Şimdi Ara

ASUS M4A89GTD-PRO/USB3 anakart için 8 GB RAM tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ASUS M4A89GTD-PRO/USB3 anakart kullanıyorum. Buna 2 adet Kingston 2 GB DDR3 RAM takılı. (Hızı kaç Mhz bilemiyorum) Bunların yanına aynı marka ve modelden iki adet 2 GB RAM daha mı taksam mantıklı olur; yoksa başka marka 2 adet 4 GB RAM alıp Kingstonları ikinci el okutsam daha mı makbule geçer? Sizin tavsiyeniz nedir? Hangi marka ve modeli önerirsiniz? The Witcher 2 2.0 da 29unda çıkacak, ona hazırlık yapayım dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 23 Eylül 2011; 21:04:45 >

• Elindekiler satıp yenilerini alman en mantıklısı olur, zaten fiyatlar uygun. Linkteki Corsair'lar çok ideal, özellikle fiyat harika.
  • Cpu-z programını kurup bellek frekanslarınızı ve modelinizi öğrenebilirsiniz.

2*2 4gb kit varsa elinizde iki ram slotunuz boşta demektir 2*2 yine dual kit alın 8gb yapın, ve mevcut ramlerle aynı modeli almaya çalışın.

Ancak elinizdekileri de satarsanız tek modül 4gb alıp x2 yaparsanız 8gb dual kitiniz olur yine, bu sayede iki ram slotu yine boşa çıkar o zaman da 4gb*2 daha ekleyebilir ve 16gb'a kadar ram kullanma şansınız olur, gerekli olmaz belki ama tek modül ram alarak 8gb yerine 16gb kapasiteniz olur.

İmla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 27 Eylül 2011; 23:22:17 >

• Güncelleme yapayım; konuya şuradan devam ediyorum: 2x2 GB + 2x4GB RAM sorunsalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: hitokiri_johndoesai

Güncelleme yapayım; konuya şuradan devam ediyorum: 2x2 GB + 2x4GB RAM sorunsalı

slotları uygun şekilde takarsanız iki kit de dual çalışır hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Son durum şöyle:

ASUS M4A89GTD-PRO/USB3 anakart için 8 GB RAM tavsiyesi ASUS M4A89GTD-PRO/USB3 anakart için 8 GB RAM tavsiyesi ASUS M4A89GTD-PRO/USB3 anakart için 8 GB RAM tavsiyesi
     ASUS M4A89GTD-PRO/USB3 anakart için 8 GB RAM tavsiyesi ASUS M4A89GTD-PRO/USB3 anakart için 8 GB RAM tavsiyesi

• Çalışma hızı normal mi hocam ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.