arkadaşlar m2a74-am se modeli anakartıma bıos bozuldu sistem uptadate istiyor orjinal cd sini takıyorum ve complatede dedikten sonra şu hatayı veriyor.
ERROR! THE BIOS İS TO OLD,OR NOT COMPATİBLE WİTH CURRENT MOTHERBOARD HARDWARE
bu şekilde bi hata veriyor çizgi elektronikle telefonla görüştüm anakartın güncel sürümünü cd ye atıp yeniden denememi tavsiye ettiler denedim sonuç hüsran yine aynı hata tekrar aradımda anakartı kendilerine göndermemi söylediler bu konuda fikri olan varsa yardımcı olsun olmadı mecbur istanbula göndercem?
Ön yüklemeli bir cd yaparak denemeni tavsiye ederim. yada cd nin icine afudos ve biosu su sekilde at ama.. m2a74amse.bin sekline getirerek yaz yada orjinal cd sinde ismi ne biosun vardir iceriginde bir yedek hali onunla ayni isim yaparak yaz
Anakartın sitesinden son sürüm bios dosyasını indirdikten sonra dos ortamında yükleme yaparsanız eski bios tarihi sorun olmaz veya varsa windows üzerinden yükleme programıyla denersiniz eğer yüklü olan versiyon eski ise sorun çıkarmadan yükler. Dikkat edin işlemler sırasında güç kesilirse bios bozulabilir.