Şimdi Ara

Asus K55VJ ISINMA SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar havalar sıcak doğru ısınabilir laptoplar ama iş Asusa gelince ısınma diye bir şey olmaması gerekiyor ama aynı benim eski casper laptopum gibi (kol dayama paneli renk değiştirmişti adaptörle tost yapabilinecek düzeydeydi onu 100-200 tl ye şutlayıp 2013 te bunu aldık işte) ısınıyor özellikle bu dönemler başladı haziran ayında bizim ankara 35 derece falandı bu kadar yoktu ısınma aynı o bahsettiğim casper gibi ısınıyor 95 derecelerde geziyor oyun oynarken (fifa 16) 7200 rpm fanı var maks 3700 dönüyor hadi onu geçtim altında 2 fanlı targus soğutucu var bide 1 sene bile olmadı bakım yaptırmıştım termal macunundan iç dış temizliğine kadar

Battlefield 3 te 100 dereceyi gördüm mübarek kafayı yedi açmaya korkuyorum Asus diye aldık 3 sene sonra Casper çıktı

Meraklısına sistem özelliklerim

İşlemci

İ7 3630QM 2.4 GHZ

RAM

8GB

EKRAN KARTI

GT 635M 2GB 128 BİT

HARDDİSK

750 GB 7200 RPM

Konuya iyi kötü hemen fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim iyi forumlar :)

Edit: Resiminide atıyım ALINTIDIR

Asus K55VJ  ISINMA SORUNU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreamvlkn -- 13 Temmuz 2016; 15:51:09 >

• Bendede asusun 2009 cıkışlı bı notbooku var asus g60v modelı dün bahsettıgınız battelfıeld 3 ü oynamıştım sıcaklık 88 derecede sabıtledı allta 8lık bı kasa fanı olan sogutucuyla oyuna gırıs yaptım yalnız sunu fark ettım sıcaklık oyundan oyuna degışkenlık gosterıyor ben en yüksek 89-90 gördüm bu cıhazda.Şunu da söylemelıyım cıhazın macunlarını ve fanını kendım 1 ay önce komple temızlemıstım sızde bence macun ve fan temızlıgı yapmalısınız 100 derece cok yüksek uzun sürelı kullanımda cıhazınız zarar görebılır.
  • Arkadaslar cevap bekliyorum yardimci olursaniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yakamoz32 kullanıcısına yanıt
    dostum ben temizlettiğimde 2 yıl boyunca temizlik yapmana gerek yok demişti acaba tekrar temizlettirsem pek işe yararmı çünkü artık açılınca bile çok ısınmaya başladı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus FX550VX sorunları
    5 ay önce açıldı
    DELL G3 ısınma sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.