Şimdi Ara

Asus Laptobum Çokmu Isınıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam Asus N550J Modelini 1 Ay kadar Evvel Aldım Tozlanma olacagını zannetmıyorum.... Speed Fan programı bilgisayar yenı açıldıgında 47 C gösteriyor. Uzun surelı Kullanımda 64 C gösteriyor Oyun oynarken 85 lere ulaşıyor Sizce Çokmu ısınıyor VE birde ısınma olayı performans ile alakalı birşeymii ? cunku bu makıne de 4GB ekran kartı 16 Gb ram İ7 İşmecş zart zurt herbişey var acaba zorlanıyormu yanı ondanmı ısınıyor ? laptop sogutucusu satın almıştım fakat işe pek yaramadı bende gidip 2 tane kasa fanı aldım 12 cm lik ve laptop sogutucusunun ıcındekı buyuk pervaneyı sokup o aldıgım 2 kasa fanını onun ıcerısıne sabıtledım yınede pek etkisini göremedım daha sonra yani şuanda laptobu epey bı yuksekte kullanıyorum altdan hava akımını kolaylaştırmak için... Sizler ne düşünüyorsunuz Acaba 1 Saat oyun oynasam Üzerinde mangal yapabilirmiyim :D Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...

• Yazdığınız değerler standart değerler. İntel işlemciler 105 dereceye kadar çıkabiliyor. Sıkıntı yapacak bir durum yok
  • http://forum.donanimhaber.com/m_81275099/tm.htm

ilgili konuyu incelerseniz sıcaklık değerleri mevcut.
  • cevabınız için teşekkür ederım kontrollerım devam edıyor yarım saat kadar counter oynadım onlıne olarak 55 derece yaptı bu orta değerlerde bir sıcaklık League of legends de ve sılkroad gıbı dıger onlıne oyunlarıda deneyım gozlemledıgımı yazacagım saolun
  • 1 Saat Cod2 Oynadım Single Player modunda. 74 Derece ye ulaştı. ve Oyun sırası boyunca şarj kablosu takılıydı.
  • http://www.vatanbilgisayar.com/asus-n550jv-cn239h-n550jv-notebook-core-i7-240ghz-12-gb-1tb-156-4gb-win8-tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=68573#allImages

Burdaki tanıtımında bilgisayarın 12 GB ram 'e sahip olduğu gösteriliyor fakat benimki 16 GB ram Kapasitesie sahip buda kafamı karışitıran soruların arasında. ve en önemli noktada Pilin çıkartılamaması. laptobun arkasında herhangi biryer yok pili sökmek için. cunku pıl içine dahil edilmiş

• prophed kullanıcısına yanıt
    Isınmayan bilgisayar yoktur önemli olan ısındıgı vakit nasıl oldugu ile ilgilidir.Mesala restart ediyormu kendi kendini veya ellerinizi koyamayacak derecede tuşlarda veya touchpad cevresinde ısınma oluyormu? bunlar olmuyorsa sorun yok demektir.Ekran önünde ve kasa arkasında bir sıcaklık hissedeceksiniz bu normael cünkü sıcak havayı ordan atıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartım çok ısınıyor
    2 yıl önce açıldı
    Asus laptop ısınma sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şuana kadar Hiç restart yapmadı , ısındıgı zaman sarj kablosunu çekiyorum normale dönüyor . şarj takılı ılen oynamayın yanı bılmeyenler ıcın soyluyorum
  • Noteboogu fişi takılı olmadan zaten oynayamazsınız. En az yuzde 70 performans kaybı yasanır cunku. Bu sacma bi öneri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcgoktug

Yazdığınız değerler standart değerler. İntel işlemciler 105 dereceye kadar çıkabiliyor. Sıkıntı yapacak bir durum yok

105 mi
    İyiymiş hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: isyanimvar

quote:

Orijinalden alıntı: mcgoktug

Yazdığınız değerler standart değerler. İntel işlemciler 105 dereceye kadar çıkabiliyor. Sıkıntı yapacak bir durum yok

105 mi
    İyiymiş hocam

Coretemp programı ile max. değerin kaç olduğunu ve anlık sıcaklık değişimlerini takip edebilirsiniz. Aklınızda bulunsun

• mcgoktug kullanıcısına yanıt
    teşekkürler kuruyorum hemen
  • mcgoktug kullanıcısına yanıt
    Nasıl durumlar? Core 0 ve 1 nedir bu arada?

