Şimdi Ara

** Asus M2A-VM ve Phenom ile hızlı bir GPU **

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benim merak edip de sormak istediğim şey şu; sahip olduğum ASUS M2A-VM anakart yeni bir BIOS güncellemesi ile Phenom işlemci ve 1066MHz DDR2 RAM desteği veriyor. Bu durumda bu anakarta Phenom işlemci alıp yeteri miktarda ve hızda RAM ekleyip hızlı bir ekran kartı alsam sorunsuz oyun oynar mıyım? Yani bir 8800GT ya da onun üzerinde bir ekran kartı darboğaz yaşamadan ve aksaklık olmadan çalışır mı? Hatta sadece Phenom değil de 6000+ gibi bir işlemci aslında daha doğru olur.

Teşekkürler...

• Ben de darboğaz konusunda konu açmıştım ve darboğaz teriminin biraz göreceli olduğunu anladım.Benim işlemcim 4200+ ve sistemimde 2 gb 533 mhz ram+8800 gt var.Üst seviye sistemlerdeki testlere göre benim aldığım fps miktarında anormal değişiklikler yok.Bu kadar söyleyebilirim.
  • Ben aslında rekor puanlar felan istemiyorum tek istediğim normal bir çözünürlükte (1280*1024 gibi) yüksek detayda (ama abartı değil) 50 FPS gibi bir değer elde etmek. Bunları sağlar değil mi?

Yani ne bileyim bir 8800GT aldığımda verdiğim parayı heba eder mi?..

(Değiştirme 9800GT -> 8800GT biraz abartı bir örnek olmuştu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AndryTR -- 7 Nisan 2008; 2:12:11 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: AndryTR

Merhaba

Benim merak edip de sormak istediğim şey şu; sahip olduğum ASUS M2A-VM anakart yeni bir BIOS güncellemesi ile Phenom işlemci ve 1066MHz DDR2 RAM desteği veriyor. Bu durumda bu anakarta Phenom işlemci alıp yeteri miktarda ve hızda RAM ekleyip hızlı bir ekran kartı alsam sorunsuz oyun oynar mıyım? Yani bir 8800GT ya da onun üzerinde bir ekran kartı darboğaz yaşamadan ve aksaklık olmadan çalışır mı? Hatta sadece Phenom değil de 6000+ gibi bir işlemci aslında daha doğru olur.

Teşekkürler...

VaLLa Arkadaşım Bios u ASUS update programıyLa günceLLErsen dediğin gibi phenom u biLmem de am2+ yı desteqLiyormuş Phenom un 4 cekirdeqLileri DesteqLermi Onu biLmem Bende İmzamdaki anakartı kuLLanıorum Ve asLında bu sorunun cevabını Bende çok merak ediyorum en azından emin OLmak için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tiCCky -- 7 Nisan 2008; 2:01:12 >

• 8800 gt den 9800 gt ye geçtiniz.9800 için birşey söyleyemem.8800 gt söylediğiniz ayarlarda o fps yi verir.Crysis için bunu söyleyemem tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 18yusuf -- 7 Nisan 2008; 2:00:14 >
  • 9800GT örnek olarak verdim geçmekten ziyade...

Asus web sitesinde desteklenen işlemciler için Phenom X4 9500 ve 9600 desteği ve hatta 8400 (isim yanlış olabilir) X3 desteği verdiğini belirmiş.
  • quote:

9800GT örnek olarak verdim geçmekten ziyade...

Asus web sitesinde desteklenen işlemciler için Phenom X4 9500 ve 9600 desteği ve hatta 8400 (isim yanlış olabilir) X3 desteği verdiğini belirmiş.

Hocam..onu Okuduğun sitenin linkini verirmisin bide ben baqim :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Q6600 ve Asus P5K-SE ile overclock
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

9800GT örnek olarak verdim geçmekten ziyade...

Anakart olayını gözden kaçırmışım.4 çekirdekten birinin çalşımaması gibi bir durum biraz saçma olur.
    Eğer öyle bir durum varsa anakartı değiştirmek daha mantıklı olur.Sonuçta 4 çekirdekli işlemciye 4 çekirdeği için para veriyorsunuz.
  • http://support.asus.com/cpusupport/cpusupport.aspx?SLanguage=en-us

Link'in devamında önce anakart (seçeneklerden) sonra soket ve sonra model seçimi yapmak gerekiyor. Daha sonra liste geliyor ve Phenom ortalarda (alt kısma daha yakın) belirtiliyor.

Sizin anakartınız da belirtilmiş ve yaklaşık 5 tane Phenom modeli destekliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AndryTR -- 7 Nisan 2008; 2:25:23 >
  • 1404 iLe bios u apdate ettim :D
  • 1400 1500 lerde 1066 ram destegi var ama 1 hafta once cikan 1705 biosunda 1066 ram yok.x3 x4 be 1640 son cikan ne varsa hepsi calisiyor ama 6000 6400 gibi birsey de olur aslinda pahali sadece yurtdisi phenom fiyatlarini dusununce.phenomda sadece ht 2000 degil 1000 olur ne kadar farkeder bilmiyorum ama 8800 e sistem ram hizi ile de desteklersen 5200 3 ghz bile yeter ama kac fps verir bilmem 30 fps herkese yetiyor ekseriyetle Allah'tan kucuk beklentilerin varmis yani.phenom icin anakart degistirme ya da 9850 black hizli ve ucuz gelirse ki sanmiyorum o zaman olur phenom.
  • Aslında AM2+ ile HT hızlandı. Kullanan birinin de söylediği bir şey (18yusuf sağolsun) beni gerçekten aydınlattı aslında. Teşekkürler...

Kendime B3 bir Phenom ya da 5000+ Black alıp rahatıma bakmayı düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.