Şimdi Ara

asus m5a78l-m lx3 + amd fx 8350 uyumu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kolay gelsin amd fx 8300 ve msi 970 gaming alacaktım ancak ufak çaplı bir araştırmadan sonra fx 8350 + içinde sogutucusu var + m5a78l-m lx3 düşündüm hangi ikisi daha iyi performans verir geleceğe dönük olsun istiyorum fx 8350 + m5a78l-m lx3 ikilisinde darboğaz söz konusu olurmu kısa bir süre sonra gtx 950 alıcam ekran kartı olarak yorumlarınız nelerdir ? şimdiden teşekkürler :)

not: OC yapmayı düşünmüyorum.

• 5 yıllık parçalarla nasıl geleceğe dönük sistem toplamayı düşünüyorsun
  • anakart ile islemci arasinda darbogaz sorunu olmaz. islemcinizinde gtx 950 yi besleyecegini düşünüyorum.

ancak amd zen platformuna geçeceği için fx nesli sonlanmis olacak yani ileride islemci degistirip upgrade yapamazsiniz.amd yakin zamanda ( ki su anda 17 ocak olarak ifade ediliyor) zen islemcilerini çıkaracağı icin su anda sifirdan amd fx sistem kurmak pek mantikli bir olmayacaktir.
  • O anakart 95 watt lık fx işlemcilerde bile tam randımanlı çalışmıyor 2 sene kadar kullanmıştım.Çok ısınıyor ve işlemci stabil çalışmıyor çarpan düşürüyor sürekli.125 wattlık fx lerde kullanmamanızı tavsiye ederim.O.c yapmayacaksanız ve bütçeniz kısıtlıysa idarelik kullanılır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lana-Del-Rey kullanıcısına yanıt
    geleceğe dönük derken oc yapmıycam bu anakartla yani işlemcinin ömrünü kısmıcam anlamınca demistim aklımda bide i3 6100 lü bi sistem var aslında :D
  • musta35 kullanıcısına yanıt
    Doğru söylüyorsunuz aslında i3 6100 skylake li bi sistem daha düşünmüştüm fps karsılastırmalarında oldukça iyiydi ancak burda sorunca cok iyi cevaplar gelmedi i3 6100 le ilgili
  • arno.mdr kullanıcısına yanıt
    Söyledigim gibi ya bunu yapıcam yada fx 8300 alıcam daha ileriki senelerdede 2 3 sene idare edincede zen e geçmeyi planlıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • i5 sistem ile başlayabilirsin.
  • forvet09 kullanıcısına yanıt
    Örnek işlemci?
  • gokhan7721 G kullanıcısına yanıt
    limitin nedir?
    max. 1200 tl
  • gokhan7721 G kullanıcısına yanıt
    MSI B150M BAZOOKA Intel B150 Soket 1151
    Intel Core i5 6500 Soket 1151 3.2GHz

vatanda 1100 tl gibi bir rakama geliyor.

ddr4 sistem bilgin olsun.
    güzel parçalar seçmişsin teşekkürler değerlendiricem
  • i3 6100 h110 al

eline para geçtiğinde 6700K yaparsın sonra z170 alırsıngeleceği var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.