Şimdi Ara

ASUS K55VJ-SX025H HOPARLÖR sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba 1 ay olmadı bu ürünü aldım , mükemmel hızlı hiç bir sıkıntım yok kaliteli yanlız bir sorun var üründe ben üst tarafta hoparlör var sanıyordum ama

farkettim ki ses alttan geliyor , aynı meseleyi teknosada mediamarkta falan bir kaç ilgilenen görevliyle konuştum , bir kaçtanesi altta hoparlör yok üstte var dedi ama üstte

de ben hoparlör olduğunu sanmıyorum ve altta olduğuna eminim , çok saçma oluyor yorgan üstünde falan hiç ses gelmiyor , aranızda kullanan ya da bilgisi olan varsa

aydınlatabilirse sevinirim , var da benimkimi bozuk acaba yani ?

• Bende aldım aynısından memnunum aynen öyle hopörleri altta, sağ üstte altec yazar bosluklar var bide ona aldanma ne mantıkta yaptılar bilmem ama altı boşlukta kullan sen sogutuucu falan koy hem ısınmaması için iyi hem ses de iyi çıkar ben oyle kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: yesil_track

Bende aldım aynısından memnunum aynen öyle hopörleri altta, sağ üstte altec yazar bosluklar var bide ona aldanma ne mantıkta yaptılar bilmem ama altı boşlukta kullan sen sogutuucu falan koy hem ısınmaması için iyi hem ses de iyi çıkar ben oyle kullanıyorum

evet ne mantıkla var o yazı ben de anlamadım , hoparlörü de aşağı yapmak çok saçma , hele ki tek hoparlör varsa , neyse saol cevap için idare edecez artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: yiiiiit_1356

Arkadaşlar merhaba 1 ay olmadı bu ürünü aldım , mükemmel hızlı hiç bir sıkıntım yok kaliteli yanlız bir sorun var üründe ben üst tarafta hoparlör var sanıyordum ama

farkettim ki ses alttan geliyor , aynı meseleyi teknosada mediamarkta falan bir kaç ilgilenen görevliyle konuştum , bir kaçtanesi altta hoparlör yok üstte var dedi ama üstte

de ben hoparlör olduğunu sanmıyorum ve altta olduğuna eminim , çok saçma oluyor yorgan üstünde falan hiç ses gelmiyor , aranızda kullanan ya da bilgisi olan varsa

aydınlatabilirse sevinirim , var da benimkimi bozuk acaba yani ?

Almadan forumu okusaydin keşke herkes o sorundan bahsetti ben de uzanarak dizimde kullandigim için vazgeçtim onu almaktan yoksa çok güzel bi ürünü bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yazık olmuş. Keşke almadan önce forumu okusaydın. Defalarca söyledik ekran kartı ve ses sorununu... Neyse olan olmuş...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: azsussan

Yazık olmuş. Keşke almadan önce forumu okusaydın. Defalarca söyledik ekran kartı ve ses sorununu... Neyse olan olmuş...

ekran kartı sorunu nedir hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Inverness

quote:

Orijinalden alıntı: azsussan

Yazık olmuş. Keşke almadan önce forumu okusaydın. Defalarca söyledik ekran kartı ve ses sorununu... Neyse olan olmuş...

ekran kartı sorunu nedir hocam

Ekran kartı bildiğimiz gt630m ama gt635m yazıyor. Zaten gt635m'in iki farklı çeşidi var. Biri gf108 çekirdeği diğeri gf116. Bu pc'de gf108 kullanılıyor. Yani özellikler tamamen gt630m(gt540m) ile aynı. Bunu bilmeden alıp sonradan hüsrana uğrayan birsürü arkadaş var forumda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus Fx503vd klavye arızası
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kulaklık takınca sağ kulaklıktan ses alabiliyorum fakat sol kulaklıktan ses alamıyorum nasıl çözebilirim sizce ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.