Şimdi Ara

Asus M2NPV-VM'li sistem...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce M2NPV-VM, AM2 3000+, 512mb ddr667 bellekli bir sistem topladım. Ekran kartı eklemedim şu an entegre GF6150 ile idare ediyorum ancak bu böyle fazla gitmeyecek.(3DMark2001SE de 4600 lü bi puan aldı) Şimdi bu anakarta ayrıca bi ekran kartı takarsam onboardsız bir anakarta göre performansta fark olur mu?

Bir de yukarıda yazdığım 3dmark skoru o sisteme normal mi ve son olarak 100$ civarına hangi kartı önerirsiniz? teşekkürler...

• ATİ 1300xt olabilir yeni çıktıhttp://www.eksenbilgisayar.com/default.php?cPath=1_4&page=1&sort=6d fazla araştırma fırsatım olmadı kıyaslama için bu adresi çabucak verdim
  • 3DMark 2001SE puanı 5000-5200 civarı olmalı.

Onboard ekran kartını iptal ettiğinizde performansta fark olmaz. %1 belki.

100-105$ + KDV civarına X1600Pro,

115-120$ + KDV civarına 7600GS alabilirsiniz. Performansları tatmin edicidir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: delakitir

3DMark 2001SE puanı 5000-5200 civarı olmalı.

Onboard ekran kartını iptal ettiğinizde performansta fark olmaz. %1 belki.

100-105$ + KDV civarına X1600Pro,

115-120$ + KDV civarına 7600GS alabilirsiniz. Performansları tatmin edicidir.

Benimki niye böyle düşük almış olabilir acaba? Ayrıca Bios ayarlarının da en uygun nasıl olacağını da söylerseniz sevinirim.

Bir de bu işlemcilerin o/c kapasitesi mi düşük yoksa anakart yüzünden midir nedir işlemciyi 100 mhz den fazla o/c la çalıştıramadım.
  • Peki son olarak şunu sorayım arkadaşlar; bu NVidia çipsetli anakarta ATi çipli ekran kartı takarsak problem yaşar mıyız?
  • Bios ayarlarında ekran kartını biraz daha optimize et seçeneği çıkabilir, sonra 5000 alması için belki en güçlü işlemci ile test edilmiş olabilir, ram ayarlarınızı DDR2-800 olmaması ve zamanlamaların düşük olmaması neden olmuş olabilir. Fakat o kadar önemli değil.

Nvidia'ya ati, Ati'ye Nvidia ekran kartı takılabilmektedir çünkü aksi durumda anakart üreticileri hayatta satmazlar.
  • Aynı anakartı kullanıyorum.Üzerindeki on board kesinlikle yetmez ben üstüne ek olarak şimdilik bi x550 kullanyorum imzamda war.O fiyatada arkadaşların önerisi güzel bence katılıyorum
    Yanlız bu board ın o/c yeteneği yok gibi bişi bence.Gerçi hiç denemedim ama bence ööle.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: gun

Bios ayarlarında ekran kartını biraz daha optimize et seçeneği çıkabilir, sonra 5000 alması için belki en güçlü işlemci ile test edilmiş olabilir, ram ayarlarınızı DDR2-800 olmaması ve zamanlamaların düşük olmaması neden olmuş olabilir. Fakat o kadar önemli değil.

Nvidia'ya ati, Ati'ye Nvidia ekran kartı takılabilmektedir çünkü aksi durumda anakart üreticileri hayatta satmazlar.

Dostum, biostaki ayarlarla oynamış olabilirm ben ve belki de olmaması gereken ayarlarda olabilr sistem. Temel birkaç tüyo verir misin?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.