Şimdi Ara

ASUS LAP TOP KULLANICILARI LUTFEN OKUYUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAS LAPTOPUMUN İÇİNDEN TUSLARIN ALTINDAN HARDİSKİN DONME SESİNDEN BAGIMSIZ BİR VIZIRTI GELİYOR VIZIR VIZIR BAZEN SUSUYO YİNE BASLIYOR NEDEN OLABİLİR BİLEN ARKADASLAR LUTFEN YARDIMCI OLSUN TESSEKKURLER

• şuan benim elimdeki(asus f3sc-arkadaşımın-benimki serviste) laptopta da var..bu bir sorun değil..Bütün laptoplarda olan harddisk sesi..Sesi karıştırmış olmayasanız..???
  • HOCAM HARDİSK DONME SESİ TIKITI SEKLİNDE OLUYOR O VAR ONUN DISINDA SİNEK VIZIRTISI GİBİ BİR SESDE VAR VIZIRTI RESMEN DAHA ONCE YOKTU O İLKİN EKRANDANMI GELİYOR DEDİM AMA TUSLARIN ALTINDAN GELİYOR AMA DEDİGİM GİBİ HARDİSK DONME TIKIRTISI DEGİL KESİNLİKLE.
  • fan sesi olabili mi
  • hayır hocam cızırtı bu ben hardiskten geldigini tahmin ediyorum okuyupta yorumunu esirgeyen arkadaslarada tesekkurler
  • aynı ses bende de var... ses aynı bır cember dusunun, yarısında yukselıyor, yarısında dusuyor seklınde dalgalı bı ses... daha once bende de yoktu... ama herzaman yapmıo bıara durmustu buaralar yıne ses gelmeye basladı... lakin, onemlı bır sorun oldugunu dusunmuyorum, fandan geldıgını tahmın edıyorum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.