Şimdi Ara

Asus Maximus iv extreme-z veya Msi z77a-gd65

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
1.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Maximus IV Extreme-Z veya MSI Z77A-GD65

Arkadaşlar bu iki anakart arasında kaldım arada 250tl oyniyor bulduğum yerde. cpu overclock yapıcam ve stabil kalmasını istiyorum hangisi daha iyi işimi görür. birde arada başka ne farklar var onu bilmek istiyorum (pek anakartdan anlamam) ikiside pcie 3.0 mi ?

bunla birlikte i7-3770k kullanilacak ve ekran kartı zotac amp gtx570 sli

yarın satın alıcam hangisi dersiniz, şimdiden teşekkürler yardımınız için

asus link :http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_1155/Maximus_IV_ExtremeZ/

msi link :http://www.msi.com/product/mb/Z77A-GD65.html

veya daha iyi bi anakart varsa 1155 soket lütfen söyleyin

asus maximus iv extreme-z kutu açılış verdiklerine bakin bu ciddi overclock gibi duriyorhttp://www.youtube.com/watch?v=9vI5kTQTw-4

ancak yazılımı z68 msi ise z77 fark eder mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YigitColak -- 5 Ekim 2012; 17:58:32 >

• Uzun zamandır anakart piyasasını takip etmiyorum. O yüzden ben çok yardımcı olamayacağım ama üstteki anakartlardan MSI kullandığı yonga seti itibariyle daha güncel bir anakart ve tavsiyem o yönde olurdu.
  • Z77 chipsetli ve daha uygun fiyatlı olduğundan ikisi arasında MSI.
    Overclock ile ilgili olarak ise gözden geçirin anakarttan önce işlemcinizin OC potansiyeline etki eden başka faktörler de var;

http://resim.donanimhaber.com/m_65719465/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tunyukuk

Z77 chipsetli ve daha uygun fiyatlı olduğundan ikisi arasında MSI.
    Overclock ile ilgili olarak ise gözden geçirin anakarttan önce işlemcinizin OC potansiyeline etki eden başka faktörler de var;

i7 almam gerek ve i7-2600k bulamadım hemde okadar isinmiyor iyi bir soğutucun olursa ve en kötü su soğutma takılır sorun olmaz ve yapıcak birşey yok tek seçenek i7-3770k :) neyse peki burdaki msi mı yoksa linkdeki mi dersin:

http://www.vatanbilgisayar.com/anakart/asus-maximus-v-gene-maximusvgene-intel-z77-soket-1155-ddr3-2800mhz(oc)sata-30usb-30-hdmi-anakart/productdetails.aspx?I_ID=60119

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YigitColak -- 5 Ekim 2012; 23:26:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Alagan

Z77 chipsetli ve daha uygun fiyatlı olduğundan ikisi arasında MSI.

i7 almam gerek ve i7-2600k bulamadım hemde okadar isinmiyor iyi bir soğutucun olursa ve en kötü su soğutma takılır sorun olmaz ve yapıcak birşey yok tek seçenek i7-3770k :) neyse peki burdaki msi mı yoksa linkdeki mi dersin:

http://www.vatanbilgisayar.com/anakart/asus-maximus-v-gene-maximusvgene-intel-z77-soket-1155-ddr3-2800mhz(oc)sata-30usb-30-hdmi-anakart/productdetails.aspx?I_ID=60119

• Bu asus micro atx diyor bence atx veya daha büyüğünü tercih et.

i73770k alıcaksan z77 olan bir anakart al bende çok araştırdım asusun p8z77 serisi ne karar kıldım çoğu öneriyor yani kendim alıcam diye söylemiyorum

p8z77 v pro modeli uygun gibi duruyor daha üstü daha alt modelleride mevcut bu arada asus sabertooth z77 var onada bir göz atın
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

Bu asus micro atx diyor bence atx veya daha büyüğünü tercih et.

i73770k alıcaksan z77 olan bir anakart al bende çok araştırdım asusun p8z77 serisi ne karar kıldım çoğu öneriyor yani kendim alıcam diye söylemiyorum

p8z77 v pro modeli uygun gibi duruyor daha üstü daha alt modelleride mevcut bu arada asus sabertooth z77 var onada bir göz atın

saol ama asus maximus iv extreme-z aldim daha iyi diyerlerine göre birde chipsetler sık sık değişiyor birkaç ay sonra z77 eski kalıcak :DD
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: YigitColak

quote:

saol ama asus maximus iv extreme-z aldim daha iyi diyerlerine göre birde chipsetler sık sık değişiyor birkaç ay sonra z77 eski kalıcak :DD

ama sanirim bu micro atx? benim tercihim en asagi atx olurdu.

