Şimdi Ara

Asus Laptop 30 iş günü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Asus F3 serisinden laptop ım var ve aldığımdan beri 3 kere farklı sorunlardan servise gitti.Son olarak 13 ekimde servise verdim ve 25 kasım itibariyle 30 iş günü doldu.Para iadesi istiyorum.Ne kadar zamanda para iadesini alabilirm?Ayrıca prosedür nedir?Daha önceden tecrübeli olanlar paylaşırsa sevinirim.

edit : ayları karıştırmışım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abhdr -- 30 Kasım 2009; 8:43:52 >

• Arayıp 30 iş gününün dolduğunu teyit et. Daha sonra sana yeni cihaz vermeye kalkacaklardır. Para iadesi istediğini belirt. Genellikle 1-2 hafta içinde ödenir. Ama markaya ve servise bağlı olarak bu süre değişebilir. Bir de para iadesi almak istiyorsan elinde faturan olmak zorunda. Ayrıca yatırılacak para faturadaki ismin hesabına yatırılır. Şimdilik aklıma gelenler bunlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

Arayıp 30 iş gününün dolduğunu teyit et. Daha sonra sana yeni cihaz vermeye kalkacaklardır. Para iadesi istediğini belirt. Genellikle 1-2 hafta içinde ödenir. Ama markaya ve servise bağlı olarak bu süre değişebilir. Bir de para iadesi almak istiyorsan elinde faturan olmak zorunda. Ayrıca yatırılacak para faturadaki ismin hesabına yatırılır. Şimdilik aklıma gelenler bunlar...

Fatura , servis belgesi hepsi tamam. Asus un Çamlıca daki teknik servisine elden teslim ettim. Normal şartlar altında iade için herşey uygun. Fakat kafamı kurcalayan 2 konu var. Birincisi bilgisayarımın garantisi 10 Kasım da doluyordu. ama ben teknik servise 13 ekim de verdim ve kanuna göre serviste kaldığı süre sanırım garanti süresine ekleniyor. ( ama para iadesi isteyeceğim için kıllık yapabilirler belli olmaz bu teknik servislere ) . 2.ise ben servise gittiğimde bilgisayaranız şu tarihte yapılmış siz gelmemişsiniz demeleri. Ama Asus cihaz ın tamiratı gerçekleştiğinde genellikle mesaj la bilgilendiriyordu bu sefer hiç mesaj gelmedi. Bakalım bayramdan sonra kapılarına dayanıcam . Sorunsuz geçer inş.

• bence telefon la olmaz bu işler . 30 iş gününün bittiğinden eminseniz servise gidip yüzyüze konuşun çünkü aynı sorun bende de oldu 30 işgününün bitmesini ve değişim raporunu bekliyordum . telefonla sordum süre bitince size mesaj gelir dediler bindim arabaya gittim aynı gün rapor çıkmış alınmayı bekliyormuş

30 işgünü sonrası bana ürün değişim raporu verdiler notebook lazım olduğu için illa para iadesi diye diretmemiştim ama bilmiyorum para iadesi yaparlar mı
  • Asus notebook hakkında değişim veya iade kararı almış.Bugün raporumu aldım.Ayrıca para iadesi istediğimi belirtmiştim.Teknik servis ten iade yi biz değil bilgisayarı aldığınız yer yapacak dediler.Bende bimeksi aradım.Raporu yarın bimekse götüreceğim.Bimeks iadeyi kendilerinin yapacağını telefonla doğruladı.Yalnız şöyle bir durum var.Ben bu notebookun bir kısmını nakit bir kısmını bir kredi kartıyla diğer kısmını da başka bir kredi kartıyla almıştım.Şimdi o kartımı kullanmıyorum ve kapattırdım.Böyle bir durumda ne olur?Kredi kartına iade diye birşey tutturmazlar umarım:S
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.