Asus Laptobum Çokmu Isınıyor
  • Yük altında olmadığı için çarpan otomatik azalıyor ve ısınma olmuyor. Değerler çok iyi

Core çekirdek demektir. Çift çekirdekli bir işlemciniz var. Hangisi kullanılıyor ve hangi ısıda onu gösteriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 26 Aralık 2013; 19:20:26 >
  • Speed Fan Programıda detaylı olarak makina sıcaklığınızı gösterir öneriyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: prophed

Onlar Sıradan notebooklar için geçerli arkadaşım. bendeki makina Cod Ghostu GTA-4-5 veya aklına ne gelebiliyorsa... Oyun konusunda Performansdan ödün vermeyen bir bilgisayar
    2. diyeceğim.... Ben prize takılı oynayın performansınız düşmez demedimki... Isnır dedim. Oyun oynarken Tam dolu ise şarjları Çekebilirler Gereksizdir zaten Sonuçta her türlü şekilde o güc kaynağını pilden alacakdır. bilmem anlatabildimmi. Yüzde 70 oluncada taksınlar nedir yani sorun :D

Insanlari yanlis bilgilendirmeyin .
    Fise takmadan oynarsan ekran karti tam performans calisma ve bariz performans kaybi yasarsin.
    Istedigin kadar yuksek performansa al farketmez.
    Sen hic dusundun mu neden fisten cekince pc daha az isiniyor?Ayni sebepten tabiki.
    Ayrica pilde ouyunu cok oynarsan pil kisa surede mefta olur benden soylemesi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• elano68 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım 1. Söyleyeceğim mesajın çok kaba , daha nazik olabilirsin.
    şimdi performans konusunda tabiki lafım yok. ben demek istedimki ; Bilgisayarınız oyun oynarken aşırı ısınma yaparsa fişde kullanmayın... Sadece bu . yani demiyorum fişde kullanmakla kullanmamak arasında bir fark yok diye. Bak alıntı yaptıgın mesajımda da üstüne basa basa belirtmişim ( Ben prize takılı oynayın performansınız düşmez demedimki... ) . Ama sanırım sen mesajın hepsini okumadın. Neyse ben Düşüncelerime bir anti tez aramıyorum. ve kimseyide yanlış bilgilendirmiyorum. %100 Dolu olan bir makinenin Kablosunu 15-20 dakika çıkartmakla olacak iş değil yani o. Ki ben MMORPG online gamer im benim ve benim gibiler için denenmesi sakıncasız bir yöntem. tekrar cevabın için teşekkür ederim Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: prophed

Arkadaşım 1. Söyleyeceğim mesajın çok kaba , daha nazik olabilirsin.
    şimdi performans konusunda tabiki lafım yok. ben demek istedimki ; Bilgisayarınız oyun oynarken aşırı ısınma yaparsa fişde kullanmayın... Sadece bu . yani demiyorum fişde kullanmakla kullanmamak arasında bir fark yok diye. Bak alıntı yaptıgın mesajımda da üstüne basa basa belirtmişim ( Ben prize takılı oynayın performansınız düşmez demedimki... ) . Ama sanırım sen mesajın hepsini okumadın. Neyse ben Düşüncelerime bir anti tez aramıyorum. ve kimseyide yanlış bilgilendirmiyorum. %100 Dolu olan bir makinenin Kablosunu 15-20 dakika çıkartmakla olacak iş değil yani o. Ki ben MMORPG online gamer im benim ve benim gibiler için denenmesi sakıncasız bir yöntem. tekrar cevabın için teşekkür ederim Saygılar.

Biraz daha nazik olabilirdi haklisiniz ancak cok kesin konusmussunuz o yuzden oldu herhalde.
    Ikincisi "oyun oynarken tam doluysa cikarin" ve "guc kaynagini pilden alir her turlu " demissiniz.Hala anlamamissiniz olayi herhalde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• prophed kullanıcısına yanıt
    KARDEŞ AYNI ÜRÜN BENDEDE VAR, OYUNDA ISINMA PROBLEMİ OLUYOR .. TOZLANMA OLUYOR YENI ALMAMA RAĞMEN BİLGİSAYARIN FANINI TEMIZLEDİM FARK ETTİ.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.