Şimdi Ara

Asus Laptop Görüntü gelmiyor üstadlar yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Asus n61ja marka laptopa format attım format sonrası Bios şifre istedi bi dünya uğraşıp bios pilinin çıkartılıp kısa devre yapılarak bios a reset atıldığını öğrendim.
    Daha sonra biosu resetleyip işlemcinin ve ekran kartının birer vidasını takıp deneme amaçlı çalıştırdım sorun yoktu çalışıyordu.Olay bundan sonra başladı işlemcinin macununu tazeleyim derken soğutucu olmadan yanlışlıkla açıldı bilgisayar ve yaklaşık 30 saniye çalıştı.ben kapatıyım diyene kadar iş işten geçti.Herşeyi güzelce topladım en çalıştırdığımda
    Ekrana görüntü gelmedi.
    Kapatma düğmesi sadece açıyor kapatmıyor.
    caplock ve numlock lambaları yanık kalıyor.
    sonuç olarak sizce ekran kartım mı yandı işlemcimi yoksa anakart mı cofladı.

• quote:

Orijinalden alıntı: kRaL_1907

Asus n61ja marka laptopa format attım format sonrası Bios şifre istedi bi dünya uğraşıp bios pilinin çıkartılıp kısa devre yapılarak bios a reset atıldığını öğrendim.
    Daha sonra biosu resetleyip işlemcinin ve ekran kartının birer vidasını takıp deneme amaçlı çalıştırdım sorun yoktu çalışıyordu.Olay bundan sonra başladı işlemcinin macununu tazeleyim derken soğutucu olmadan yanlışlıkla açıldı bilgisayar ve yaklaşık 30 saniye çalıştı.ben kapatıyım diyene kadar iş işten geçti.Herşeyi güzelce topladım en çalıştırdığımda
    Ekrana görüntü gelmedi.
    Kapatma düğmesi sadece açıyor kapatmıyor.
    caplock ve numlock lambaları yanık kalıyor.
    sonuç olarak sizce ekran kartım mı yandı işlemcimi yoksa anakart mı cofladı.

işlemci ve ekran kartı yandı. belki anakartıda yakmış olabilir. servise verin.
    zaten siz pc yi sökerken batarya sökük değilmiydi

• garantisi yok servis ittirir büyük ihtimal batarya söküktü fişi takılı unutmuşum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.