün tekrardan satışa uygun olması gerekiyor. Ürün değişim ve iadelerinde 4822 sayılı yasa ile değişik 4077 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanun'da belirtilen esasları, müşteri memnuniyeti açısından alt sınır olarak kabul ediyoruz.

Aldığın ürün kusurlu çıkarsa, ürünü iade edebilmek için kusurun senden kaynaklanmadığını ispat edebilmen gerekir. Öte yandan internet ortamında yapılan bu tür alışverişler sanal market ortamında yapıldığından iade işlemleri normalde olandan çok daha zordur ve çoğu zaman alıcının elinde patlar.

Bu ürünlerin normal piyasa fiyatının çok altında bir fiyatla satılıyor olmasına gelirsek, çoğu zaman dağıtıcı firmaların stok fazlası ürünler tabiri caizse sürümden kazanmak için bu yöntemlerle satışa sunulur ama firmalar ellerinde kalan ayıp yada kusurla malları yada arızalı olduğu için iade edilen ürünleri de elden geçirdikten sonra bu tür alışveriş sitelerinde çok daha ucuz fiyata satılabiliyor.

Arzu eden o siteden siparişini verir ürününü alır. Benim satmak istediğim ürünün fiyatını yazdım, cüzzi de olsa bir miktar pazarlık fiyatı olur hepsi bu.

• Takas düşünmüyorum. Fiyatta revize edilmiştir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.