Şimdi Ara

Asus k555ln xo79d vs Lenovo z5070-59-432064 Notebook Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.pcdepo.com/asus-k555ln-xo079d-notebook

http://www.bimeks.com.tr/urun/145335/lenovo-z5070-59-432064-w8-.aspx

merhabalar.bu iki ürün arasında kaldım.lenovo ekran çözünürlüğünden dolayı daha ağır basmakda fakat lenovonın bu ürünü hakkında pek kaynak bulamadım.asus freedos fakat micrasoft'un öğrenciler için sunduğu win 8.1 pro işletim sistemi 69 dolara veriliyor.bu iki ürün arasında ne gibi avantaj ve dezavantaj var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rastbin01 -- 28 Ocak 2015; 13:08:30 >

• Lenovonun ekran çözünürlüğü daha iyi ben de bu iki modelin i5 işlemcili olanları arasında kaldım ama lenovoya biraz daha yakınım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    qwerty
  • Elbette oyun oynardımda hastası değilim.En yüksek çözünürlükte oynamak istemem o anlık zevkimi atsın yeter.Marka konusunda da tereddüdüm var.herkes asus deyip duruyor.lenovo nın 8gb da ssd si vardı.bilgisayarı açarken mi etkili olur o 8gb ssd.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

1800TL bandında Asus x550jk'dan daha "performans" verebilecek ürün yok.
    2000TL bandında Lenovo'nun i5 işlemcili full hd yüksek çözünürlük laptopları mevcut. Deli gibi oyun oynamayacaksan gayet güzel notebook. Bunun gibi alternatifler de var bu fiyat aralığında.
    2200'e kadar çıkabilirsen MSI GP60 2PE-650XTR özelliklerine bir bak derim. Ya da marka takıntın yoksa başka markalar da önerebiliriz.
    Hocam dediğiniz ürünlere baktım msi hoşuma gitti fakat işletim sistemsiz 2300 liraya satılıyor.işletim sisteminide aldım mı 2450 liraya vuruyor.i5 ve i7 işlemci arasında çok büyük fark var mı.mesela bir tanıdığım i5 alacağına i3 yada i7 al aralarında pek fark yok demişti.önerebileceğiniz 2000 liraya farklı bir bilgisayar var mı acaba.birde bahsettiğim lenovo bilgisayarın 4gb ekran kartına aldanmadım değilim.tasarımıda çok hoşuma gitmedi.mis da i5,işletim sistemsiz ve birazda fiyatındna dolayı geri durdum.tasarımıda çok hoş aslında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rastbin01 -- 28 Ocak 2015; 15:20:08 >

mesela msi burada 128 gb ssd olduğunu söylüyor ama diğer sitelere baktımğımda ssd nin olduğunu söylemiyor.eğer bu bahsettiğim iki bilgisayara oranla daha iyi performans ve verimlilik alacaksam bu ürünü bütçeyi zorlayarak alabilirim.tasarımına bayıldım doğrusu.birde şöyle bir sorum olacak.oyun bilgisayarı geçiyor iyi güzelde mesela visual studio,photoshop gibi programları oyun bilgisayarı olmayan bilgisayarlardan alacaığımız performansı bundan alamazmıyız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LENOVO Z560 İ5 LAPTOP 750 TL
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kaptan-backthere kullanıcısına yanıt
    hocam isteklerim bitmek bilmiyor.almışken full hd istiyorum :) bahsettiğiniz ürüni, neredeyse herkes tavsiye ediyor.full hd ekran olmaması geri atıyor.

yukarıda da bahsetmiştim,peki bu ürün hakkında ne düşünüyorsunuz.

http://www.istanbulbilisim.com.tr/msi-gp60-2pe-650xtr-notebook-fiyati,144579.html
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.