Şimdi Ara

asus k8u-x anakartıma uygun 512 mb ekran kartı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar ben ekran kartımı değiştirmek istiyorum sapphire hd3850,3650,3450 (hepsi 128bit agp 8x) bunlardan hangileri uyar anakartıma lütfen yardımcı olur musunuz teşekkürler...anakartım asus k8u-x bu arada...

• o kadtlardan agp olan hepsi anakartiniza uyar fakat 3850 nin agp versiyonu 210 tl sifiri. bu karti yanlizca almaniz yetmez. guc kaynaginizinda degismesi gerekir hangi agp yi alirsaniz alin... orjinal bir guc kaynagida 400 derseniz 80 tl civarinda.
    300 tl buna harcayip istediginiz verimi alacaginizi sanmiyorum. bunun yerine 0 makine içi toplanir...
  • güç kaynağım 350 watt,yukardakilerden hangisine yter acaba?
  • markasi nedir guc kaynaginizin
  • markasını bılmıyorum ama eskı sanırsam,2006 da fılan alındı.ya benım amacım tam olarak performans almak degıl zaten,yazın degısılecek pc,amacım o zamana kadar ıdare etmek,pes 2012 filan acmıyor ekran kartı dusuk dıye,o bakımdan degısmek ıstıyorum ekran kartını,psu degısmeye gerek var mı sayın admin?teşekkurler bu arada ılgınız icin...
  • S: Windows XP SP3, Vista SP2, Windows 7
    CPU: Intel Pentium IV 2.4GHz or equivalent processor
    RAM: 1GB RAM
    HDD: 8GB free hard disk space
    VIDEO: DirectX 9.0c compatible video card. 128MB Pixel Shader 3.0 (NVIDIA GeForce 6200 / ATI Radeon X1300 / Intel HD Graphics 2000/3000)
    SOUND: DirectX 9.0c compatible sound card
    DirectX 9.0c or higher (included on Disc)
    800 x 600 monitor resolution

su an kullandiginiz makine bunlari karsiliyordur fakat bu sistem en kotu calistiracak sistem.. bilginize.
  • zaten oyunu verimli çalıştırmadığından değiştirmek istiyorum gerek var mı psu değişmeye minimum kaç lazım 400 ya da 450 olur mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu tip kartlar normalde pci-e kokenlidir. agp cevirmek icin bir kopru kullanilir bu yuzden daha fazla guc gereksinimleri olur. ayrica agp den gelen guc bu kartlara yetmez. bu yuzden onermekle onermemek arasinda kaldim.

Iyı bir guc kaynaginiz yok ise bu kartlara zaten hic bulasmayin. ayrica madem birseyler degisecek ki agp kartlar uretimi cok pahali olan modeller artik. Bu sisteme para harcamak bosa yatirim olur. sonra ram gerekecek 512 ddr 400 ram 40 tl civari iken 4gb ddr3 1333 ramler 50 tl civari. 8 kat daha fazla alan...
    o makineye yatirim yapmanin anlami yok
  • peki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.