Şimdi Ara

ASUS M4A78T-E VE AMD PHENOM 2 X6 + 4GB DDR3 1600 RAM (fiyatlar düşmüştür)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
2
Favori
1.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 ASUS M4A78T-E VE AMD PHENOM 2 X6 + 4GB DDR3 1600 RAM (fiyatlar düşmüştür)
    BİR YILDIR KULLANDIĞIM SİSTEMDİR HİÇ BİR SIKINTISI YOKTUR. GARANTİ BELGELERİ VE KUTULARI MEVCUTTUR.

ANAKART ASUS M4A78T-E DİR.
    İŞLEMCİ AMD PHENOM II X6 1055 DİR.
    RAM DDR3 ZEPPELİN MARKA 1600MHZ 4GB TIR.

ANAKART VE İŞLEMCİYİ BİRLİKTE SATMAK İSTİYORUM ANCAK İŞLEMCİYİ AYRI DA SATABİLİRİM İŞLEMCİNİN TEK FİYATI 290 TL DİR.

ANAKARTLA İŞLEMCİ VE RAM OLARAK 450 TL YE VERMEYİ DÜŞÜNÜYORUM.

3 ÜRÜNÜ BİRLİKTE ALAN KİŞİYE 600W LIK PSU Yİ 110 LİRAYA HATTA 4 ÜNÜ ALIRSANIZ FEEL MARKA KASA SATALI LG DVD-RW KART OKUYUCU YU 60 LİRAYA VERECEĞİM. TÜM ÜRÜNLER BİRLİKTE ALINMIŞTIR VE 1 YILLIKTIR.

TOPLAMA BİLGİSAYAR OLARAK ALDIĞIM İÇİN TEK FATURA KESİLMİŞTİ BULABİLİRSEN FATURA FOTOKOPİSİNİ DE GÖNDERECEĞİM.
    İNTERNETE SIK SIK BAKAMIYORUM TELEFON İLE ULAŞIRSANIZ SEVİNİRİM.0 507 206 70 70
    ELİMDE 600 WATT PSU, 23" LED MONİTÖR, VARDIR DÜKKANIMDAN BAKABİLİRSİNİZ.

ASUS M4A78T-E  VE  AMD PHENOM 2 X6  + 4GB DDR3 1600 RAM (fiyatlar düşmüştür)

Fiyat : 450 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 27 Ağustos 2012 Satıldığı Şehir : Bursa Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Dostum x5 1075 sıfır fiyatı 340 Lira, senin 1055 için 350 Lira istemen abes kaçıyor..

Sorunsuz alışveriş yaptıklarım ; milyondabir(HDD), burak21242(GPU), teomanda(TEL), Kavil(Fare+Pad), COREtm(RAM), dokuzkuyruklu-_-(GPU), Altanis(Klavye), BLACK PRINCE(HDD), vuque(Fare), opelgt(GPU), haldev(Fare), kaptanos(Sistem), Onder1934(GPU), aleregrax(CPU), sugarworks(Sistem), MsTmS(Monitör), emre.sea(Klavye), leech(GPU), SDTYZ(GPU), adnas2020(CPuSğtucu), ismail_5110(GPU), necinar(CPU), glorphin(RAM), amdk6(Sistem), cilek2009(Anakart), unforgiv3n(Monitör), ApmomoTR12(Monitör), cepciniz83(Tel.), jackdaniels45(Monitör&Kasa), SUPERMAN(HDD), plastikman6666(RAM), Jokê(GPU), susunx123(Anakart&İşlemci), dogmatik(Fare), coolman_27(Fare), LtPowell(GPU), egzersayz(GPU), orhancub(Kulaklık), previlla(XboxOne), Floozie(PC), ertandu(Laptop), Tari_34(Laptop), TsuNaMi_(PC), Mr.Walter(Gtx970), Sky_Vision(Cpu,Anakart), efedemirci(Ram), samtual(Ram), deus-ex(Gtx1060), italyanaygiri(Ram), Mr.Yellow(Ram), hiickimse(Ram), Blackankas(Gtx1060), burbarian(Gamecom788), Rionide(G213)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsnksy92

Dostum x5 1075 sıfır fiyatı 340 Lira, senin 1055 için 350 Lira istemen abes kaçıyor..

Amd X4 965 içinde aynı şey geçerli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Yaptığın her şey bu dünyada karşına çıkar!
  • hala pahalı fakat gerçekten almak istiyorum takas düşünürmüsünüz ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fiyat güncellenmiştir.
    Ramazan Develi
    tel ve whatsapp 05070207807
    https://www.instagram.com/ramazandeveli/
  • öneriniz için teşekkürler ürünleri tek tek satışa koydum. ram için bi fiyat yazmadım iki rürünü alan kişiye ücretsiz vermeyi düşünüyorum. ilginiz ve mesajlarınız için teşekkürler.
  • Fiyatlar düşmüştür...
    Alışverişlerim
    @pashha27 (ATİ HD4670) - @madd_maxx82 (ATİ HD4850) - @qpcole (Fan aldım) - @Deumos (Kasa Aldım) - MENEME2002 (4 adet HDD ) - byhtk (Samsung SP F3 500GB) - thedevilhimveryself (Anakart aldım)
  • Anakart+İşlemci+Ram üçlüsü.. fiyat düşmesi için takipteyim..
    -newerenough
    -hucjo
    -HopliteMan
  • pm
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.