Şimdi Ara

Asus Memo Pad Reset atma hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
15.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Bir arkadaşımın elinde MemoPad K0w modeli tablet mevcut.
    Tablete girişte koymuş olduğu Desen korumasını evde bilmeyen biri oynayarak kilitlemiş.
    Gmail hesabı ve şifresini doğru olduğu halde kabul etmiyor.

Bu makinaya Sanırım reset atmak gerekyor ?

Bunu nasıl başarabiliriz ? Hangi tuş kombinasyonu ile Recovery mode yada Reset ama adımlarına ulaşabiliriz ?

İnternet üzerinde Türkçe bir kaynak çok fazla bulamadım. Yani biz bu tableti açamıyoruz yeniden ilk aldığımız hale fabrika ayarlarına dönsün istiyoruz

Yardımınıza ihtiyacımız var :)

• Arkadaşlar çözümü kendi adıma Asus sitesinden cleandata dosyasını alıp hafıza kartına yukledim. Tablete taktığımda kartı otomatik olarak kartı okudu Clean data seçeneği ile sıfırladım bilgileri daha sonra kartı çıkartıp normal bir şekilde açtım tableti ve desenden dolayı kitlenme sorunu çözüldü.

Orijinalden alıntı: kuruerhan

dostum ben bulamadım ama bana linkini gönderebilmen mümkün mü?

http://www.asus.com/tr/Tablets_Mobile/ASUS_MeMO_Pad/#support_Download_32

Bu adreste aşağıdaki listeden diğerleri kısmını tıkladığınızda Cleandata 15 mb lık br dosya var bununla yapıyorsunuz.undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bydublor -- 8 Ekim 2013; 22:04:07 >
  • arkadaşlar merhaba bendede asus memo pad 10 K00F (ME102A) modeli var. desen kilitini karıştırdım. hatırlamıyorum. asusun sitesine baktım. o dediğiniz dosyadan bu tablet için bulamadım. kernel diye bir dosya indi sanırım driverları dosyaları ama bunu nasıl yükleyeceğim. yardımcı olursanız sevinirim.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.