Şimdi Ara

Asus M3A78-EM AMD780G hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
3.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

asus m3a78 em gerçekten güzel bir anakart
    acaba anakart ile hangi marka ram kullanıyorsun ve windows açılırken logo ekranında gecikmeler oluyor mu
    quote:

Orjinalden alıntı: VooDoo

logitech ex110 wireless kb+mouse kullanıyorum ama anakartımda ps/2 olmadığı için mouse u ps/2 ==> usb çeviriciyle bağladığım halde mousum çalışmadı bende direkt usb bağlantılı bir mouse almak zorunda kaldım nedir bu saçmalık , bunun sebebi anakarttan değilde logitech mousedan kaynaklanıyor olsa gerek ? bi bilen arkadaş aydınlatırsa sevinirim güzelim mouse u kaldırdım rafa :S
  • Bana Göre Gigabyte
  • quote:

Orjinalden alıntı: MertcanE.

Bana Göre Gigabyte

çok kısa cvplar
  • sistemim Asus M3A78-EM anakart +onboard 3200 ,OCZ 2 gb 800 mhz ram , 160 gb samsung sata2 , creative audigy ses kartı , asus dvdrw ve athlon le 1620 cpu (1 mb 2,40 ghz) eski anakartım asus m2amvp idi onunla yaptığım overclock girişimlerinde cpunun fsb değerini 223 ün üzerine çıkardığımda testlerde sistem resetleniyor veya donuyordu ,şimdi ise +1,50 voltaj vererek 250*12 = 3000 mhz olarak sorunsuzca kullanmaktayım , işlemcime her ne kadar geberik desemde overclock potansiyeli baya iyiymiş 45 w olduğundan dolayı olsa gerek
  • fsb ye biraz daha yüklenip 267*12 den 3200 yaptım ancak 3d mark testinde belli bir yerde hata veriyor bios ayarlarında processor voltage değerini +150mv olarak son seçenekte kullanıyorum birde hemen onun altında processor-nb voltage seçeneği bulunuyor acaba onun değerini +50mv olarak arttırırsam bi sakıncası var mı yoksa sistemde stabiliteyi sağlar mıyım ? normal kullanımda cpunun gördüğü sıcaklık değeri 37-40 arasında değişiyor tam yük altında ise 47 dereceyi geçmedi chipset sıcaklığını ise 34-35 derece olarak görüyor 36 üstüne çıktığını hiç görmedim kasayı açık kuzey chipset soğutusunu elledim sıcaklık gerçekten yok gibi bişey kullandığım psu fsp 700 w ve fan olarak Glacialtech Igloo 7300 Pro (http://www.nekadar.com/38336.html) kullanmaktayım, şimdi merak ettiğim kuzey chipsetine +50mv değer yükseltsem mi ? önerilerinizi bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyDrama -- 10 Ağustos 2008; 15:29:53 >
  • m3a78-em aldım kullanmaktayım.amd 5000 işlemci 2 gb ram. hiç bir sorun yaşamadım..performansı olarak ne bekldiysem onu alıyorm.eh modeline göre malzemesi çok daha kaliteli. arka girişleri son derece çeşitli..herkes asus alma alma diyor ama en azından bu modelde bir problem görmedim.

yalnız express gate söylendği gibi 5 snde açılmıyor. parçalara göre değiştği yazıyor zaten.quick bios ile 2-3 saniyede xp yüklemeye geçiliyor. gigabyte da kullandım. herkes memnun kalmış olabilir ama ben kalmadım. açılışı falan daha yavaş geldi bana. yazılım desteğini de beğenmedim. en kötüsü online bios güncellemesi sırasında hata verdi. zaten bu yüzden de geri verdim.
  • Ben bu anakartta gigabytedaki gibi onboard ses ve e-sata üzerinde duruyorum. Oxford e-sata chipli Harici diskler j-micron yonga kullanan anakartlardaki kullanılan yonga uyumsuzluğu nedeniyle sorun çıkartıyor. Bu anakartta ne var bilmek lazım.

Birde onboard sesin kalitesi konusu var ki başka hiç bir anakart firmasında görmediğim ALC1200 isimli yonga kullanılmış gözüküyor .Gigabyte'da kendine ALC889 yongası seçmişti bu iki yongayıda Realtek sitesinde göremiyoruz dolayısıyla driver için anakart üreticisine sormak gerekiyor.
    Başka bir sitede yukarıdaki ürünün ses performansı konusundaki görüşler....

http://www.digit-life.com/cgi-bin/topic.cgi?id=2:71

Acaba kullanan arkadaşlar ses ile ilgili e-sata ile ilgili görüşlerini paylaşabilir mi?

