Şimdi Ara

ASUS MeMO Pad 7 ME176C [Intel Atom Z3745, Android 4.4.2] - ANA KONU (İnceleme Geldi) (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.409
Cevap
50
Favori
188.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bizdeki sürüm bu WW-3-1.23.161
    044000222-201403250253 sizdeki niye 158
  • quote:

Orijinalden alıntı: süraka

bizdeki sürüm bu WW-3-1.23.161
    044000222-201403250253 sizdeki niye 158

Çok şaşırtıcı
  • Xcz15 kullanıcısına yanıt
    yanlış hatırlamıyorsam sizdeki tablet te sorun vardı nasıl hallettiniz
  • quote:

yanlış hatırlamıyorsam sizdeki tablet te sorun vardı nasıl hallettiniz

teknosadan değiştirttiö 10dk da
  • quote:

Tavsiye % 10 altina inmeden sarj etmek en ideali

ilk kez şarj için tabletin şarjını 0'a mı düşürmeliyiz yoksa %10'a geldiğinde mi şarja takmalıyız ?İlk şarja kaç saat takılı kalmalı ?
  • İlk kurulumunu yaptıktan sonra %20 civarı kalıyor. O zaman takarsınız. 8 saatten önce sarjdan cıkarmayın. Sonrasında akım otomatik kesiliyor. Fazla durması sorun olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mebust

İlk kurulumunu yaptıktan sonra %20 civarı kalıyor. O zaman takarsınız. 8 saatten önce sarjdan cıkarmayın. Sonrasında akım otomatik kesiliyor. Fazla durması sorun olmaz.

Çok teşekkürler bugün aldım tableti :)
  • Güle güle kullanın hayırlı olsun

• .161 ile ne duzeldi acaba. Bende gta 3 ve vcde anlik takilmalar devam ediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: mebust

Güle güle kullanın hayırlı olsun

Çok teşekkür ederim :)

Şimdi güncelleme falan geldi onları yaptım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

Bir haftadır bu tableti kullanıyorum. Oyun oynarken bazen ana ekrana dönüyorum bir kaç saniyeliğine, tekrar oyunu açtığımda baştan yüklüyor. Bu olay ram dan mi kaynaklanıyor? Eğer sorun ram yetersizliği ise bu tableti root yapabilen oldu mu acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcsultan -- 31 Ağustos 2014; 20:40:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcsultan

Merhaba,

Bir haftadır bu tableti kullanıyorum. Oyun oynarken bazen ana ekrana dönüyorum bir kaç saniyeliğine, tekrar oyunu açtığımda baştan yüklüyor. Bu olay ram dan mi kaynaklanıyor? Eğer sorun ram yetersizliği ise bu tableti root yapabilen oldu mu acaba?

Ramin yetersiz olduğundan kaynaklaniyor... x86 işlemcisi olduğu için ve linux çekirdeğinin yeni olduğundan şuan root çıkmadı ilerde çıkar.

• Tablet bugün bendeydi (normalde çocuğun elinde). Aralıksız ekran sürekli açık sadece internet kullanarak 3 saat 23 dk. ekran süresi ve %59 kalan şarj elde ettim. Bence gayet iyi. Tasarruf modu açık, Easy Battery Saver ve Android Assistant devrede.
  • Bende 176C modelini aldım eklermisiniz.
  • Tableti almayı düşünüyorum acaba modrn combat 5 de yüksek ayrlarda test edermisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre374545

Tableti almayı düşünüyorum acaba modrn combat 5 de yüksek ayrlarda test edermisiniz.

onu kim indirecek şimdi DEAD TRIGGER 2 de son derece akıcı.
  • quote:

Tableti almayı düşünüyorum acaba modrn combat 5 de yüksek ayrlarda test edermisiniz.

modern combat 5i hiç yükleme derim boyuna oyundan atar asustan değil oyunun kendi salaklığı değmez yüklediğine :)
  • Tablet şarja takılıyken oyun oynarsak pile bir şey olur mu ?
  • Peki tableti aldığınıza memnumusunuz bnde alıyımmı
  • quote:

Peki tableti aldığınıza memnumusunuz bnde alıyımmı

şahsen tableti aldığıma çok memnunum lg g2 alacaktım aslında ben yalnız arka kısmının metal olmasından almadım huylanıyorum metalden o yüzden
    bence asus 7inclik tabletler sınıfında f/p kategorisinde liderliğe oynar
    aradığınız bu boyutta tabletse kesinlikle öneririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tribal_dns -- 1 Eylül 2014; 16:54:01 >
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.