Şimdi Ara

asus laptop f9 ile format sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
33.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • asus k53sj model laptopum var. başlangıçta f9 a basacağımı biliyorum defalarca denedim ama bir türlü olmadı. intrnette araştırdım hiç bir şey bulamadım. f9 a basınca siyah ekran geliyor. windows 7 yazıyor devam için enter diyor sol altta. sayfa ortasında menü için f8 diyor. f8 basınca güvenli başlat, ağ ile başlat, bilgisayarı onar vs gibi seçenekler geliyor. ama formatla ilgili en ufak bir iz emare yok lütfen yardım edin

• Dogru yoldasınız Recovery için F8 den sonra Bilgisayarı Onar' ı seçin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkdaşım dele basıp bios gir karşına mavi ekranda menü gelcek boot yazan kısmına gir orda (fırst boot device ) bölümü var ordan optik sürücünü seç
    başlangıçta f9 basmana bile gerek kalmığcak yazı gelince herhangi bir tuşa basman yeterli
  • quote:

Orijinalden alıntı: drnynl

Dogru yoldasınız Recovery için F8 den sonra Bilgisayarı Onar' ı seçin.

arkadaşım sen burda adamı kandırıyomusun yada bilmiyomusun insanları yanlış bilgilendirme
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer126

arkdaşım dele basıp bios gir karşına mavi ekranda menü gelcek boot yazan kısmına gir orda (fırst boot device ) bölümü var ordan optik sürücünü seç
    başlangıçta f9 basmana bile gerek kalmığcak yazı gelince herhangi bir tuşa basman yeterli

Bu arkadaşı da yanlış yönlendiriyorsun. Arkadaş PC yi orijinal haline üzerindeki recovery bölümü sayesinde formatlamak istiyor. Senin dediğini yaparsa recovery bölümünü ve orijinal halini kaybeder OK?
  • quote:

quote:

arkadaşım sen burda adamı kandırıyomusun yada bilmiyomusun insanları yanlış bilgilendirme

Laptoplar ile ilgili 40 fırın ekmek yemen lazım. Bi google dan recovery ne araştır yazdıkça batıyorsun.

• arkadaşın yazdığı metne iyi bak recovery yazıyomu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Laptoplar ile ilgili 40 fırın ekmek yemen lazım. Bi google dan recovery ne araştır yazdıkça batıyorsun.

arkadaşım boş muhabbete giriyosun adam recovery bişey yazmışmıda ona yönlendiriyosun
  • Başlıği oku başlığı.
    Aklinda olsun Laptoplara Fonk tuşları yardimi ile HDD üzerinde ayrılan bir bölüm yardımıyla Cd ye ihtiyaç duymadan format atılabiliyor. Bunada Recovery deniyor tamammıyız?

• bilgisayar onarda dedim onuda denedim ama bişey olmadı yine açıldı herhangi bir değişiklik olmadı. ben tamamen formatlamak istiyorum.
  • dediğm yolla oluyor cd ile format atmak
  • quote:

Başlıği oku başlığı.
    Aklinda olsun Laptoplara Fonk tuşları yardimi ile HDD üzerinde ayrılan bir bölüm yardımıyla Cd ye ihtiyaç duymadan format atılabiliyor. Bunada Recovery deniyor tamammıyız?

arkadaşım ne oldu adam cd ile format atmak istiyor
  • quote:

quote:

Başlıği oku başlığı.

arkadaşım ne oldu adam cd ile format atmak istiyor

Arkadaşın yapamamış olması seni haklı mı çıkarıyor? Bilmiyosun bari konuşma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nrcnft

bilgisayar onarda dedim onuda denedim ama bişey olmadı yine açıldı herhangi bir değişiklik olmadı. ben tamamen formatlamak istiyorum.

Cd ile format atabilirsiniz ancak Recovery bölümü silinir haberiniz olsun.
    Win7 Dvd si edinin yardımcı oluruz.
  • win 7 cd var. cd ile format atmaya çalıştım kocaman error yazısı çıktı. Boot ayarlarından dediğiniz gibi bir yer bulamadım kurcaladım biraz cd ile yapılmasını sağladım ama şu anda pc açılmıyor BOOTMGR is missing press ctrl+.alt+Del to restart yazısı çıktı. bott ayarlarını eski haline getiriyorum yine aynı
  • aslında cd ile atmak istemiyordum kendi recoverysi varmış ordan atacakmışım ama yapamayınca son çare cd ile denedim cd ile ems etkin kısmı geliyor türkiye seçiyorum tam yükleme başlayacak error veriyor. başka bir asusa ait cd. o pc ye ait win7 cdside var. sonuç olarak şu anda daha berbat durumdayım:) pc hiç açılmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: nrcnft

asus k53sj model laptopum var. başlangıçta f9 a basacağımı biliyorum defalarca denedim ama bir türlü olmadı. intrnette araştırdım hiç bir şey bulamadım. f9 a basınca siyah ekran geliyor. windows 7 yazıyor devam için enter diyor sol altta. sayfa ortasında menü için f8 diyor. f8 basınca güvenli başlat, ağ ile başlat, bilgisayarı onar vs gibi seçenekler geliyor. ama formatla ilgili en ufak bir iz emare yok lütfen yardım edin

Arkadaslar konu yukari

Konu sabibi arkadas ile ayni problemi çekiyorum 4 gündür format atamadim bu mevzu cok uzadi yarimlarinizi bekliyorum arkadaslar..

• aynı sorun bendede var f9 a basıyorm windows 7 kısmı cıkıyor f8 diyince bilgisayarı onar cıkıyor ama sadece belirli bi tarihe geri dönüyor yani ilk günküne donmüyor ben ilk günküne dönmesini istiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.