Şimdi Ara

ASUS K55VM SERİSİ KULLANANLAR KULÜBÜ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
378
Cevap
7
Favori
35.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Captain Soap Mactavish

quote:

Orijinalden alıntı: kocak157

Valla benimde elim gayet klavyeye yatkındır ama insan bazen ışık arıyor neyse bizde gider 6 liraya usb den güç alan ışıklardan alırız İhtiyacımız olduğunda takarız

Bende var Bir de usb fan aldım yaz vakti serinlemek için. eee laptop soğutucu 1 usb , ışık 1 usb fanda 1 usb klavye ve mouse a yer kalmadı

hani test hani 3dmark05 nerde ? :D

• quote:

Orijinalden alıntı: emre9110

quote:

quote:

Valla benimde elim gayet klavyeye yatkındır ama insan bazen ışık arıyor neyse bizde gider 6 liraya usb den güç alan ışıklardan alırız İhtiyacımız olduğunda takarız

Bende var Bir de usb fan aldım yaz vakti serinlemek için. eee laptop soğutucu 1 usb , ışık 1 usb fanda 1 usb klavye ve mouse a yer kalmadı

hani test hani 3dmark05 nerde ? :D

pm attım ya işim çıktı yarıda kestim. tamam başlatıp bitiriyorum sonra da siliyorum programı. işlemciye yük olmasın

• eeee test yaptımda sonuç vermedi:S
  • quote:

quote:

USB çoklayıcı al bence :D

• bende de i5 modellı olanı var kesınlıkle super bır makına en çok hosuma gıdende 22 gb lık muzık arsıvımı usb 3 hardıskımden 11 dk da kopyaladım laptoba bu usb 3 olayı mukenmel bırsey acayıb hızlı atıyorum laptobuma oyunları bıle çok hızlı kuruyor

ASUS K55VM SERİSİ KULLANANLAR KULÜBÜ
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj.caner

bende de i5 modellı olanı var kesınlıkle super bır makına en çok hosuma gıdende 22 gb lık muzık arsıvımı usb 3 hardıskımden 11 dk da kopyaladım laptoba bu usb 3 olayı mukenmel bırsey acayıb hızlı atıyorum laptobuma oyunları bıle çok hızlı kuruyor

USB 3.0 gerçekten süper. 122 GB ı USB 3 harddiskimden bir arkadaşım USB 3 destekli probook bilgisayarına 27 dakikada kopyaladım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dj.caner

bende de i5 modellı olanı var kesınlıkle super bır makına en çok hosuma gıdende 22 gb lık muzık arsıvımı usb 3 hardıskımden 11 dk da kopyaladım laptoba bu usb 3 olayı mukenmel bırsey acayıb hızlı atıyorum laptobuma oyunları bıle çok hızlı kuruyor

USB 3.0 gerçekten süper. 122 GB ı USB 3 harddiskimden bir arkadaşım USB 3 destekli probook bilgisayarına 27 dakikada kopyaladım.

çoklayıcı almak şart oldu modeli nedir ? 0-034r ? 023D?

• quote:

eeee test yaptımda sonuç vermedi:S

neden ki ne hatası verdi ?
  • quote:

quote:

hata bile vermedi. önce gt630m i 3 farklı grafikte test etti. gt630 hep 80 ile 120 arasındaydı. 2.de 60 indi bi kere. intel HD4000 max 30 u gördü :d ama sonuç vermedi. bitti test. hiç bişi yazmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Captain Soap Mactavish -- 9 Ağustos 2012; 1:18:16 >
  • benimde asus ama bundan değil..başka modeli..yalnız özelliklerini inceledimde gerçekten güzelmiş..para olsa da alsam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailkekec

benimde asus ama bundan değil..başka modeli..yalnız özelliklerini inceledimde gerçekten güzelmiş..para olsa da alsam :)

indirimleri bekle dostum
  • quote:

quote:

quote:

hata bile vermedi. önce gt630m i 3 farklı grafikte test etti. gt630 hep 80 ile 120 arasındaydı. 2.de 60 indi bi kere. intel HD4000 max 30 u gördü :d ama sonuç vermedi. bitti test. hiç bişi yazmadı

bittikten sonra online göster filan bişiler diyo onu seçtin mi peki
  • quote:

quote:

quote:

quote:

bittikten sonra online göster filan bişiler diyo onu seçtin mi peki

bastım ona hiç bir şey çıkmadı.

• ordan çıkması lazım üstad bilmiyorum tekrar dene istersen bidaha :)
  • quote:

ordan çıkması lazım üstad bilmiyorum tekrar dene istersen bidaha :)

denerim yarın. Şimdi ince işim var
  • quote:

quote:

ordan çıkması lazım üstad bilmiyorum tekrar dene istersen bidaha :)

denerim yarın. Şimdi ince işim var

vuuu baby :D iyi bakalım kolay gele :D
  • Benide Ekleyin bende SX034R modeli
  • http://www.asus.com/Notebooks/Versatile_Performance/K55VM/#specifications Tüm K55vm özellikleri var burda bende SX034R kullanıyorum. ekle :)
  • Kardes benim toucpad bölümünde sag tarafında hardiskkın orda hafif ısınma var bide yazmıslar daha serin kol dayama paneli
  • Yavaş yavaş artıyor kulüp üyeleri. Arkadaşlar deneyimlerinizi de paylaşın güzel olur ayrıca tavsiyeler falan da verin.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.