• quote:

quote:

quote:

tam tersi extened atx daha büyük anakart yok :))

• quote:

quote:

quote:

quote:

vatanda baktim simdi atx yaziyor iyi bir kart zaten hayirli olsun z77 olsa tadindan yenmezdi

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

vatanda baktim simdi atx yaziyor iyi bir kart zaten hayirli olsun z77 olsa tadindan yenmezdi

vatanda yazan doğru değil extended atx bu anakart istersen asus sitesinden bak :))

• Z77 de eskiyecek olsa da Z68 den sonra eskiyecek sonuçta :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Furious*

Z77 de eskiyecek olsa da Z68 den sonra eskiyecek sonuçta :)

performans açıdan değişen birşey yok ikisindede aynı fps alican önemli olan o benim için
  • quote:

quote:

performans açıdan değişen birşey yok ikisindede aynı fps alican önemli olan o benim için

z77 varken eski sistem almazdim yerinde olsam cunki islemcin 3770k yanlis hatirlamiyorsam bu islemciye z77 alman mantikli olurdu neden?

alinti:PCI Express 3.0 desteği ve direk olarak chipsetten desteklenen entegre USB 3.0 portlarının olması

aldigin kart cok guzel lafim yok hayirli olsun sadece yeni teknoloji bir islemcin varken anakarti eski teknoloji secmen bana gore hic iyi olmamis o zaman 2700k alsaydin fark yok aralarinda

• quote:

quote:

quote:

z77 varken eski sistem almazdim yerinde olsam cunki islemcin 3770k yanlis hatirlamiyorsam bu islemciye z77 alman mantikli olurdu neden?

alinti:PCI Express 3.0 desteği ve direk olarak chipsetten desteklenen entegre USB 3.0 portlarının olması

aldigin kart cok guzel lafim yok hayirli olsun sadece yeni teknoloji bir islemcin varken anakarti eski teknoloji secmen bana gore hic iyi olmamis o zaman 2700k alsaydin fark yok aralarinda

birşey fark ediyor mu ? işlemci ivy bridge olunca pcie-3.0 oliyor ve bunların bios updateleride var ?? değiştirme şansım mumkun vatanbilgisayardan aldım

ve bence bu daha iyi gibi linke bak hangisi daha iyi overclock yapıcam 4.7-5ghz e yalnız haberin olsun

http://www.vatanbilgisayar.com/anakart/products.aspx?L2=OEMMBD&k3=INTEL%20Uyumlu&qs=|18=15&rcd=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YigitColak -- 9 Ekim 2012; 19:20:35 >

• quote:

sence hangi anakart en iyisi stokda olanlardan seç lütfen overclock da yapılacan 4.7-5ghz (i7-3770k)

http://www.vatanbilgisayar.com/anakart/products.aspx?L2=OEMMBD&k3=INTEL%20Uyumlu&qs=|18=15&rcd=1
  • z77 olanlara bak derim 3770k kullandigin icin bence asus p8z77 v pro veya deluxe olabilir z77 sabertooth olabilir ama diger arkadaslar daha iyi bilir ben sadece z77 almani tavsiye ederim
  • quote:

z77 olanlara bak derim 3770k kullandigin icin bence asus p8z77 v pro veya deluxe olabilir z77 sabertooth olabilir ama diger arkadaslar daha iyi bilir ben sadece z77 almani tavsiye ederim

ne değişecek performans mı, hayir bene gerek yok gibi çünkü buda pcie-3.0 z77 . buda usb 3.0 z77de birde bundasadece 3.0 var (10 tane)
  • quote:

quote:

z77 olanlara bak derim 3770k kullandigin icin bence asus p8z77 v pro veya deluxe olabilir z77 sabertooth olabilir ama diger arkadaslar daha iyi bilir ben sadece z77 almani tavsiye ederim

ne değişecek performans mı, hayir bene gerek yok gibi çünkü buda pcie-3.0 z77 . buda usb 3.0 z77de birde bundasadece 3.0 var (10 tane)

şu konuyu inceleyin yorumlar doğrutusunda karar verirsin z68 mi z77 mi diye
    http://forum.donanimhaber.com/m_59321639/tm.htm

• hocam bence gd 65 al bu saatten sonra 1155 anakartların üzet modellerine helede sıfırlarına hiç para verilmez 1150 soket çıktığında sıfır fiaytına aldığın anakartı yarı fiyatına satamazsın uygun bişiy düşün hocam zarar etme
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.