• e-sata konusunda bi yorum yapamam.ama sesin gigabytye yongasına benzer olduğunu söyleybilirm. her ikisini de kullandığım için bi farkı göremedim..
  • Ses konusunda bir problem yaşadınız mı ? Gigabyte kullanan bir kaç kişi düşük ses çıkışından dert yanıyordu.
  • onboard sesi kullanmıyorum ne yazıkki forever creative
  • arkadaşlar konu biraz eski ama bende bu anakart ı tercih edicem...

acaba anakart hakkındaki düşünceleriniz neler daha geniş çaplı bir bilgiye ihtiacım var

amd athlon x2 5200 2.7 ghz dual core işlemciyle kullanıcam + 2gb a data soğutuculu 800 mhz cl5 ram ile kullanıcam daha geniş bilgiler verebilirseniz memnun olurum... bir arkadaş asus u çok kötülemiş ama bence o kadar kötü bir marka değil..
  • 1 Tane daha fazladan sata grişi var diye seçilmemesilazım mence asus seçmek daha akılllıca bence ama tabi gigiabyte de olabilir........
  • quote:

Orjinalden alıntı: Snd

Bende Daha önceleri Asus anakart aldım.
    şimdi diyorumki İnşallah bir daha Asus kart almak zorunda kalmam.

AMD için berbat anakartlar yapan bi kaç tane firma var. onlarda ucuz olduğu için tercih ediliyor.
    5 Tane AMD asus kart kullandım ve şimdiye kadar sorunsuz bir tanesi rastlamadı.
    Eğer bilgisayarı iş için kullanıyorsanız vede sürekli karıştırmak zorunda kalıyorsanız bilgilerinizi
    riske atmayın. Asus diğer kartlara göre daha ucuzdur doğru ama 10 dolar daha fazla verip
    daha garanti kart alın. en azından kafanız rahat olur.

Gigabyte Sideport bellek teknolojili yeni bi kart çıkardı birde ona bakın.

kardeşim senin 5 tane asus anakart kullanmadığın yaptığın yorumlardan belli. asus, diğerlerine göre daha pahalıdır her zaman. çünkü kalite olarak aynı özellikteki anakart yada ekran kartının emsallerine göre daha iyi performans verir.

benim önceki anakartım asus a7n8x delux idi. hiçbir sorun yaşamadım. o/b ekran kartı olsun diye dandik modeller alıp profesyonel performans beklemeyin.

• Gigabyteın bu modeli bir,ma78gm-s2h modeli üç defa revizyona uğramış.Revizyon farklılıkları nelerdir?Bilgi verebilirseniz sevinirim.
  • bu board hakkında daha detaylı bilgi verebilecek arkadaş var mı acaba DH'de
  • quote:

Orjinalden alıntı: Snd

Bende Daha önceleri Asus anakart aldım.
    şimdi diyorumki İnşallah bir daha Asus kart almak zorunda kalmam.

AMD için berbat anakartlar yapan bi kaç tane firma var. onlarda ucuz olduğu için tercih ediliyor.
    5 Tane AMD asus kart kullandım ve şimdiye kadar sorunsuz bir tanesi rastlamadı.
    Eğer bilgisayarı iş için kullanıyorsanız vede sürekli karıştırmak zorunda kalıyorsanız bilgilerinizi
    riske atmayın. Asus diğer kartlara göre daha ucuzdur doğru ama 10 dolar daha fazla verip
    daha garanti kart alın. en azından kafanız rahat olur.

Gigabyte Sideport bellek teknolojili yeni bi kart çıkardı birde ona bakın.

Elimde tam 40 tane asus anakartlı bilgisayar var 2 senedir hiç bir sorun yaşamadım.Garanti konusundada süper bence.Sanırım sizin şansınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Creative52 -- 30 Mayıs 2009; 19:31:21 >

• Herkese selam,bende 10 aydır asus M3A78-EM kullanıyorum,kasa da asus 350 watt,triple işlemci,1066 Mhz ram.En ufak bir sorun yaşamadım,memnunum.
  • OC performansı nasıl acaba Phenom X3 720 ile ne yapar ben ECS A780GM-A ile 3589 MHZ de stabil kullanmaktayım sollar mı sizce???
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.