Şimdi Ara

Asus k55vm tık edip kapanma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar.normal internette takılırken veya oyun oynarken bilgisayar birden tık edip kapanıyor.o tık sesi bilgisayarın birden elektriğini kesince çıkan sesle aynı.laptopum 3 senelik.bu sorun 1 sene öncede vardı ama sonra ne olduysa kendi kendine geçti.dün bilgisayara format atıp win 8.1 yükledim bu sorun tekrar başladı.win 7 yüklüydü bilgisayarda.ama daha önce bu sorun olduğunda yine win 7 yüklüydü yani işletim sistemiyle bi alakası olduğunu sanmıyorum.aklıma hdd geldi.hdd böyle bir problem yaratabilir mi ya da anakartta bi yerde temassızlık mı vardır ne olabilir bunun sebebi?
    edit: bilgisayarı açtıktan 3-4 dk sonrada olabiliyor 3-4 saat sonra da.ayrıca ısınma sorunuda yok bilgisayarda yani ısınmaylada bi ilgisi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tplon -- 12 Temmuz 2015; 17:31:31 >

• En önemli detayı yazmamışsin laptop sarjdayken mi oluyor, pil kullanımında mi? Şarjda değilken oluyorsa sorun batarya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tekadamm kullanıcısına yanıt
    pilin bağlantı yerinde temassızlık yok.şarjdaykende oluyor pil takılıykende.zaten pilin bağlantı yerinde temassızlık olsa şarjdayken şuana kadar kesinlikle farkederdim pil simgesinden.
  • Benim laptop pilli kullanırken tak diye gidiyordu garanti pil değiştirdi sorun geçti. Sende sarjdayken de gidiyorsa çok daha ciddi bir sorun var demektir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sıcaklıklarla ilgisi yok derken bundan emin misin?sistem açıkken sıcaklıkları anlık takip ettin mi?
    Bence sistem sıcaklıklarını gösteren bir yazılım indir ve sıcaklıkları devamlı kontrol et.Bilgisayarın böyle kapanmasının en büyük sebebi sıcaklık çünkü.
  • mesuthaksoy kullanıcısına yanıt
    durum böyle.normal geldi bana.zaten ısındığını oyun haricinde hissetmiyorum pek.bi de download yaparken wifi kartın olduğu yer ısınıyor o kadar.ayrıca senede 1 temizleyip macunlarınıda değiştiriyorum.
     Asus k55vm tık edip kapanma sorunu
  • bu sıcaklıklar boştayken mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    tarayıcı açık bi tek.dh youtube bide bi kaç site daha açık.boşta sayılmaz ama yük altında da değil yani.
  • bence bu yoğunlukta 60 derece ise oyunlarda 85-90ı görüüyor olabilir.oyunda iken kontrol edin.
    iyide sadece oyunda kapansa iyi.daha pcyi açalı 2-3 dk olmuşken bile tık edip kapandığı oluyor.bazen saatlerce gta 5 oynuyorum oyundan çıkıyorum bir şey olmuyor.sıcaklıkla bir alakası yok yani.
  • Arkadaşlar uzun zaman sonra açtığım bu konuyu gördüm de nasıl çözdüğümü yazayim dedim aynı problemi yaşayıp konuya bakan olursa diye.
    Araştırınca gücü verip kesen küçük bir elektronik kart olduğunu ve o kartın bozulmuş olabileceğini öğrendim. İçini açtım parçayı buldum bilgisayarcıdan yenisini getirttim 30 lira tuttu montajını kendim yaptım ve düzeldi 2 senedir bir problem yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.