Şimdi Ara

Asus M3A32-MVP Deluxe aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar sapphire pure crossfire 790fx ile bu kart arasında çok düşündüm bir kaç kişi sapphire kendi forumlarında in kuzey köprüsünün normalinden fazla ısındığını söylemiş bunun sonucunda asus ta karar kıldım kullananlardan yorum bekliyorum

bir de asus ta AI Nap özelliği dikkatimi çekti uyku modunda download yapmaya falan devam ediyormuş bu özelliği kullanan var mı varsa download yarıda falan kesilmiyor demi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Necro -- 19 Temmuz 2008; 15:42:40 >

• yok mu cevap verecek olan ya da kartı kullanan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Necro -- 19 Temmuz 2008; 18:18:11 >
  • ilk önce anakartın hayırlı olsun
    güzel bir anakart bende kullanıyorum
    bazı ufak sorunları var bana göre
    OCZ reaper 1066 ramlerimi gerekli ayarları yapmama rağmen 1066 da çalıştıramıyorum
    mecburen 4-4-4-12 800mhz de çalıştırıyorum
    onun dışında cool'n quiet özelliğinden yararlanamıyorum (en son bios yüklü 1202) sadece frekans düşürüyor voltaj sürekli 1.30 'da defalarca uğraştım bazen düşüyor bazen düşmüyor
    burada 23 watt lık bir kayıp söz konusu 9850 için

overclock konusunda ise 3.2 den yukarı çıkamadım soğutma engeli olduğu için

bunların dışında gözlemlediğim herhangi bir eksi yok
    üst düzey olarak ve özellikle 125 watt tdp ve üzerine sahip phenomları çalıştırmak için alınabilecek kaliteli bir anakart diyebiliriz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Asus Commando
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.